Tittus Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Jasně, fungovat to bude, zpětně je to kompatibilní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 Rozhodně. Je to investice do budoucna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 potřebuju udělat v excelu graf, ve kterém budu na osu x vynášet čas ve formátu hod:min:sek a na osu y vzdálenost v metrech.Problém je v tom, že to potřebuju vytisknout tak, aby tam bylo zachováno následující měřítko:1 mm = 5 s1 mm = 20 m nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Nevím jestli to excel nějak umí, ale šlo by to udělat jako: vytisknout tak jak to je, změřit, přepočítat na požadovaný rozměr, udělat prtscreen a vytisknout to jako obrázek s příslušným procentuálním zvětšením/zmenšením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 teď jsem si s tím tady hrál asi hodinu a půl, četl na netu a zkoušel snad všechny možnosti a asi to fakt neumí. Nejlepší by bylo nakreslit to v AutoCADu, ale to teď bohužel nemám jak. Tím prtscreenem by to možná šlo, ale je to docela složitý. Protože by se pak musela zvětšovat osa x v jiném poměru než osa y. A taky když se ten obrázek zvětší, tak by šla kvalita do háje, celý by se to rozmazalo. Ted me štve to, že za tu dobu co přemýšlím, jak to udělat na PC, jsem to mohl mít v ruce hotový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 přátelé žádám vás o pomoc. mám dva stejné filmy. jeden v HD kvalitě ale špatným (novým) dabingem. druhý v hrozné kvalitě ale ze super starým původním dabingem. Jak udělat HD ze starým dabingem? Díky moc za rady. Jen tak mimochodem se jedná o nejlepší vánoční film :-) který ale někdo zprznil novým dabingem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 No taky to mám dvakrát, ale bohužel ne v HD, kde jsi to sehnal? Miluju scenu s rozstřeleným audiem, pak tu s kočkou pod křeslem a taky výraz Clarka když mu Edie rozhodí kolotoč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 (upraveno) SCIFI: zkus avidemux http://www.slunecnice.cz/sw/avidemux/ http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/zpracovani_videa/virtualdub/ popřípadě to jde i v Windows movie maker ConvertXtoDVD to umí... popřípadě stáhni něco na převod videa, většina ripovacích programů zobrazuje zvukové stopy a jdou editovat Upraveno 26. prosince 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 SCIFI: zkus avidemux http://www.slunecnice.cz/sw/avidemux/ http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/zpracovani_videa/virtualdub/ popřípadě to jde i v Windows movie maker ConvertXtoDVD to umí... popřípadě stáhni něco na převod videa, většina ripovacích programů zobrazuje zvukové stopy a jdou editovat zkoušet se mi právě nechce všechno co je na slunečnici ale co mi zbývá. virtualdub to neumí. v movie maker se mi to taky nepodařilo a v convertx taky ne. te´d jsu na avidemux. kdyby někdo věděl co kde jak kliknout tak budu vděčnej. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 zkoušet se mi právě nechce všechno co je na slunečnici ale co mi zbývá. virtualdub to neumí. v movie maker se mi to taky nepodařilo a v convertx taky ne. te´d jsu na avidemux. kdyby někdo věděl co kde jak kliknout tak budu vděčnej. díkyhttp://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=939&t=1185933 Z vlákna cituji: "Edit: vlasně to jde v jednom kroku, jako zdrojové video ve Virtual Dubu se dá zvolit HD-video a jako zdroj audia se dá zvolit přímo .avi soubor (ta pracovní kopie)." Třeba ti to pomůže ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=939&t=1185933 Z vlákna cituji: "Edit: vlasně to jde v jednom kroku, jako zdrojové video ve Virtual Dubu se dá zvolit HD-video a jako zdroj audia se dá zvolit přímo .avi soubor (ta pracovní kopie)." Třeba ti to pomůže ... .dík tu diskuzi jsem četl ale nějak jsem nenašel kde dát ten zdroj zvuku jako avi ale hlavně to neumí pracovat s mp4 videem. no nakonec jsem tam nějak nacpal ten zvuk ale je posunutej a to o dost. takže aktuální problém je jak posunout zvuk ve videu :-) ten avidemux to asi umí ale nevidím jak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 tak přes 2 hodiny práce a k ničemu. furt něco do nečeho konvertuju a jen tím ztrácím kvalitu videa a na konci to dotyčnej program neumí. takže jsem zase skoro na začátku. mám kvalitní video (mp4) a (už jen) zvuk (mp3) a neumím to dát dohromady. resp umím ale to se mi z videa stane nekvalitní avi kde je zvuk posunutej a VideoReDo mi zas neotevře mp4. bože proč ti hlupáci dabují nadabovaný filmy a mě tím deptají :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 SCIFI: avidemux.... Posun se nastavuje hned v hlavním okně vlevo v nastavení Audio - je tam "Posun" v ms. converxtodvd viz. dole... u starší verze rozklikneš roletku u videa audio- a přes pravé tlačítko se proklikáš... zkušební verze má myslím vodoznak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 měnil jsem touchpad na noťasu... vše ok, ale doleva=doprava, nahoru=dolů... ovladač nic nevyřešil, žádné otočení sem v nastavení nenašel... W7, co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 nedals ho naopak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 měnil jsem touchpad na noťasu... vše ok, ale doleva=doprava, nahoru=dolů... ovladač nic nevyřešil, žádné otočení sem v nastavení nenašel... W7, co s tím?Tohle je fakt divný... Zkus připojit normální myš, jestli to bude dělat taky. Jo, a tlačítka a scroll jde normálně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 nedals ho naopak? to mě taky napadlo ale o jinak to nejde, protože pak konektor nepasuje... jde jen při zapojení otočit o 180° a nepřipojíš kabel... a nc jiného na to snad vliv nemá... sem ten krám rozdělal do mrtě, klávesnice, hhd, vypalovačka, dokonce i monitor s pantama všecko dolů, prošroubovaný na palmrest... zlatý lenovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 (upraveno) Tohle je fakt divný... Zkus připojit normální myš, jestli to bude dělat taky. Jo, a tlačítka a scroll jde normálně? myš tam byla a je, mezitím co touchpad nefungoval je tam usb bezdrát logitech... tlačítka fungovaly i předtím, scrooll vyzkouším jediné, kde si nejsem jistej, tak dva piny který šly z lcd, který jsou připojený na základní desku... můžu je prohodit, ale předpokládám že to ani nebude zobrazovat a snad nic neodpálím tlačítka to má samo mechanická, oddělená Upraveno 30. prosince 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) Prosím, existuje v Adobe Photoshop (verzia 6) zálohovací systém uloženia súboru, povedzme ako to má Corel Draw? Ja blbec som si nevšimol, že to nemám uložené a nechtiac rozrobenú prácu zrušil.Edit: obávam sa, že to musím urobiť odznova, ale predsa len, som užívateľ, vnútornostiam sa až tak nerozumiem, tak či náááhodou Photoshop nemá niekde skryté možnosti. Vďaka za radu. Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 potřebuju ve wordu rozdělit stránku na 2 textová pole, nebo mít 2 tabulky a ke každé začít nový odstavec... obtékání, sloupce... nepřišel jsem na to,, jde to nějak blbuvzdorně automaticky?? není to pro mě, takže Corel apod. neklapnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se