Přejít na obsah

Steinhart LE - finalizace

Doporučené příspěvky

Odesláno
Zajimalo by mne jaky bude rozmer nejmensi ruky ktera je bude nosit ! Vcera jsem si zkusil Steinhartacke pouzdro 44mm s unitasem a uz to na moji ruce vypadalo ohromne ....

A co největší ruka, která je bude nosit? Co kibi? Já mám obvod zápěstí 21cm a jsem zvědavý jak to bude vypadat, zatím mám největší hodinky 42mm.

• Odpovědi 882
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
moje druhe, treti a ctvrte jmeno je nedockavec... :D

ruka aktualne premerena - 22 cm... ;) jednou jsem (u Conrada) 47 mm zkousel, pripadalo mi to... skoro moc... :D

asi by se nemohlo stát, že bych došel dnes domů a už tam na mě čekal balíček, co? :worried_anim:

Odesláno
asi by se nemohlo stát, že bych došel dnes domů a už tam na mě čekal balíček, co? :worried_anim:

Kradeš mi myšlenky

Odesláno
dneska nic :( ale aspon prislo krasny plnici pero, taky dobry... :)

Že by dnes? Naděje umírá poslední :cool02: Praha je holt od Havířova vzdálená xxx světelných let

Odesláno
podle trackingu baliku by to melo byt dneska... zacinam si okousavat zbytek nehtu... ;) :D

Kibi klid, už volali, že Lajka i se sputnikem a půlkilovým kusem železa našla dle GPS Prahu. Dnešek bude asi slavnostní :wine:

Odesláno
:wine: :taz: Jsou tady a jestli na bodové stupnici očekáváte 10 z 10 připravte se že po rozbalení zjistíte,že je to 20 :o
Odesláno

Geniální je ta tadova příprava na nošení pilotek :D :D Tado, což začít s kuchyňskejma hodinama - na pilotky pak budeš potřebovat lupu :D

Na ostrých fotkách vypadají ještě líp, než rozmazaný - gratuluju !

Odesláno
:wine: :taz: Jsou tady a jestli na bodové stupnici očekáváte 10 z 10 připravte se že po rozbalení zjistíte,že je to 20 :o

Jupííí, dorazily. Je to neskutečný, ale souhlas s Conradem i 20 je málo

To Kibi, Praha objevena, dnes se dočkáš. Mám nosit v pravý kapse činky abych nechodil nakřivo?

Odesláno
Jen škoda, že spona je signovaná, ale co by člověk neprominul. Stejně se sejdeme u Šímy :thumbsup_anim:

Taky jsem trochu zalitoval, ale vlastne mi to uz nevadi. Nicmene nejakou dobu vyjimecne k Simonovi nepojedu, protoze ten remen je super, masivni, megadlouhej, tlustej, super :thumbsup_anim:

Odesláno
Hernajs to jsou fotky..... Kibi je jeste doma nema?

EDIT: Sorry Jaryne, ale ta fotka je jak z aukra :D

Já vím, to v bezmezném nadšení na rychlo. Foťák nemám, jen starej mobil, sorry :crying_anim:

post-4790-1254820526.jpg

Odesláno

Pánové, jsou tu!!! Když leží 4 kousky vedle sebe, mám chuť na všechny. Troje se brzy rozběhnou k obchodním partnerům, ale teď je na tu rodinku pohled hezčí než na jesličky. Díky všem, kdo se na té kráse podíleli. :punk: :toot:

Odesláno

všechny zaplacené by už měly být odeslány, jinak jsem objevil nějaké erory a 3 kusy musí jít zpátky na léčení do Německa, je mi to líto, dotyčným jsem už psal mail

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...