m01e Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Zajimalo by mne jaky bude rozmer nejmensi ruky ktera je bude nosit ! Vcera jsem si zkusil Steinhartacke pouzdro 44mm s unitasem a uz to na moji ruce vypadalo ohromne .... A co největší ruka, která je bude nosit? Co kibi? Já mám obvod zápěstí 21cm a jsem zvědavý jak to bude vypadat, zatím mám největší hodinky 42mm.
Milan S. Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 moje druhe, treti a ctvrte jmeno je nedockavec... ruka aktualne premerena - 22 cm... jednou jsem (u Conrada) 47 mm zkousel, pripadalo mi to... skoro moc... asi by se nemohlo stát, že bych došel dnes domů a už tam na mě čekal balíček, co?
Conrad Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 asi by se nemohlo stát, že bych došel dnes domů a už tam na mě čekal balíček, co? Kradeš mi myšlenky
Jaryn Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Kradeš mi myšlenky Nejen myšlenky. Doufám, že na dálnici PPL nepíchne gumy nebo nebude "Stau"
Jaryn Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 dneska nic ale aspon prislo krasny plnici pero, taky dobry... Že by dnes? Naděje umírá poslední Praha je holt od Havířova vzdálená xxx světelných let
Jaryn Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 podle trackingu baliku by to melo byt dneska... zacinam si okousavat zbytek nehtu... Kibi klid, už volali, že Lajka i se sputnikem a půlkilovým kusem železa našla dle GPS Prahu. Dnešek bude asi slavnostní
Jaryn Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Začínám splňovat běh na 100 km, pod barákem zavrčí auto a už běžím na balkon, jestli to není Lajka " PPL!"
Conrad Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Jsou tady a jestli na bodové stupnici očekáváte 10 z 10 připravte se že po rozbalení zjistíte,že je to 20
cigi Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Geniální je ta tadova příprava na nošení pilotek :D Tado, což začít s kuchyňskejma hodinama - na pilotky pak budeš potřebovat lupu Na ostrých fotkách vypadají ještě líp, než rozmazaný - gratuluju !
Jaryn Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Jsou tady a jestli na bodové stupnici očekáváte 10 z 10 připravte se že po rozbalení zjistíte,že je to 20 Jupííí, dorazily. Je to neskutečný, ale souhlas s Conradem i 20 je málo To Kibi, Praha objevena, dnes se dočkáš. Mám nosit v pravý kapse činky abych nechodil nakřivo?
Jaryn Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Jen škoda, že spona je signovaná, ale co by člověk neprominul. Stejně se sejdeme u Šímy
skalis Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Panove, cely Chronomag ocekava patricne chlubici vlakno s hromadou fotek od vsech novych majitelu. Ten pocit s doruceni po dlouhem cekani musi byt uzasny!
Frantik Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Jen škoda, že spona je signovaná, ale co by člověk neprominul. Stejně se sejdeme u Šímy Taky jsem trochu zalitoval, ale vlastne mi to uz nevadi. Nicmene nejakou dobu vyjimecne k Simonovi nepojedu, protoze ten remen je super, masivni, megadlouhej, tlustej, super
bandicoot Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 To jsem rád, že jste se nakonec na ten řemen nechali ukecat - on je totiž fakt dobrej - jsem na ně fakt zvědavej až je u někoho uvidím.
Dantechno Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Hernajs to jsou fotky..... Kibi je jeste doma nema? EDIT: Sorry Jaryne, ale ta fotka je jak z aukra
Jaryn Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Hernajs to jsou fotky..... Kibi je jeste doma nema? EDIT: Sorry Jaryne, ale ta fotka je jak z aukra Já vím, to v bezmezném nadšení na rychlo. Foťák nemám, jen starej mobil, sorry
kejklik Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Pánové, jsou tu!!! Když leží 4 kousky vedle sebe, mám chuť na všechny. Troje se brzy rozběhnou k obchodním partnerům, ale teď je na tu rodinku pohled hezčí než na jesličky. Díky všem, kdo se na té kráse podíleli.
kubson Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2009 všechny zaplacené by už měly být odeslány, jinak jsem objevil nějaké erory a 3 kusy musí jít zpátky na léčení do Německa, je mi to líto, dotyčným jsem už psal mail
Dantechno Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Vim ze Steinhart delal uz vicero limitek, necha si treba od kazde jeden kus do sve sbirky?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.