Přejít na obsah

Steinhart LE - finalizace

Doporučené příspěvky

Odesláno

NO I KDYŽ JE MÁM NA RUCE A MÁM Z NICH RADOST, LÍBÍ SE MI DOCELA RÁD BYCH SI TAKOVOU RECENZIČKU RESP POROVNÁNÍ S JINÝMI TVÝMI KOUSKY PŘEČETL

• Odpovědi 882
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Já mám radost.. To mi stačí.. Jsem rád, že mi tady někteří potvrzují, že jsem se nepletl, mám radost, že jsem se nenechal otrávit několika křiklouny kteří jako svůj argument používaly osobní urážky a křik... To mi stačí. Jinak já recenze moc nepsal, kibiho fotky říkají více než všechna slova ... Jedny hodinky už jsou u svého nového majitele a budí zaslouženou pozornost všude kde se s nima objeví... a to je také pro mně pochvala :) Víc není třeba, protože muže dělají činy a nikoliv slova :)

A pokud i mohu vybrat víno .. tak poprosím rulandské šedé... a nebo jakoukoliv "slámu" :)

Takový slabý řečičky bych od tebe "nečekal". Podle tebe by jakýkoliv jiný byly špatný jo? No tak ještě že jsou tyhle dokonalý, žejo? ;)

Odesláno

S Kibiho souhlasem jsem ukázal pár jeho fotek na TimeZone a WatchUSeek. Hodinky sklidily zasloužené pochvaly, až na reakci moderátora WatchUSeek Mika Stufflera, který kritizoval použití nesprávného referenčního Flieg čísla v tabulce na dýnku. Pátrání po správném FL čísle přineslo informaci od osoby nejpovolanější, Konrada Knirima, který mi napsal:

The hour angle watch did not have a Flieg number (Fl.xxxxx) as all these watches were still in development and test but not commonly supplied to combat air forces.

Tenhle typ hodinek tedy žádný FL číslo nedostal, protože bylo vyrobeno jen omezený množství testovacích kusů (9) a nedošlo na následné objednávky a dodávky ozbrojeným leteckým silám. Správně by asi bylo celý řádek z tabulky vypustit. No, drobná chybka, ale moc mě netrápí, je to myslím takhle lepší situace, než kdyby hodinky měly nějaký jiný FL přidělený, pak bych asi uvažoval o opravě a novým dýnku.

Takže jediná podstatná vada těchhle fliegrů je fakt, že ty pro mě pořád ještě nedorazily. Jsem totiž v tý malý skupince, jejichž Béčka neprošly Kubsonovou kontrolou a musely nazpět k výrobci na přeléčení. Ale kdo si počká, ... :)

Odesláno

Jak jste na tom s jejich přesností? Já po třech dnech sledování naměřil pravidelnou odchylku -2 sec/24 hod., což mi přijde velmi slušné. Dával jste si už někdo na ně šít nový řemen? Já ten původní chci schovat a už mám v hlavě takový nápad... No uvidíme, co na to místní mistr.

Odesláno
S Kibiho souhlasem jsem ukázal pár jeho fotek na TimeZone a WatchUSeek. Hodinky sklidily zasloužené pochvaly, až na reakci moderátora WatchUSeek Mika Stufflera, který kritizoval použití nesprávného referenčního Flieg čísla v tabulce na dýnku. Pátrání po správném FL čísle přineslo informaci od osoby nejpovolanější, Konrada Knirima, který mi napsal:

The hour angle watch did not have a Flieg number (Fl.xxxxx) as all these watches were still in development and test but not commonly supplied to combat air forces.

Čítal som tie reakcie na WUS a závidia Vám, chlapci, závidia... :thumbsup_anim:

Odesláno
Takový slabý řečičky bych od tebe "nečekal". Podle tebe by jakýkoliv jiný byly špatný jo? No tak ještě že jsou tyhle dokonalý, žejo? ;)

Jo, přesně tak :)

Odesláno

No přiznám se, že jsem před pár dny začal koketovat s myšlenkou, že je prodám, ale když čtu ty nadšené reakce, tak si zase říkám, že by to bylo škoda. Život není lehký !!!

Odesláno
hele, vrtim nad tim hlavou... mam je druhy tyden a jeste jsem je neridil... za celou tu dobu cca -2 sec.? :o

remen - zkusil jsem cerny s prosivanim od simona - je to pohodlnejsi, ale nebylo to uplne ono vizualne, tak jsem tam vratil puvodni... :D

Great pics were taken by Kibi, Chronomag's top watch photographer.Kruci tak nevím,zda ti ještě mohu tykat/ i když bych se pod tento výrok klidně podepsal/ :thumbsup_anim:

• po 4 týdnech...
Odesláno
No přiznám se, že jsem před pár dny začal koketovat s myšlenkou, že je prodám, ale když čtu ty nadšené reakce, tak si zase říkám, že by to bylo škoda. Život není lehký !!!

lituji, ze jsem tady nebyl driv, rad bych se zucastnil a dnes jsem se mohl kochat a polemizivat. pokud by se koketace prohloubila rad bych si o ni promluvil :notworthy:

Odesláno
lituji, ze jsem tady nebyl driv, rad bych se zucastnil a dnes jsem se mohl kochat a polemizivat. pokud by se koketace prohloubila rad bych si o ni promluvil :notworthy:

Myslim, ze v prodejnim vlakne je prodaval clen Z. a neprodal, zkus ho kontaktovat.

• po 2 týdnech...
Odesláno
na jakou hodnotu se naše hodinky už vyšplhaly? jen tak ze zvědavosti mě to zajímá (je jasné že s 1 a 25tkou budou dražší)

Myslíš, kolik jsi už nákupem vydělal? Mám strach, že skoro nic a že číslo 1 a třeba 5 má naprosto stejnou cenu.

Odesláno
Myslíš, kolik jsi už nákupem vydělal? Mám strach, že skoro nic a že číslo 1 a třeba 5 má naprosto stejnou cenu.

spíše mám na mysli na kolik si je zmiňovaný prodejce cení

Moje na prodej asi delší dobu nebudou na tolik jsem si na ně zvykl, a ten ranní rytuálek při natahování, je to bomba, vždy jsem preferoval automaty, ale toto, nádhera! :thumbsup_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...