Irwinek Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 před 9 hodinami, dykmore napsal: Doporučuju řemeny od zdejšího člena R4B4, ušije cokoliv, kvalita je top a cena příznivá. Jiné řemeny už na ruku nechci. Pod to se podepíšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2022 Chepeastnatostrap a vždy spokojenost. Rychlost dodání taky v pohodě - 14 dní cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2022 Z cheapestnato mam nejvetsi podil odpadu. Je to levne, ale podle toho to taky obcas vypada. Nato a tropic nemaji spatny, ale cokoliv nestandardniho to byla vetsinou hruza (guma od trenek ala Erika, velcro, apod.). Uz jsem tam uplne prestal brat, protoze me to neba.Barton naopak hodne fajn, ale vyjde se vsim vsudy draz.Frydl ma dobre veci - kozene remeny Targa muzu doporucit.Nemecke Watch Band Center taky spokojenost.Nebo pak tedy mistni mistri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 16. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2022 15 minutes ago, AndyAaron said: Z cheapestnato mam nejvetsi podil odpadu. Je to levne, ale podle toho to taky obcas vypada. Nato a tropic nemaji spatny, ale cokoliv nestandardniho to byla vetsinou hruza (guma od trenek ala Erika, velcro, apod.). Uz jsem tam uplne prestal brat, protoze me to neba. Suhlasim. cheapestnatostraps je niekedy proste len cheap... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupr Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 V 8. 2. 2022 v 6:52, Tichus napsal: Většinou jdu jako první na www.strapshop.cz Taky jsem odtamaď kupoval, ale výběr mi přijde strašně malej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupr Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 Nevíte náhodou, kde sehnat kvalitní NATO Strap v tmavě zelené/tmavě pískové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2022 (upraveno) mksnatostraps.com watchbandit Upraveno 20. srpna 2022 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom@s Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 (upraveno) Nevíte někdo kde koupit řemeny se sponou kde dlouhá polovina řemínku vede pod skládací sponou? Viz obrázek. Upraveno 8. prosince 2022 uživatelem Tom@s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Dneska jsem náhodou narazil na tohle: www.armyproduct.cz. Nemám vyzkoušeno, ale na první pohled to nevypadá marně - řemínky na suchej zip, obojky, nože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 No ale fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 A mate nejake osvedcene znacky remenov a tahov, ktore cielene kupujete? Eshop odkial ich beriete je v tomto pripade druhorady… Dik za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Za mě: Hirsch Zuludiver Bonetto Cinturini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Hirsch podepisuju, ještě mám doma něco od RIOS a Campagnolo (neb nakupuju na Strapshopu) a taky fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Beru z Nemecka (pres ebay) reminky RIOS 1931 a jsem s nimi max. spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2023 Super tipy. Vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Vyzkoušel jsem Rios - dobrá kvalita, hezky měkký řemen Campagnolo pro pilotky z buvolí kůže, raky velká spokojenost Delugs - jednoduché, navíc s ručně vyndavatelnými stěžejkami BlueShark nato - kvalita, nicméně jsem přestal nosit NATO kvůli vrstvám materiálu pod hodinkami. Genteel Handmade - super kůže a barvy, s customizací pro omega překlápěčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 Já většinou hledám na strapshopu, nejpanskehodinky.cz nebo adanito.cz. Pár jsem jich taky koupil na hodinky-365.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 Poradí někdo kde koupit oranžovou gumu v 21 mm? Nejlépe ať je to alespoň EU, ať nemusím řešit clení. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 1. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2023 (upraveno) No nic, tak jsem se rozhodl otestovat silikon odsud https://www.amazon.de/dp/B09B243HJL?ref_=ast_sto_dp&th=1&psc=1 Je to Čína, ale co se dneska nedělá v Číně.... Upraveno 1. října 2023 uživatelem Pozorovatel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2023 Barton Odkaz je na stranku vyrobcu, ale cast vyrobkov maju aj na amazone. A rychloupinaci system - raz vyskusa a ku klasike sa uz nebudes chciet vratit. Osobne mam ich jeden elit silicone a cakam na dva kozene remene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se