EDYMI Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Jeden známy sa dnes vytasil so starými nekompletným chronografom. Na moje prekvapenie hodinky mali Breitling korunku, signované zadné veko Breitling Navitimer 806 aj stroj je Breitling. Púzdro sa tak isto zdá byť v pohode. Mätie ma však číselník, ktorý je v peknom stave s nápisom Navitimer. Chýba na ňom však akékoľvek logo Breitling. Hodinky inak nemajú ručičky a vnútornú lunetu. Moja otázka znie. Vyrábal Breitling model Navitimer aj bez loga? Ako je to inak s dostupnosťou náhradných dielov na tento model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Bez fotky proste nelze nic :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vondra01 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 (upraveno) Dobry den, mohl bych poprosit s identifikaci techto starych Omega hodinek. Maji punc stribra, ale nefunguji. Na zadnim krytu jsou navic spousty malych vyrytých čísel (kdesi jsem četl, ze to delavali zastavarny, ale nevim co je na tom pravd). Rad bych si je nechal spravit, ale nevim, jestli neni levnejsi koupit nove. Jedna se o tyto hodinky Upraveno 24. března 2017 uživatelem vondra01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 Ahoj vespolek, poprosil bych o pomoc při identifikaci, resp. informaci, těchto hodinek. Nic o nich ve své podstatě nevím - koupil jsem před pár lety na aukru za 130,- i s poštou a nechal u hodináře opravit. Korunka (i s hřídelkou) jsou nepůvodní a zřejmě i některé jiné díly ve strojku. Ten nese označení swiss made (z fotky není moc patrné). Na netu jsem na tuto značku nikde nenarazil, tak bych jen rád věděl, zda někdo neví něco víc. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ahoj. Kamarád mi poslal spy fotku, zda by se nedaly tyhle hodinky identifikovat. Byl tajemný jak hrad v Karpatech, prý mi pak napíše komu ruka patří. Víte někdo co to je zač? Předem dík. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Mohl bych poprosit, netusite co to muze byt za kalibr? Na angelus 215 to nevypada a docela me prekvapilo, ze chybi signace na mustku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Nějakej Landeron (11? 13?) Poměř to a porovnej Landerony:http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Nějakej Landeron (11? 13?) Poměř to a porovnej Landerony:http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk Blbá otázka - To se měří průměr toho strojku od vnitřní hrany pouzdra ke druhé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Taky nevím čeho přesně průměr v tabulkách uvádějí, mají tam několik zkratek a jejich popis jsem nenašel, tak bych taky měřil ten průměr viditelné části strojku. Ale ty dva typy mají stejný průměr, tak je měření jen orientační, aby to nebyla úplně jiná velikost/řada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 čau, známej mi daroval nějaký vintage hodinky, bohužel se mi o nich nepovedlo najít vůbec nic Na jedněch je nápis Reelle, druhé jsou noname.Nezná někdo, prosím, období, původ, cokoliv ? více foto zdehttps://photos.app.goo.gl/XL6rRDSlHiWBE8qL2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 foto číslo 2, cal AS 175před 2. sv. válkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Předválečné jsou oboje.A já bych použil jedno lehce modifikované přísloví: Darovaným hodinkám po původu nepátrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Samotného dárce to dost zajímalo, co mi to vlastně dal, byl to pozůstatek po jeho předcích. Takže se můžu s klidným srdcem pustit do rekonstrukce, chce to trošku rozleštit, než si to finálně někam vystavím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Dokázal by prosím někdo určit model nebo další info těchto Longines? Popř. co vše tam je a co naopak není původní? Na 100% poznám akorát nepůvodní řemen Dál dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Korunka je špatně.Dále může být špatně celé pouzdro a být úplně z jiných hodinek - někdo jak to tam cpal, tak na krajích podřel číselník, jak tam úplně nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Segerovka kolem strojku je úžasná. Bez ní by tam strojek malinko kloktal. Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Je to azbuka, na tom dýnku? Jen to nemůžu přečíst, poslední slovo snad "Pavle"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Podle reference na dýnku těch hodinek "8359" jsem našel tohle: https://auction.catawiki.com/kavels/6875127-longines-men-s-watch-1960s Já tam nic špatně kromě korunky a té segrovky nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Skvělá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) malda: Ta segerovka drží strojek, aby nevypadl z pouzdra.Je to vidět i na ciferníku, jak je posunutý dolů. Dolní indexy jsou blíž u kraje, než horní. U horních je dokonce vidět odřenou linku, kde ciferník původně dosedal na pouzro.Já se tedy domnívám, že je to skládačka, pouzdro je nepatrně větší, z jiného modelu/roku.. Na tvém obrázku jsou indexy hezky u kraje, jak mají být. Na těch prodávaných létají v prostoru.A nejsou tam minutové indexy. Nemohly být původně na kroužku pouzdra? Tak, ne, jak se dívám, běžně na hodinkách nebývají. Ale kdyby místo té segerovky použili něco jiného, aby byl ciferník hezky vycentrovaný, tak by asi nikdo nic nepoznal. Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se