mlsoun1 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 (upraveno) Před hodinou, kaktusář napsal: takze asi dam do prodeje 44 lhc a steemastery,ktere mam ve vlakne vymena.. Proč asi?Pokud to tak cítíš a chceš 41,tak již prodávej Upraveno 25. září 2024 uživatelem mlsoun1
bohus76 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 Ten Marcel je se fším zase rychle hotový Proháňá kdesi baby a že by ho hodinky zase začaly bavit !? To zase dostanu.....
Kluk jako buk Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 před 2 hodinami, kaktusář napsal: mam 17.5cm 41 mm bude ideální, IMHO.
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 před 44 minutami, mlsoun1 napsal: Proč asi?Pokud to tak cítíš a chceš 41,tak již prodávej jako já jsem rychlej, ale marcel je o dost rychlejší... ted jsem dorazil z prahy domů a zejtra dopol ty hodinky vystavím... prostě byl jsem členama chronomag fora ukecan a přesvědčen, že výměnu mám učinit. ale taky se říká: ráno moudřejší večera. za A: chtěl jsem mí hodinky jako má mlsoun - když je prodám, tak už je nebudu mít jako mlsoun za B: ty 44 maj super velké ručky a ty 41 prostě už nejsou tak výrazné a oči se horší a dobrá čitelnost je pro mě čím dál důležitější
mlsoun1 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 před 23 minutami, bohus76 napsal: Ten Marcel je se fším zase rychle hotový Proháňá kdesi baby a že by ho hodinky zase začaly bavit !? To zase dostanu..... Na prdel dostaneš Bohuši Zde prostě není proč se rozmýšlet.A že se manželce líbí i ta velikost?Mojí ženě se taky líbí kde co, ale ona je nenosí.Takže jediná možnost je prodat stávající kousky a jít prostě do stejné věci v menší velikosti.Ona to možná ani nepozná a pokud má kaktuse ráda, tak to pochopí.Možná nepochopí, až ji jednou oznámí, lásko-kupuji RolexJenom za tři kilča
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 já mám rád levné švýcarské hodinky chci u toho zůstat
bohus76 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 před 6 minutami, mlsoun1 napsal: Na prdel dostaneš Bohuši Zde prostě není proč se rozmýšlet.A že se manželce líbí i ta velikost?Mojí ženě se taky líbí kde co, ale ona je nenosí.Takže jediná možnost je prodat stávající kousky a jít prostě do stejné věci v menší velikosti.Ona to možná ani nepozná a pokud má kaktuse ráda, tak to pochopí.Možná nepochopí, až ji jednou oznámí, lásko-kupuji RolexJenom za tři kilča Tož Bohušu, nééé Bohuši, z kama si Jen jsem Tě chtěl pozlobit. Jel jsem dnes Prahu na otočku /s otcem/ a pomalu odpadám... A kaktusář ,co jsou to ty levné hodinky ?
mlsoun1 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 před 2 minutami, kaktusář napsal: jako já jsem rychlej, ale marcel je o dost rychlejší... ted jsem dorazil z prahy domů a zejtra dopol ty hodinky vystavím... prostě byl jsem členama chronomag fora ukecan a přesvědčen, že výměnu mám učinit. ale taky se říká: ráno moudřejší večera. za A: chtěl jsem mí hodinky jako má mlsoun - když je prodám, tak už je nebudu mít jako mlsoun za B: ty 44 maj super velké ručky a ty 41 prostě už nejsou tak výrazné a oči se horší a dobrá čitelnost je pro mě čím dál důležitější A:mlsoun je jen jeden,max. budeš mlsounek B:Ano ta velikost je super,ale 41 Ti sedí. C:Až blbě uvidíš, tak si koupíš letecké hodinky, třeba BP a budeme si je půjčovat.Já Tobě LHC 44 a ty mě BP.
mlsoun1 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 před 7 minutami, bohus76 napsal: Tož Bohušu, nééé Bohuši, z kama si Jen jsem Tě chtěl pozlobit. Jel jsem dnes Prahu na otočku /s otcem/ a pomalu odpadám... A kaktusář ,co jsou to ty levné hodinky ? Alespoň dnes ušetříš za pivko.Dáš si za jedno točené tři lahváče jako správný strojník Levných Švýcarských hodinek je plno....
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Odesláno 25. září 2024 vsem velice dekuji za rady a inspiraci
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Odesláno 27. září 2024 V 25. 9. 2024 v 20:26, mlsoun1 napsal: A:mlsoun je jen jeden,max. budeš mlsounek B:Ano ta velikost je super,ale 41 Ti sedí. C:Až blbě uvidíš, tak si koupíš letecké hodinky, třeba BP a budeme si je půjčovat.Já Tobě LHC 44 a ty mě BP. A: dopadne-li to dobře, dnes se stanu MLSOUNKEM, protože mi jedna dobrá svatá duše půjčila třetinu obnosu, abych se mohl ujmout posledního kusu v koscomu, který mi předvčírem vyndali na ukázání z výlohy a já na to pořád myslel, že je poslední a už se k nám tlačí nová série s keramickou lunetou o 10tis dražší a u bechyněho už je taky jen na dotaz, takže možná jo, možná ne, nervozita vzrůstá, nevíme co bude, taxem to v panice vybičované mlsounem zaklikl a teď možná pro ně pojedu a doma nevím co řeknu, co si počnu, co si jen počnu... B: nastane harmonie a zcelení mé osoby a mystické propojení s jedinou možnou velikostí, když jsem si je v koscomu zkoušel, měl jsem pocit, že mi přirostly k ruce ty jednaštyricítky C letecké hodinky jsem chtěl dycky Hamilton Khaki Pilot Day Date Automatic H64615135 (Interstellar), tak uvidíme. Před dvěma lety jsem si stanovil, že si je pořídím k padesátinám. A tak to dopadlo. Místo toho budou lhc 41 Člověk míní, mlsoun mění Že já na tohle fórum lezl!!!!!
mlsoun1 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Odesláno 27. září 2024 @kaktusářJo a za D:Jak budeš vymýšlet nesmysli,tak stoupni před zrcadlo a pác mu přes papulu
Kupa54 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Odesláno 27. září 2024 Tohle jsou 41 a jsem s nimi naprosto happy 1
mlsoun1 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Odesláno 27. září 2024 To mne těší Pavlíku.Vždy když je na Tvé ruce vidím, tak vzpomínám....
kaktusář Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Odesláno 27. září 2024 před 28 minutami, mlsoun1 napsal: To mne těší Pavlíku.Vždy když je na Tvé ruce vidím, tak vzpomínám.... doufam ze nebudu chtit casem taky modre
Kupa54 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Odesláno 27. září 2024 před 44 minutami, kaktusář napsal: doufam ze nebudu chtit casem taky modre Modré nudeš určitě potřebovat, ty jsou úplně nejvíc nejlepší. Tam v tom modrém sunburstu vynikne ten červený akcent vteřinovky 1
Kupa54 Odesláno 27. září 2024 Nahlásit Odesláno 27. září 2024 Před hodinou, mlsoun1 napsal: To mne těší Pavlíku.Vždy když je na Tvé ruce vidím, tak vzpomínám.... Tak to já právě taky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se