Radik Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Já jsem měl starší model a doteď lituju, že jsem ho prodal. Že je tam víc indexů oproti keramickýmu je pravda, ale to je otázka vkusu. Nijak mně to nevadilo. Jediný co mně na LHC vadilo byla spona - otevřít ji nebylo zrovna jednoduché. Ale že jsou keramiky o level výš, to si myslím taky (už jen proto, že jsou to keramiky :)). Tím ale nechci snižovat starší modely - myslím, že všechny LHC jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 před 23 hodinami, mlsoun1 napsal: Diky za vysvetleni.Ac jsem se neptal Ja,ale kolega tak jsem byl zvedav na odpoved. Me se tedy libi hodne a lacinym dojmem mi nepripadaji.Ale je fakt,ze ty nove keramiky mi pripadaji jako by byly o level vyse.Brus,keramika,prehlednejsi cifr.Ale zase se mi stary model lepe nosi.Tak Ti s nimi preji mnoho zdaru a lasky do budoucna Čím to je, že se ti starší model lépe nosí? Napadá mě jen jiný tah, pouzdro nebo dýnko jsou snad stejné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 před 16 hodinami, Kluk jako buk napsal: Čím to je, že se ti starší model lépe nosí? Napadá mě jen jiný tah, pouzdro nebo dýnko jsou snad stejné... To by mě taky zajímalo, tah na nových 41 a 43 je 21mm a zužuje se ke sponě na 19mm. 39 by měl mít tah 19mm a na kolik se zužuje netuším (17mm?). U starého modelu se tuším tah vůbec nezužoval. A já si furt kladu otázku proč 41 a 43 mají výšku 11.9mm a 39 mají 12.2mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 @Kluk jako bukHeled,me se zda ze jsou ty cerne vetsi.Vim,ze papirove to je jen 1 mm.Tah super,rovnez jsem zvykly na siri 22 mm,nebot Robert mi sije remeny stejne siroke po cele siri. @Radikuz jsem Ti to psal,vzdy si ty hodinky zde muzes koupit a levne Spona je porad hodne pevna a nehtem ji taky neotviram,beru to prsty z boku,rychle a bezbolestne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 @mlsoun1 Já víííím Ale za chvíli tu vylezu s jiným přírůstkem, kterej jsem tak rychle nečekal, tak tyhle holt musí počkat, no... Že jsem si teď jedny keramiky v super stavu nechal utéct je mi taky jasný. Tak se zatím budu kochat aspoň tady fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 @Radiktak to se jiz tesim na Tvuj novy kousek.No me se vymenna nepodarila.Zvazoval jsem je strelit a koupit cerne,ale zena rikala at se na to vybodnu a necham je,tak tedy poslechnu a dam tomu jeste sanciTakze budu porad pokracovat v postovani fotek,snad to prezijete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 16. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2023 Pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Dnešní se sněhem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Tak si me zase na chvili uzijete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Jeste jedna,musim,tak se nezlobte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 @Dushakx super fotky děláš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 @shewcza Díky, jsem rád, že se líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Prave zrovna Vy dva by jste si meli otevrit fotoatelier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2023 Zde drobet nasnezilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenislav Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 @Dushakx to je nádhera. Zase mi spadla čelist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 před 26 minutami, zdenislav napsal: @Dushakx to je nádhera. Zase mi spadla čelist K Vašim službám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se