Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U hodinek, kde mám vypozorovanou odchylku (ať už plus nebo mínus), tak se ji snažím kompenzovat odložením hodinek na noc ve správné poloze.
Např. moje moony se při běžném nošení lehce zpožďují, tak je na noc odkládám korunkou nahoru a to se zase mírně předchází, takže ve výsledku jdou +/- dobře ;)

• Odpovědi 3,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Z ruky je nesundám ani v noci, dělají -4 sec/den, někdy udělám výjimku, protože dýnko je fakt boží  :eek:

post-12127-0-64097100-1452806289_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Flashman
Odesláno

přesnost neměřím (takže bude v cajku), dám jen foto. 

ty ručky jsou prostě nej v tomto levelu (a i ve vyšším, ale nebudu dráždit)

post-32939-0-38665800-1453207647_thumb.jpg

Odesláno

Souhlasím s Marcusem, ručky a jejich blízkost ciferníku je jedna z věcí, kterou na HC miluju. A taky to, jak univerzální hodinky to jsou.

Co se přesnosti týče, tak mám objektivně změřeno, že při nošení každý třetí den + zbytek ve winderu mi jdou -9s denně. Mám s tím něco dělát? Jsem na přesnost relativně pintlich, takže mě to trošku štve.

Odesláno

Souhlasím s Marcusem, ručky a jejich blízkost ciferníku je jedna z věcí, kterou na HC miluju. A taky to, jak univerzální hodinky to jsou.

Co se přesnosti týče, tak mám objektivně změřeno, že při nošení každý třetí den + zbytek ve winderu mi jdou -9s denně. Mám s tím něco dělát? Jsem na přesnost relativně pintlich, takže mě to trošku štve.

U těchto hodinek by pro mě byla odchylka 10 vteřin za den taková psychická hranice, jestli s tím už něco dělat nebo ne. 

Nepřesnost je tady navíc znepříjemněná nutností šroubovat s korunkou. Jinde bych to asi neřešil, ale u potápek nejspíš ano. 

Jak je máš dlouho? A nepřesnost je stabilní delší dobu? 

Možná bych je nedával na noc do winderu a zkusil bych je odkládat tak, aby se to vhodně korigovalo. 

Odesláno

Tahy jsou v pohodě ,ale je pravda , co psal v recenzi Martar . U Longinesů jde ztuha zapínání a pokud máš menší zápěstí tak to řeší jen půldílek .

Odesláno

U těch Glycine vypadá, že se trochu zužuje, LHC má 21mm v celé délce a spona je tudíž nejakých 22-23mm široká. Není to tak pohodlné jako tahy zužující se na 18mm. Na druhou stranu tah LHC je charakteristický, originální, není tuctový. Jak kombinací povrchovky, tak mezičlánků ve tvaru H (jako Hydroconquest?? nevím..).

Zkoušel už někdo na klasické Hydry ten broušený, zužující se tah z Hydroconquestů s dvanácti čísly na cifru? Pouzdro mi přijde stejné, asi by měl sedět...

Odesláno (upraveno)

uklepl jsem se v tapatalku, chtěl jsem to editací smazat a místo toho jsem vytvořil další zbyteční příspěvek.

když se daří, tak se daří.

pardon.

Upraveno uživatelem Marcus
Odesláno

Bóže, Markus byl na plastický operaci. Si zase budu muset zvykat... chlapi, co to s váma je? :D Pěkná fotka, pane.

No nic, k tématu: černý Hydry v modrý modifikaci :)

post-30813-0-35602200-1453659724.jpg

Odesláno

Bóže, Markus byl na plastický operaci. Si zase budu muset zvykat... chlapi, co to s váma je? :D Pěkná fotka, pane.

attachicon.gifblue black hydra.jpg

Konečně je ze mě krasavice, to jsem vždycky chtěl  :rambo:

Ta modrá modifikace jim opravdu sluší.

Dnešní počasí mi připomnělo, že plážová sezona se blíží a proto jim budu muset dopřát tlakovku, aby nás pak nezaskočilo vlnobití. 

post-32939-0-58194200-1453716750_thumb.jpg

Odesláno

Konečně jsem sehnal mesh, takže přispívám několika fotkami :-)

ten mesh im parádne sekne :-)

Souhlasím.

Proč to těm hodinkám děláte? Nezaslouží si to.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...