Ondrej71 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Konečně jsem sehnal mesh, takže přispívám několika fotkami :-) DSC_0698.JPGDSC_0696.JPGDSC_0690.JPGDSC_0687.JPG IMHO lepší než na na tahu, moc, pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 ten mesh im parádne sekne :-)Za mne urcite ano, pekne. Pripomina mi to Tudor a ten bych sakra mohl. Palec nahoru . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Rangery jsou parádní, ale já tam teda žádnou podobnost nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Rangery jsou parádní, ale já tam teda žádnou podobnost nevidím Ta mezera mezi pouzdrem vs tah-mesh, ne? . Edit: jinak ne, to je jasny. Proste se mi to libi, je to jine... Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Mazzi, sice nevím, zda narážíš na gumu nebo na lunetu, ale jsou to jen normální, sériov? vyráběné hodinky. Žádné znesv?cení vzácného kusu nedozírné ceny se nekoná. Střídám lunety i tahy, gumy a řemeny podle momentální chuti, aspoň mi hodinky déle vydrží... beru je jako Igeny, tam lidi taky modifikují ostošest a nebo hotové modifikace alespoň kupují a často i v méně decentnich barevných kombinacích. A proč taky ne? Proč to těm hodinkám děláte? Nezaslouží si to.Edit: citace. Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Ta mezera mezi pouzdrem vs tah-mesh, ne? A tak V tom případě bych to viděl spíš takhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Já bych se té variace s mashem taky nebál . Třeba časem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Byzko: nu dobra . Myslel jsem to ale jinak a to tak: ze nekdo bude rikat. Toto ne, neni to pohledne atd., coz u tohoto Tudor si mysli docela dost lidi. Narozdil od Becek, kde jsou na to lidi zvykli a ladi to vetsine k oku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byzko Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Rozumím a máš pravdu, každopádně hydry s meshem překvapivě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Rozumím a máš pravdu, každopádně hydry s meshem překvapivě dobrý.Moc pekny . Edit: jak na ne koukam, pripadaji mi takove krasne nizke, vim ze to opticky klam, ale i tak. Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Mazzi, sice nevím, zda narážíš na gumu nebo na lunetu, ale jsou to jen normální, sériov? vyráběné hodinky. Žádné znesv?cení vzácného kusu nedozírné ceny se nekoná. Střídám lunety i tahy, gumy a řemeny podle momentální chuti, aspoň mi hodinky déle vydrží... beru je jako Igeny, tam lidi taky modifikují ostošest a nebo hotové modifikace alespoň kupují a často i v méně decentnich barevných kombinacích. A proč taky ne? Edit: citace. Připomíná mi to jednoho vypracovaného "kulturistu" z dob, kdy jsem měl čas chodit do fitka. Dotyčný cvičil v teplácích a jen partie od pasu nahoru. Až jednou jsem ho potkal ve sprše. Vypracované tělo stojící na špejlích. Stejně jako masivní hodinky a subtilní mesh, na kterém vypadají komicky, nehledě na mezeru mezi pouzdrem a stěžejkou. Kupte si originální gumu nebo pořádný mesh. Nebo úplně jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Aha, tak už vím, co máš na mysli. Tvůj subjektivní názor na "masivnost" Hydroconquestů nesdílím, mám pár masivních hodinek a LHC lešt?nky s diametrem 41mm a výškou pod 13 mm k nim neřadím (pochopitelně i v mém případě je to jen subjektivní názor). Pokud jde o mezeru mezi stěžejkami a pouzdrem, bojím se zeptat, co si myslíš o LLD ze stejné stáje? Já bych byl s kategorickými doporučeními trochu opatrnější, málokdo (pokud vůbec někdo) má patent na neomylný a jediný správný vkus. Nic ve zlém. Připomíná mi to jednoho vypracovaného "kulturistu" z dob, kdy jsem měl čas chodit do fitka. Dotyčný cvičil v teplácích a jen partie od pasu nahoru. Až jednou jsem ho potkal ve sprše. Vypracované tělo stojící na špejlích. Stejně jako masivní hodinky a subtilní mesh, na kterém vypadají komicky, nehledě na mezeru mezi pouzdrem a stěžejkou.Kupte si originální gumu nebo pořádný mesh. Nebo úplně jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 U těch Glycine vypadá, že se trochu zužuje, LHC má 21mm v celé délce a spona je tudíž nejakých 22-23mm široká. Není to tak pohodlné jako tahy zužující se na 18mm. Na druhou stranu tah LHC je charakteristický, originální, není tuctový. Jak kombinací povrchovky, tak mezičlánků ve tvaru H (jako Hydroconquest?? nevím..). Zkoušel už někdo na klasické Hydry ten broušený, zužující se tah z Hydroconquestů s dvanácti čísly na cifru? Pouzdro mi přijde stejné, asi by měl sedět...Ano, u Glycine se tah u spony zužuje na 20 mm, spona má 22 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Dnes jsem zkusil nazout kůži a nepřijde mi to zlý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) Dnes jsem zkusil nazout kůži a nepřijde mi to zlý.Pěkný, co je to za řemen, prosím? @ Mazzi: ještě jsem o tom přemýšlel a myslím, že velkou roli v subjektivním vnímání masivnosti Hyder může hrát i velikost zápěstí, na kterém zrovna visí. Na mé ruce vypadají 41mm LHC takhle... (foto v zrcadle) Proto nemám problém chovat se k nim jako k oblekovkám, pokud jde o řemeny nebo rubbery. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dneska na zkoušku nová guma, bohužel 22mm... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 http://www.strapshop.cz/rios-synteticke-remeny/rios-next, ale taky je to 22mm, takže to chtělo trošku nacpat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Nechtěl jsem galeeovi kazit radost a proto jsem jeho fotky nekomentoval, ale když už jste to tady začali rozebírat, přidám i svůj názor. LHC mám a mám je rád. Mesh (hrubší shark) taky mám a taky ho nosím rád. Vyzkoušel jsem ho na různých hodinkách a jediné, ke kterým mi podle mých představ dokonale seděl, jsou Orient Mako. Určitě by se našlo hodně členů, kterým tato kombinace nejde pod nos a nenosili by ji. Ale v tomto případě se stavím na stejnou stranu jako mazzi. Velká díra mezi pouzdrem a zakončením meshe + jemný typ materiálu meshe v kombinaci s relativně masivním pouzdrem LHC, to jsou dvě věci kvůli kterým mě tato kombinace vůbec neoslovila. Připomnělo mi to, jak jsem kdysi na 5 minut nasadil mesh na Steinhart Ocean One Vintage Military. Šel hned dolů, protože se na to nedalo dívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galee Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Já jsem tu fotku nepřidával s cílem přečíst si jen chválu, takže kritika je OK. O tom meshi jsem přemýšlel cca půl roku, pak jsem ho našel v 21 mm za pár korun, takže jsem se ho rozhodl zkusit. Nevím, jestli se to neokouká, sundat se dá vždycky, ale zatím jsem naprosto spokojen a navíc se náramek krásně třpytí, v kombinaci s leštěným pouzdrem LHC se mi to prostě líbí, naživo ještě víc než na fotkách. Díky za komentáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Jen více takových fotek, člověk si aspoň udělá představu než začne sám vymýšlet ptákoviny. Stejně jako experiment s modrou lunetou na černé hydry. Když jsem ty fotky viděl, hned se mi vybavily SOH, což jsou pro mě asi jediné hodinky, kde se mi mesh líbí, jinak ho moc nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Jasně, zkusit se má všechno. Ale v případě LHC jsem konzervativní, tah jsem ještě ani jednou nesundal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se