Jeronimo Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Paráda. Já myslím, že to unesou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 nemas este nejaku volnu segru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 5. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Ne, ale pokud by mi schválili bigamii, tak si můžu vzít ještě tu tvoji :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 12. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Mám dva švagry, oba oslaví v dubnu třicítku, pouhý jeden den po sobě - stejné chyby, stejné známky... :-)IMG_0628.JPGv pořádku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Pani prosim o radu, ak mate na LHC kozeny remen, aky mate rozmer ? Sirka povodneho naramku je 21mm. Co som pozeral ale kozene remienky, tak tie maju 20 alebo 22 mm. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Možností je několik: 1) Koupit 22 mm a nacpat jí ho tam. Těch pět desetin z každé strany musí pojmout za své. Nekupovat 20 mm, protože tam bude lítat jak šulín v gumáku a to nevypadá vůbec dobře.2) Nechat si něco pěkného 21 mm ušít. 3) Určitě se někde prodávají i liché rozměry řemenů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 13. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2017 Používám 20 i 22 a obojí je v pohodě. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 15. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2017 diky za odpovede, odskusam 20 aj 22 ale pravdepodobne si dam spravit 21 u tunajsich švadlen Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Tak som sa konecne po 2.5 mesiacoch cakania dockal mojho 1/2 clanku na moje milovane hodinky.Fakt nekecam cakal som 2.5 mesiaca (objednavane 19 marca)...priznam sa asi mojou chybou lebo som objednaval u neschopneho SR distributora a nie od toho co som aj hodinky kupil.Co ma ale dost zarazilo napis ze Origin : ChinaTo uz fakt nic nerobia v tom Svajcu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Kolik to stálo od AD? Já jsem kupoval od nějakého borca z Itálie přes Ebay a za pár dnů to bylo doma :-) ...a pak mi švagr řekl, že si to rozmyslel, že mu ty hodinky sedí dobře :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 tak ja som platil 17.50Eur za komplet 1/2 clanok.Kezbych objednal z ebayu by som to mal za par dni toma a nie 2.5 mesiaca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 To je dobrá cena, já jsem platil cca 33 euro + 15 euro pošta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 tak ano v pripade ze mas cas cakat. Ja som mal a nosil som ine hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Dám odkaz i sem, pro Hydroconquesťáky, co si rádi hrajou. V jiném vlákn? se řešilo, jak vypadají klasické černé LHC s jinými verzemi LHC lunet: SIMULACE KOMBINACÍ ČERNÝCH LHC A RŮZNÝCH LHC LUNET Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Ahojte, nevíte něco o kalibru L 619/888?Má pohánět nové LHC 44mm, výrobce uvádí f. 25200/h, power reserve 64h. V seznamu kalibrů na stránkách výrobce jsem ho nenašel, jen L 619 (28800A/h, PR 42H, ETA 2892/A2)...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Já tomu rozumím tak, že v hodinkách může být variantně buď L 619, nebo L688 (s datovým věncem). http://watchbase.com/longines/caliber/l619 http://watchbase.com/longines/caliber/l888-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 To zní logicky, ale LHC bez datovýho věnce?Popisek chápu tak, že LHC 44mm mají mít ukazatel data a zároveň PR 64h. https://www.longines.com/watches/hydroconquest/l3-841-4-96-6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Mám pomalejší vedení , jo, buď L 619 s datem nebo L688 s datem.Variantně znamená co- že si můžu vybrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 To netuším, může to znamenat, že tam ve výrobě dávají ten nebo onen (podobně jako mnoho výrobců deklaruje "ETA or Sellita), nebo z jednoho strojku přešli v průběhu výroby na druhý (ale to u novinky nepředpokládám).. Každopádně pracují strojky na jiné frekvenci a hlavně mají značně odlišnou rezervu, takže mi to celý přijde divný... ty strojky nejsou zaměnitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 AD mi sdělil, že kalibr 619 je pomalu nahrazován novým kalibrem 888, zatím hodinky s novým kalibrem nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se