Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Radius

Doporučené příspěvky

Pani prosim o radu, ak mate na LHC kozeny remen, aky mate rozmer ? Sirka povodneho naramku je 21mm. Co som pozeral ale kozene remienky, tak tie maju 20 alebo 22 mm.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možností je několik:

1) Koupit 22 mm a nacpat jí ho tam. Těch pět desetin z každé strany musí pojmout za své. Nekupovat 20 mm, protože tam bude lítat jak šulín v gumáku a to nevypadá vůbec dobře.

2) Nechat si něco pěkného 21 mm ušít. 

3) Určitě se někde prodávají i liché rozměry řemenů

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Tak som sa konecne po 2.5 mesiacoch cakania dockal mojho 1/2 clanku na moje milovane hodinky.

Fakt nekecam cakal som 2.5 mesiaca (objednavane 19 marca)...priznam sa asi mojou chybou lebo som objednaval u neschopneho SR distributora a nie od toho co som aj hodinky kupil.

Co ma ale dost zarazilo napis ze Origin : China

To uz fakt nic nerobia v tom Svajcu ?

post-38846-0-33767700-1496302168_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dám odkaz i sem, pro Hydroconquesťáky, co si rádi hrajou. V jiném vlákn? se řešilo, jak vypadají klasické černé LHC s jinými verzemi LHC lunet:

SIMULACE KOMBINACÍ ČERNÝCH LHC A RŮZNÝCH LHC LUNET

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Ahojte,

nevíte něco o kalibru L 619/888?

Má pohánět nové LHC 44mm, výrobce uvádí f. 25200/h, power reserve 64h. V seznamu kalibrů na stránkách výrobce jsem ho nenašel, jen L 619 (28800A/h, PR 42H, ETA 2892/A2)...?

Odkaz ke komentáři

To netuším, může to znamenat, že tam ve výrobě dávají ten nebo onen (podobně jako mnoho výrobců deklaruje "ETA or Sellita), nebo z jednoho strojku přešli v průběhu výroby na druhý (ale to u novinky nepředpokládám).. Každopádně pracují strojky na jiné frekvenci a hlavně mají značně odlišnou rezervu, takže mi to celý přijde divný... ty strojky nejsou zaměnitelný.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...