AndyAaron Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Otazka je, proc ti rezervu natahu nedrzi. Muze byt problem i v automatickem natahu a tim, ze je natahnes korunkou nic nezjistis. Idealni je opravdu v nich vyjit na delsi prochazku, nebo vylestit vsechny pary bot co doma mas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 vyskusam obidve varianty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 vyskusal som vsetko co ma napadlo ale nic z toho nezabralo takze som moje LHC vcera poslal k doktorovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Včera mě napdlo jestli mi jdou vůbec přesně. Koukal jsem tady, že naposledy jsem je seřizoval 28. 3. Včera jsem byl -16 vteřin. Takže spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Tak jsem to prubl... Origo gumu neznam, tak nedokazu porovnat. Ale asi si prachy radsi usetrete a noste LHC na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 15. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2019 Souhlas! Vyzkousel jsem gumu, nato, kuzi a nic nevydrzelo dyl nez den. Tah je tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 ten modry nevyzera uplne zle... co je to zac? k modrym by sedel! kazdopadne by som siel do origo gumy, ten by mal sediet aj na stare asi, hm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2019 Objednaval jsem z Aliexpressu. Tenhle modry vysel na 31usd, cerny na 20 usd. Za me je ten cerny trosku lepsi. Je z tlustsi gumy, na ruce sedi v konecnem dusledku lepe. Ten modry je tenka a az moc pruzna guma. Ale asi je to o zvyku. Kdyby nekdo ten modry chtel, tak mi poslete SZ a nejak se dohodnem. Cerny mam nasazeny na hodinkach a nosim je ted na nem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 (upraveno) Tak jsem objednal modrou gumu v číně. Stála směšných 595 Kč. :-) Včera přišla. V balení za ty peníze guma, překlápěcí spona celkem slušné kvality, trnová spona, šroubováček a vystěžejkovač.Za ty prachy je to neuvěřitelný. Kvalita gumy je normální. Povrch v pohodě, barva vyhovující, tvrdost tak nějak akorát. Na hodinkách sedí dobře a se sponou také není problém (jak popisoval a fotil krutor).Rozhodně se mi to líbí víc než originálem. A když vezmu cenu, je to nesrovnatelné... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. května 2019 uživatelem Dann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Asi mam malou ruku, zkousel jsem ho i s trnovkou a neni to ono. Ale jsem spokojeny s tahem, tak to uz neresim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Krutor,kdyby jsi ji chtěl prodat, den vědět. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 V St. Gallenu, Švýcarsku (tedy žádná duty free oblast) nový modrý hydroconquesty na gumě za 1500chf, tedy 35tis Kč. Jestli pak dají ještě třeba 10% dolu? To už by byla na osobku dobrá cena! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Tak jsem musel na leto ten puldilek taky nasadit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Trochu to tady oživíme - pro představu jak je to s novýma v létě... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 By mě zajímalo, kolik supů tady na tyhle nový LHC číhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Úplnou náhodou jsem na ně koukal v neděli a říkal si, že těm hodinkám vlastně nic nechybí. Ta keramická luneta je posunula o kus dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Je to tak, jen ty dlouhý nožky je dělají trochu větší, než by člověk dle průměru čekal a možná by nebylo na škodu, kdyby byla i verze 39 mm jako dřív.Myslím, že by to i mohlo vypadat malinko líp. Teď když už jsou jen kruhový indexy úplně u kraje, bylo by u menší verze trošku míň prázdnýho prostoru ve středu a možná by to působilo ještě trochu vyváženěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Mě ty 41mm přijdou z produktovek celkem vyvážený. Parádní je 64 hodinová rezerva chodu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Měl jsem rád ty staré,ale tyto mi připadají ještě lepší.Zkusil jsem v obchodě a moc o nich uvažuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Taky mně vrtají hlavou a říkám si, jestli shánět výměnou nebo levněji starý, když jsou tu tyhle keramiky. Krok k lepšímu to rozhodně je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se