Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Radius

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mám dotaz pro ty, kteří vlastní LHC už dlouhé roky, eventuálně mají doma starší kousek.

Za jak dlouho můžu očekávat, že mi začne blednout luneta?

(Na mých dva roky starých je zatím prakticky jako nová, ale spíš uvažuju do budoucna, jestli nenabrat jeden dva kousky do zásoby. Aby mi 39mm model nepřestali vyrábět a nešla už potom sehnat. :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, mlsoun1 napsal:

Sice to není mířeno na mne,ale pokud si je chceš nechat,tak určitě neprohloupis koupit lunetu do zásoby,než se popř. přestane vyrábět.Nechávám si dělat v Onyxu novou na SAWC a cena se blíží k 10tis.

Díky za reakci, asi to tak udělám. Taky dobrý vědět, že tohle u nás někdo dělá.

Odkaz ke komentáři

Ta technika shaneni lunet me zajima. Co popisoval Martar, tak to zas neni tak lehke. Navic ofiko jde jen stejna barva lunety jak mas na svych hodinkach. Ja si dokazu predstavit sehnat do zasoby cervenou a modrou a prohazovat si je se svou cernou.

Odkaz ke komentáři

Myslíš,že je to takový problém?Určitě bych oslovil první hodinářství Bechyně.Ta rychlost obstarání náhradních dílů je super.Teď jsem tam objednal půl-článek a netrvalo to ani měsíc.Zde na Olomoucku v Helveti 3 měsíce a domluva s arogancí na 1*

A možná by nebylo špatné se domluvit u p.Kalivody v Onyxu.Ještě jsem tak ochotného člověka nepoznal.

Odkaz ke komentáři

Co si matne pamatuju, tak lunety navic neprodavali. Striktne se menily kus za kus v servisu. Tzn doneses hodinky, oni ti lunetu vemeni, ale starou ti nedaj. A menili jen ve stejnych barvach, tj cernou za cernou, modrou za modrou atd. Leda lunetu odloupnout a prijit k AD, ze jsi ji ztratil. Ale zase ti objednaj jen tu danou barvu tveho modelu.

Odkaz ke komentáři

Myslím si,že se to covidem změnilo.Objednal jsem vše na dálku přes net.Jen jsem napsal ref.číslo hodinek a bylo to.Zaplatím předem hned a je to.Spíše se musíš zeptat v jakých ref. byly barevné lunety.

Apropo,pokud to objedná hodinář mimo AD,tak pochybuji,že něco vrací.

Odkaz ke komentáři

Osobní zkušenost nemám, ale jak jsem dříve pročítal celé fórum, tak to je jak píšete nahoře. Lunetu jako náhradní díl objednávat nechtějí (nemůžou). Jen jako výměnu, kdy si nechají starý díl a dají nový. Ale někdo psal, že si lunetu sundá, zajde k AD z nějakou historkou, jak  lunetu ztratil při potápění a nechá si objednat novou. Takže nějakým způsobem to půjde. Asi taky záleží na AD.

Odkaz ke komentáři

Nosíte hodinky upnuté na ruku nebo volné? Jsem teď zjistil, že jsem barbar, nejsem gentleman a nemám módní vkus. Nosím totiž hodinky na tahu volné, takže mi na ruce jezdí a za kloubem je dokonce zvládnu otočit okolo ruky. Takhle nosím hodinky celý život, a kdybych je měl nosit utažené podle módních měřítek, tak je radši nosit nebudu. Jak jste na tom Vy? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...