blackwhit Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 On the road…Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daluck Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Na dnešní procházce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Sice včerejší,ale na ruce i teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackwhit Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Taky jedna lumeshotSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Svítí pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2021 Nazpět z polnacky na asfaltku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Poseceno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Zadlovicky rybníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Ty jsou perfektní.Keramická luneta je luxus.K Vánocům si ji dopřeji rovněž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Ještě přihodím jednu podvečerní fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Ty jsou perfektní.Keramická luneta je luxus.K Vánocům si ji dopřeji rovněž Půjde nasadit místo hliníkové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 To nevím,pozeptam se u Bechyneho jak si pojedu pro půl dilek.Špatně jsem to napsal.Koupím si modré chronography s keramickou lunetou,nikoliv ze budu měnit hliníkovou.I když by špatná nebyla.Jenže toto jsou 44mm a ty nové modely 43mm,tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 (upraveno) Pokud vím, tak luneta z novýho modelu na starší nejde. Někde se to tady řešilo. A beztak je ta původní lepší. Upraveno 8. května 2021 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Je to vec názoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 před 10 hodinami, mlsoun1 napsal: To nevím,pozeptam se u Bechyneho jak si pojedu pro půl dilek.Špatně jsem to napsal.Koupím si modré chronography s keramickou lunetou,nikoliv ze budu měnit hliníkovou.I když by špatná nebyla.Jenže toto jsou 44mm a ty nové modely 43mm,tak nevím Keramický chrona tu snad nikdo nemá, těším se na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Jasně, nic proti novým. Já mám HC spíš tak nostalgicky spojený s tím původním vzhledem. Mají tak pro mě prostě svůj charakter. Všeobecně mám keramickou vložku lunety radši pro její odolnost, ale co si budem povídat, všechny vypadaj prakticky stejně. Stará, hliníková u původních HC má prostě o špetku víc vlastního stylu a tak je mám prostě zažitý. Asi začínám být celkem konzerva. Co bych ale bral, je zužující se náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 @Kluk jako bukmusím došetřit.Ještě mě čekají nějaké úpravy kolem domu a žena chce novou koupelnu.Takže až na Vánoce.A budu je tu s láskou postovat jako LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 @MíraMíramě se taky více líbí starý model LHC,jen když je upraven strojek,tak mohla být i keramická luneta.Ale to je jen mé přání.Ale samozřejmě chápu,že je to prostě-tah-,dané společnosti.Nový model,jiný design a zajisté i materiály.Proto bych raději chrona.Za prvé se mi moc líbí a za druhé dvoje stejné LHC jen kvůli keramické lunetě je zbytečné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se