Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všichni znalci! Potřebuji radu. Švagr se rozhodl, že si ke svatbě pořídí nové hodinky. Padl mu do oka model Pontos od Maurice Lacroix. Napadá vás nějaká další možnost? Zadání je jednoduché: automaty, průměr s lunetou kolem 42mm, kožený řemínek, chronograf, nejlépe švýcarská produkce, cena kolem 1000 eur. Nákup budeme provádět v zahraničí, buď ebay nebo nějaký US obchod, protože ceny tam jsou v porovnání s českýma naprosoto směšný.

díky všem za radu. přikládám fotku pontosů, aby byla typová představa

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Schumi666
Odesláno
Ahoj všichni znalci! Potřebuji radu. Švagr se rozhodl, že si ke svatbě pořídí nové hodinky. Padl mu do oka model Pontos od Maurice Lacroix. Napadá vás nějaká další možnost? Zadání je jednoduché: automaty, průměr s lunetou kolem 42mm, kožený řemínek, chronograf, nejlépe švýcarská produkce, cena kolem 1000 eur. Nákup budeme provádět v zahraničí, buď ebay nebo nějaký US obchod, protože ceny tam jsou v porovnání s českýma naprosoto směšný.

díky všem za radu. přikládám fotku pontosů, aby byla typová představa

Kdyz ke svatbe, tak jedine TOTO !! :worried_anim:

Sorry za OT :whistling:

Odesláno

MIDO Baroncelli Chronograph, velice krásné - alespoň pro mě

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Za 1000 ecek je chci taky.

Jenom jsem si dovolil navrhnout. :) Jak to ale většinou chodí, původní částka se přesáhne. V tomto případě by se tedy muselo hledat. Ale jsou pěkné, alespoň to mi nikdo nevezme.

Odesláno
Jenom jsem si dovolil navrhnout. :) Jak to ale většinou chodí, původní částka se přesáhne. V tomto případě by se tedy muselo hledat. Ale jsou pěkné, alespoň to mi nikdo nevezme.

a proč by ne, za cca 1000 EUR např. zde, ML Pontos

pravda hrozí 19 % DPH, a máš pravdu jsou pěkné......

Návštěvník Snow
Odesláno

Když nákup v zahraničí, tak v Rakousku, když v Rakousku, tak ve Vídni, když ve Vídni, tak jedině Eterny. Když budeš mít kliku a obchodník vymete sklad, najde Etereny v 50% slevě. Eterna v loňském roce opuštěla Österreich.

třeba Eterna Vaughan Big Date

Odesláno (upraveno)

Když nákup v zahraničí, tak v Rakousku, když v Rakousku, tak ve Vídni, když ve Vídni, tak jedině Eterny. Když budeš mít kliku a obchodník vymete sklad, najde Etereny v 50% slevě. Eterna v loňském roce opuštěla Österreich.

třeba Eterna Vaughan Big Date

tak ty mě dostaly, krásné oblekovky... snowe víš kde je hledat?

Upraveno uživatelem Gilius
Návštěvník Snow
Odesláno
tak ty mě dostaly, krásné oblekovky... snowe víš kde je hledat?

Ne, bohužel, možná bude vědět kolega dknespl, ten má Eternu ve velké oblibě a má přehled.

Odesláno

díky všem za odpovědi! Je to rozhodně dobra inspirace. Hamilton vypadají hodne dobře stejne jako oris. Junghans vypadají taky skvěle, zatím jsem je našel jenom s německým popisem dní, což je trochu škoda. Každopádně díky moc!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...