Schumi666 Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 (upraveno) Ahoj všichni znalci! Potřebuji radu. Švagr se rozhodl, že si ke svatbě pořídí nové hodinky. Padl mu do oka model Pontos od Maurice Lacroix. Napadá vás nějaká další možnost? Zadání je jednoduché: automaty, průměr s lunetou kolem 42mm, kožený řemínek, chronograf, nejlépe švýcarská produkce, cena kolem 1000 eur. Nákup budeme provádět v zahraničí, buď ebay nebo nějaký US obchod, protože ceny tam jsou v porovnání s českýma naprosoto směšný. díky všem za radu. přikládám fotku pontosů, aby byla typová představa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2009 uživatelem Schumi666
filo-boxer Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Ahoj všichni znalci! Potřebuji radu. Švagr se rozhodl, že si ke svatbě pořídí nové hodinky. Padl mu do oka model Pontos od Maurice Lacroix. Napadá vás nějaká další možnost? Zadání je jednoduché: automaty, průměr s lunetou kolem 42mm, kožený řemínek, chronograf, nejlépe švýcarská produkce, cena kolem 1000 eur. Nákup budeme provádět v zahraničí, buď ebay nebo nějaký US obchod, protože ceny tam jsou v porovnání s českýma naprosoto směšný. díky všem za radu. přikládám fotku pontosů, aby byla typová představa Kdyz ke svatbe, tak jedine TOTO !! Sorry za OT
Frantik Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Napadl me jeste Hamilton http://www.goldeligius.cz/eshop/410949.ham...rono-h32616533/
PhoeniX Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 MIDO Baroncelli Chronograph, velice krásné - alespoň pro mě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Well Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Oris http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17542
PhoeniX Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Dále si dovoluji navrhnout MeisterSinger Chronoskop, k dostání také zde, pro bližší info kontaktovat člena jménem kubson. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Dále si dovoluji navrhnout MeisterSinger Chronoskop, k dostání také zde, pro bližší info kontaktovat člena jménem kubson. Za 1000 ecek je chci taky.
PhoeniX Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Za 1000 ecek je chci taky. Jenom jsem si dovolil navrhnout. Jak to ale většinou chodí, původní částka se přesáhne. V tomto případě by se tedy muselo hledat. Ale jsou pěkné, alespoň to mi nikdo nevezme.
Adam99 Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Junghans Attaché Chronoscope Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jih Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Jenom jsem si dovolil navrhnout. Jak to ale většinou chodí, původní částka se přesáhne. V tomto případě by se tedy muselo hledat. Ale jsou pěkné, alespoň to mi nikdo nevezme. a proč by ne, za cca 1000 EUR např. zde, ML Pontos pravda hrozí 19 % DPH, a máš pravdu jsou pěkné......
spiderer Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 a proč by ne, za cca 1000 EUR např. zde, ML Pontos pravda hrozí 19 % DPH, a máš pravdu jsou pěkné...... Predpokladam ze Phoenix psal k MeisterSinger Chronoskop
PhoeniX Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Predpokladam ze Phoenix psal k MeisterSinger Chronoskop Tak tak...
Návštěvník Snow Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Když nákup v zahraničí, tak v Rakousku, když v Rakousku, tak ve Vídni, když ve Vídni, tak jedině Eterny. Když budeš mít kliku a obchodník vymete sklad, najde Etereny v 50% slevě. Eterna v loňském roce opuštěla Österreich. třeba Eterna Vaughan Big Date
tombed Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 (upraveno) Když nákup v zahraničí, tak v Rakousku, když v Rakousku, tak ve Vídni, když ve Vídni, tak jedině Eterny. Když budeš mít kliku a obchodník vymete sklad, najde Etereny v 50% slevě. Eterna v loňském roce opuštěla Österreich. třeba Eterna Vaughan Big Date tak ty mě dostaly, krásné oblekovky... snowe víš kde je hledat? Upraveno 20. února 2009 uživatelem Gilius
Návštěvník Snow Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 tak ty mě dostaly, krásné oblekovky... snowe víš kde je hledat? Ne, bohužel, možná bude vědět kolega dknespl, ten má Eternu ve velké oblibě a má přehled.
PhoeniX Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Doufám, že se ty Eterny dělají v platině. Jeden míč mám doma navíc.
Schumi666 Odesláno 20. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2009 díky všem za odpovědi! Je to rozhodně dobra inspirace. Hamilton vypadají hodne dobře stejne jako oris. Junghans vypadají taky skvěle, zatím jsem je našel jenom s německým popisem dní, což je trochu škoda. Každopádně díky moc!
pavel23 Odesláno 22. února 2009 Nahlásit Odesláno 22. února 2009 Tak ty eterny mě taky dostaly. Najdite nějaký link kde jsou a za kolik.
ludinek Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Tak ty eterny mě taky dostaly. Najdite nějaký link kde jsou a za kolik. Tak jediný co sem našel v německu je tohle - http://www.juwelierkutter.de/portal/pages/...an-big-date.php Nepíšou tam ale zda jsou na prodej, nicméně kontakt tam je. Luděk
PavelK Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Tak ty eterny mě taky dostaly. Najdite nějaký link kde jsou a za kolik. V tomhle článku píšou, že doporučená cena ocelového provedení je 5950 CHF.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se