Gustaf Odesláno 8. března Autor Nahlásit Odesláno 8. března před 1 hodinou, Spongebob napsal: Rozhodně na tom rýžáku.. vypadaj fakt namakaně To každopádně...no na netu je Altman nemá. Tak uvidím, co bude na prodejně. Pořad koukám i na nějakém Flieger chrona alias IWC top gun nebo tak něco....
spineshank Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března V 8. 3. 2025 v 6:52, Gustaf napsal: Díky spine Na ty BaM jsem zvědavěj, až je uvidím naživo a zkusím. Třeba máš pravdu, ale tak přinejhorším je pošlu dál Zenithy jsem viděl, jsou parádní, ale sakra nad rozpočet. Bohužel.... já právě neviděl kolik máš rozpočet,ty BM jsem víděl kolem 150 t , ale teď koukám že to byla nějaká limitka,obyč. jsou za mnohem méně no jsem zvědavej co nakonec vybereš,ale BM se mi líbí 1
African Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března (upraveno) V 7. 3. 2025 v 21:23, Gustaf napsal: Asi na mě bohužel nebudu mít pracku...l2l je skoro 52mm. To je moc.... Oni musí být velký, protože jinak by jsi na nich viděl prd Jsou to fantastický hodinky, ale opravdu je to chce vidět naživo, ta realita je trochu jiná, jelikož to chce mít opravdu oči jak ostříž. Pro mě v brejlích na čtení pecka, bez brejlí bezpředmětný. Upraveno 12. března uživatelem African 1
Gustaf Odesláno 12. března Autor Nahlásit Odesláno 12. března Tak jsem byl testovat u Altmana. V podstatě tam měli z toho co chci jen ty BaM. S Baumaticem jen ty zelené v 39mm a pak modré ve 42mm. Obojí na tahu. A jedny s obyč strojkem černé 42mm na silikonu. Aspoň jsem si ujasnil velikost. Ty 42mm mají fakt l2l nějakých 51,8..a to už je masakr..39mm seděly pěkně.
SadClown Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Ty 42 jsou opravdu veliké, mám ruku cca 18 cm a taky bych vzal 39 mm.
YPO Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března TVL od Sinn přes Mont Blanc k týhle rivijéře. Di si lehnout Gustafe. Hned !!! 2
Gustaf Odesláno 12. března Autor Nahlásit Odesláno 12. března Cesta na riviéru, neasi Sinn super hodinky, ale pořád je tam ta Beee pachuť, na Montblanc nemám pracku a tyhle sedí, no. Tak jako definitivní to ješte není..ale moje nápady co jiného tak nějak došly....
milomac Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března (upraveno) před 36 minutami, Gustaf napsal: Asi jsem to rozštípl...na 95% Teď jsem je skouknul v pár odkazech a za mě - vzhledově pořád OK resp. super, ale tyhle jsou titanovky, je to tak, ne? Abys je vůbec cítil na ruce při velikosti 39 mm . Upraveno 12. března uživatelem milomac
Gustaf Odesláno 12. března Autor Nahlásit Odesláno 12. března Jj...tyhle jsou titanovky. Asi budou trochu lehčí, no.
milomac Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března před 41 minutami, Gustaf napsal: Jj...tyhle jsou titanovky. Asi budou trochu lehčí, no. Já ty informace jedu asi moc rychle - ono to bude správně (stránky Helveti) ocelové pouzdro s titanovou lunetou ... 1
Spongebob Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Tyto se líbí třeba mě https://www.helveti.cz/baume-mercier-riviera-10769 nemám BM zmáklý, ale nevím proč na cifru není Baumatic nebo 5 days, když píšou 5 dní rezerva na dýnku a ostatní to tak třeba na cifru mají jako super jsou ty MB na rýžáku, ale když jsou velký tak na hovno no
Gustaf Odesláno 12. března Autor Nahlásit Odesláno 12. března (upraveno) před 20 minutami, Spongebob napsal: Selita 200 s 38h rezervou za 80k? @Spongebob Baumatic s 5 days Ty modrý jsem měl taky v plánu...ale l2l 51,8mm takže smolíček Upraveno 12. března uživatelem Gustaf
Spongebob Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Tak to promiň četl jsem zde: https://www.helveti.cz/baume-mercier-riviera-10660
Gustaf Odesláno 12. března Autor Nahlásit Odesláno 12. března před 1 minutou, Spongebob napsal: Tak to promiň četl jsem zde: https://www.helveti.cz/baume-mercier-riviera-10660 https://www.helveti.cz/baume-mercier-riviera-10720 Zde
Gustaf Odesláno 28. března Autor Nahlásit Odesláno 28. března Rozuzlení příběhu... prozatím vyřešeno 3 2
Radek124 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března (upraveno) Parádní strojovna, užívej - ale proč na gumě a ne na tahu? Upraveno 28. března uživatelem Radek124
YPO Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března To vypadá na definitivní hodinky - jakože ti už zůstanou navěky. Já bejt tvoje žena tak tě střískám vařečkou. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se