Vit Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Kdysi už jsem byl pevně rozhodnut pro TYTO (240.8.15), ale při vyzkoušení v Praze jsem zjistil, že to jsou pro mě nečitelné hodinky (nepřeháním, kdybych nevěděl, co tam je napsané, nepřečetl bych bez lupy ani logo firmy). Schválně si je nazoomujte na reálnou velikost a uvidíte, co přečtete ... Tyto mají méně komplikací, jsou celkem velké, ale dobře čitelné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Pro mě jediná nositelná velikost v Reverso. Navíc jsem je dost často nosil opačně, ciferník je nudnější část hodinek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Víťo, naprostá pecka !!! Tak rychle vymysli nějaké cafépivo a dones je ukázat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února V 24. 2. 2025 v 11:39, Tikal napsal: Pro mě jediná nositelná velikost v Reverso. Navíc jsem je dost často nosil opačně, ciferník je nudnější část hodinek Rozšířit Pěkně pane Luke Skywalkere, Darth Vader děkuje. Co to máš za řemen? V 24. 2. 2025 v 18:08, edas napsal: Víťo, naprostá pecka !!! Tak rychle vymysli nějaké cafépivo a dones je ukázat Rozšířit Díky. Jasně Edo, něco spácháme. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února Tak se pak ozvěte,uličníci, přidal bych se,dík. Vypadají peckově 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Ten mi šil Zrnič na Longines Heritage 1935, vymyslel jsem si zvýšení horní části řemenu nad stěžejkou, protože L měly vysoké pouzdro a utopené uchycení řemenu. Když jsem je později poslal o dům dál na původním řemenu, tak jsem neměl pro něj uplatnění a na Reversa sedl naprosto perfektně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám i původní s koncovkama do těla, ale ten mám na poslední dirce, mám halt tlapu jako medvěd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února (upraveno) V 25. 2. 2025 v 6:23, Tikal napsal: Ten mi šil Zrnič na Longines Heritage 1935, vymyslel jsem si zvýšení horní části řemenu nad stěžejkou, protože L měly vysoké pouzdro a utopené uchycení řemenu. Když jsem je později poslal o dům dál na původním řemenu, tak jsem neměl pro něj uplatnění a na Reversa sedl naprosto perfektně. Mám i původní s koncovkama do těla, ale ten mám na poslední dirce, mám halt tlapu jako medvěd. Rozšířit Díky za info, já je mám zatím na kůži, ale mám k nim i tah, ale ten je celkem krátký (snad se mi podaří vymámit z JLC další dílek až dva). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. února uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Squadra jsou zajimava alternativa ke klasice, vcetne toho automatu. Jak se nosi? Ta cerna barva na korunce a tahu je PVD? Koukam, ze jsi Vite(asi) akviroval v HB 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února @Vit Velka gratulace, Vitku, paradni hodinky a moc ti slusi! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února V 27. 2. 2025 v 17:41, Murphy97 napsal: @Vit Velka gratulace, Vitku, paradni hodinky a moc ti slusi! Rozšířit Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Kam vůbec všechny ty Squadry zmizely? Vždycky mi přišly jako povedená moderní varianta tradičního Reversa. To samý řada Zenith Port Royal, taky cool kousky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března V 1. 3. 2025 v 14:47, bandicoot napsal: Kam vůbec všechny ty Squadry zmizely? ...... Rozšířit To nevím (teda kromě jednoho kusu). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. března Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března Parádní jsou. Ať Ti dělají dlouho radost. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března (upraveno) V 2. 3. 2025 v 20:03, honza71 napsal: Parádní jsou. Ať Ti dělají dlouho radost. Rozšířit Děkuju. -------------------- Konečně mi ten index sedí: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. března uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se