Dokusan Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března V 7. 3. 2025 v 6:46, shewcza napsal: Přátelé, poraďte prosím jednomu pomaleji smýšlejícímu jedinci, kde se ty dýnka "navíc" jako vezmou? Rozšířit Já si myslím, že jde o nedorozumění. Já to pochopil tak, že někdo by rád dvoje hodinky, jedny s dýnkem č.1 a druhé s dýnkem č.3
shewcza Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března @Dokusan Aha, díky za vysvětlení. Tak k tomu mám jen jedno: Dobrá práce
Dokusan Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března @shewcza Nevím jestli to tak je, ale já sem to tak pochopil 1
Bert Odesláno 7. března Autor Nahlásit Odesláno 7. března Přátelé, diskuze uzavřena. Nyní již, prosím, zvesela pokračujte zde: 1
Maro Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Ok, chápu tedy správně, že na 36 variantu nás nakonec bylo asi málo co?
Bert Odesláno 7. března Autor Nahlásit Odesláno 7. března Ano, ale zkusím individuelně řešit. Styčný důstojník: Emiliano
Tikal Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Vlákno uzavřeno, objednávky hodinek prosím zde :
Doporučené příspěvky