Přejít na obsah

LE CHRONOMAG 20 LET

Doporučené příspěvky

Dynko

asi bych se přikláněl k tomu nechat okruží od výrobce, pořád to jsou hodinky kvalitní, hezké samy o sobě a na dýnku si zaslouží nechat jejich popis a k tomu tam dát naše 5řadkove..ja za sebe bych tam dal siluetu Sněžky napriklad, abychom to měli naše české, ale zároveň ne jen popis..

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj spolupacienti,

mluvil jsem s @Bertem a je ochotnej, řekl bych i nakloněnej tomu, udělat i variantu "bonsai" pro nás hobity, dámy či kohokoli dalšího, kdo rád nosí menší hodinky a to variantu 36mm.

Aby se to však mohlo zrealizovat, potřebovali bychom vědět, jak velkej zájem by byl.

Takže, kdo by chtěl limitku ve velikosti 36mm, dejte mi vědět sem nebo do SZ.

Díky

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Jen za svou mamutí postavu s velkým zápěstím musím konstatovat, že velikost je opravdu naprosto v pohodě a to i co se týká pásku.

Také už nejsem žádný junák a datumové okénko bez brýlí je pro mě jen flek, ale čitelnost ultra těch lesklých ruček a indexů je na tom šedém ciftu také naprosto v pohodě. 

Upřímně budily větší zájem okolí než mé obvyklé Omegy,Béčka,JLC a spol.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Bert napsal:

@YPO Tvůj nápad je v rovině C. Takto:

A. Stávající

B. Pro malá zápěstí 36 mm

C. Ypoušovy věci 🙂

To sem rád, že jsem se umístil na bedně :D

Sem totiž Mondaine fanouš.

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Elogo, jsem jen na mobilu, takže v rychlosti kopíruji již napsané: Druhou věcí je už dost dotazů, kam se zapsat. Přátelé, prosím, ještě pár dní vydržte. Jakkoli limitka je již relativně striktně nastavena (číselník) , ještě je prostor pro diskuzi (dýnko). Pozor, počítám s výrobou variant. Proto bych rád, abychom ještě pár dní zde, v tomto vlákně, vedli řeč. Pak založím samostatné vlákno na zápis.

Odkaz ke komentáři

Tikal, diky za fotku tech stribrnych.. az ta me presvedcila.. jinak bych i dost veril ypovo komentari o necitelnosti..

Maj dlouhe nozky, ja se se svoji packou citim spis na ty mensi.. :-)

Co do baleni 2 dynka.. jedno obecne a jedno s nickem z chronomagu (a datumem registrace) :-)

A kdyz neprojde dynko s nickem, tak aspon krabicku, karticku, medaili, diplom, venovani proste neco s nickem do baleni :-)

Odkaz ke komentáři

Přátelé, vzhledem k tomu, že se u dýnka daří rozumným způsobem odstranit i pouze vnitřní nápis (původně jsem myslel, že bude muset jít dolů vše), a okružní ponechat, navrhuji, vzhledem k tomu, že okružní nápis IMHO ty hodinky hezky definuje a dotváří, abychom jako primární variantu úpravy dýnka brali tuto:

Dále pak se omlouvám, pokud došlo k nepochopení variant laserování. Budou k dispozici OBĚ zatím mnou navržené možnosti. Pětiřádková i dvouřádková.

5

Chronomag (nápis nebo logo)

28.2.2005

(vynechaný řádek)

Tvůj nick

Datum Tvé registrace

2

Chronomag (nápis nebo logo)

28.2.2005

• Díky 4
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...