palmone1 Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března 1 ks - varianta 2 - uhradene s kolegovho uctu - tesim sa
eloga Odesláno 10. března Nahlásit Odesláno 10. března V 8. 3. 2025 v 8:53, eloga napsal: 1 kus, varianta 2. Rozšířit Zaplaceno dnes.
Juan Odesláno 11. března Nahlásit Odesláno 11. března 1 ks. Varianta 2 Srdečne ďakujem a verím, že som neobjednal neskoro.
Bert Odesláno 12. března Autor Nahlásit Odesláno 12. března Přátelé, dnes jsem začal párovat zápisy zde ve vlákně a platby. Inu, vyskytly se od normy (zapsal se, zaplatil) dva druhy odchylek: 1. Zapsal (a) se, nezaplatil (a) 2. Nezapsal (a) se, zaplatil (a) Prosím, koukněte na to, rád bych v pátek objednával první tranši. Díky všem, roBERT
Jaroslav Jára Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března Kouknul jsem na to a 7.3 jsem objednal a několik minut po objednání zaplatil...
Bert Odesláno 12. března Autor Nahlásit Odesláno 12. března Krása. Díky. Já chtěl 7.2 Nekecám. Teď vážně. Zítra znovu srovnání, a pak již SZ. Díky všem.
Violoncello Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) Prosím o 1 kus s variantou č. 2. Děkuju Upraveno 13. března uživatelem Violoncello
Radka Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března V 9. 3. 2025 v 9:03, Radka napsal: 1 kus 36 mm, varianta 1 Moc děkuju za možnost velikosti 36 mm. Rozšířit Zaplaceno.
Bert Odesláno 14. března Autor Nahlásit Odesláno 14. března Dámy a pánové, drobné nejasnosti již vyřeším s jednotlivci via SZ. Dnes jsem objednal první tranši, tedy 45 kusů. Hezký den všem. 7 2
MarosRy Odesláno 15. března Nahlásit Odesláno 15. března 1 kus, 1. varianta. Můžu sumu poslat v Eur? (290€)
metvis Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března @Bert já vím, jsem ostuda, promeškal jsem termín - je možno ještě objednat a zaplatit?
Bert Odesláno 25. března Autor Nahlásit Odesláno 25. března Přátelé, 45 kusů hodinek je již u hodináře. Začal hodinky rozebírat a první krok je zbavení dýnek prostředního nápisu, viz. vizualizace a fotka v tomto vlákně. Mám přislíbeno, že nejpozději ode dneška za týden, tedy v úterý 1.4. nastoupí dýnka cestu směrem k zhotoviteli laserování. Tolik krátký progress report Samozřejmě jakmile bude co fotit, byť ve stavu rozpracovaném, fotku či fotky sem vložím. 8 3 2
Bert Odesláno 1. dubna Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna Dýnka hotova. Respektive dvě se budou pro nejpozději platící ještě oddělávat. Příklad: 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se