New Milis Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 8 měsíců čekat na renovačku za pár šupů kvůli plastovýmu sklíčku ???!!!, nebo nestihnout výročí, kvůli desítce na cifru, ten prim fakt vyžaduje sektářskej přístup, jak mám já, případně objednávku v paládyju. Já bych myslel stejně jako nighty, že renovačky pálej jak baťa cvičky a knechty s ciferníčkama a sklíčkama maj nažhavený na drátě. A tím, že jsou tu proto, aby nám dělali solitéry, se chluběj. Pro mě je tohle nepochopitelný, ale jsem z Prahy, neznám pracdobu od šestidodvou a pak ani ránu. Ale třeba 916 měl ty Igeny45mm soliter s vlastním cifrem fakt cobydup. Na druhou stranu , obojí (sklíčko i cifr) vypadá jako hanebná selhání subdodavatelů, to není v oboru hodinářských subs žádná konkurence? Ta krize prostě musela přijít. Cigi, i kvůli takovejmhle reakcím jsou tu lidi, který Elton nemůžou ani cejtit. Včetně mě, samozřejmě. Vyskakuješ tady jak prdlouš, pindáš o spiknutích a nenávisti, z většiny tvejch příspěvků se kamsi do nenávratna vytratila jakákoli špetka bejvalýho nadhledu a humoru, svoje výlevy skládáš do smysl nedávajících vět, prostě chováš se jak blázen nebo naprostej fanatik. Už to není prdel, už to začíná bejt smutný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 8 měsíců čekat na renovačku za pár šupů kvůli plastovýmu sklíčku ???!!!, nebo nestihnout výročí, kvůli desítce na cifru, ten prim fakt vyžaduje sektářskej přístup, jak mám já, případně objednávku v paládyju. Já bych myslel stejně jako nighty, že renovačky pálej jak baťa cvičky a knechty s ciferníčkama a sklíčkama maj nažhavený na drátě. A tím, že jsou tu proto, aby nám dělali solitéry, se chluběj. Pro mě je tohle nepochopitelný, ale jsem z Prahy, neznám pracdobu od šestidodvou a pak ani ránu. Ale třeba 916 měl ty Igeny45mm soliter s vlastním cifrem fakt cobydup. Na druhou stranu , obojí (sklíčko i cifr) vypadá jako hanebná selhání subdodavatelů, to není v oboru hodinářských subs žádná konkurence? Ta krize prostě musela přijít. Ono mi to zase az tak nevadi, ze tak dlouho cekam, spis udivuje. Na hodinky nespecham, az budou tak budou. Stve me ale, ze kdyz v Eltonu slibi renovaci za 4-6 mesicu tak ze se po 7 a pul mesicich musim sam ptat co se deje, kdy ze jako hodinky budou. Ze je nenapadne mi napsat mejla, ze maji nejake potize s dodavateli a ze to jeste trochu potrva. Igeny jsem si chtel nadelit k vanocum (2008), potom k vyroci svatby, no a ted to vypada, ze si je dam k narozeninam v kvetnu Je to moje treti renovacni zakazka u Eltonu a zajimave je, ze to trva dele a dele. Prvni hodinky byly hotove za mesic, druhe za ctyri mesice a ted 8+... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) Oni používají prakticky jenom seriové díly Steinhart a musíme uvážit, že v německu a švýcarsku je dáááleko rozvinutější trh subdodavatelů, takže to věřím bude z pohledu primu nedosažitelný mžik ! Umíš číst, milis? Chápu, že to nevadí, filo, taky jsem na termíny velkorysý, ale zaráží mě, že by byli tak zavalený prací, nebo nemohli sehnat sklíčka ? Upraveno 24. února 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 třeba si pěstují "vytrvalé" zákazníky pro pozdější akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Cigi, i kvůli takovejmhle reakcím jsou tu lidi, který Elton nemůžou ani cejtit. Včetně mě, samozřejmě. Vyskakuješ tady jak prdlouš, pindáš o spiknutích a nenávisti, z většiny tvejch příspěvků se kamsi do nenávratna vytratila jakákoli špetka bejvalýho nadhledu a humoru, svoje výlevy skládáš do smysl nedávajících vět, prostě chováš se jak blázen nebo naprostej fanatik. Už to není prdel, už to začíná bejt smutný. Člověče, Milisi, já naopak ten Cigiho příspěvek pochopil tak, že (poprvé!!!) uznal, že ne všechno je v Eltonu v pořádku. Až mě tím zaskočil. Zajímavé, tys ho pochopil naprosto odlišně. Už z těch hodinek fakt všichni blbnem. (manželka dodává, že hlavně já) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Člověče, Milisi, já naopak ten Cigiho příspěvek pochopil tak, že (poprvé!!!) uznal, že ne všechno je v Eltonu v pořádku. Až mě tím zaskočil. Zajímavé, tys ho pochopil naprosto odlišně. Už z těch hodinek fakt všichni blbnem. (manželka dodává, že hlavně já) Zvyklej na cigiho sžíravou ironii jsem byl asi zaskočen. Běžná čekací lhůta na renovace z Eltonu je půl roku, často však mnohem víc, a cigi si toho všiml až teď a je tím šokován, ba ani kritikou nešetří! Opravdu jsem to špatně pochopil, odvolávám, co jsem řekl a nyní, omlouvaje se, tvrdím, že: cigi není žádnej blázen ani Elton fanatik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 .... Běžná čekací lhůta na renovace z Eltonu je půl roku, často však mnohem víc, a cigi si toho všiml až teď a je tím šokován, ba ani kritikou nešetří! Opravdu jsem to špatně pochopil, odvolávám, co jsem řekl a nyní, omlouvaje se, tvrdím, že: cigi není žádnej blázen ani Elton fanatik. Nemohu posoudit jestli byla moje renovace běžná, anebo jsem měl "tlačenku", ale partnerčiny Igeny byly zrenovované za necelé 2 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) milis, nemáš chlape nějaký špatný období? Nic se neděje, bylo jasný, že je to omyl. Já musím říct, že moje dvě renovace sportII byly pokud si pamatuju tak do 3 měsíců vyřízený, a to jsem od začátku avizoval, že nespěchám a navíc u jedněch došlo k nějakému nedorozumění, které jsem víceméně zavinil (zapomněl jsem myslím odeslat email s objednávkou). 8 měsíců mě teda zaskočilo. Ale vydržel bych to, to se rozumí :D. Jenže třeba nighty měl radši chtít na cifr jedenáctku, taky je to řešitelný . Ale takový ty řečičky, že tím prim odrazuje právě newcomer lowend zákazníky s potenciálem a že tím podkopává svoji pozici solitérního dodavatele, tak na tom tentokrát něco je. Už se nemůžu dočkat, až někomu zasvítí, že prim ty dodací lhůty schválně prodlužuje, aby vzbudil dojem naprostého, ale naprostého vytížení :D Upraveno 24. února 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Mají toho hodně a dělají to určitě v maximálně minimální možné době. Sakra chlapi, Prokop není chobotnice, má taky jen dvě ruce. A je třeba si uvědomit, že čím déle to tam bude, tím bude renovace lepší, je to jako s vínem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Jenže třeba nighty měl radši chtít na cifr jedenáctku, taky je to řešitelný O tom jsem uvažoval, ale zkus si to představit, prosím. Ta desítka by byla proporcionálně na ciferníku umístěna daleko lépe, ne? Kdyby tam byla jedenáctka, tak to bude vypadat divně. A navíc, není to kulaté číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 O tom jsem uvažoval, ale zkus si to představit, prosím. Ta desítka by byla proporcionálně na ciferníku umístěna daleko lépe, ne? Kdyby tam byla jedenáctka, tak to bude vypadat divně. A navíc, není to kulaté číslo Jestli bys neměl začít uvažovat o 24hodinovém číselníku. Taková 20 by taky nevypadala špatně. A termín už je reálnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Jestli bys neměl začít uvažovat o 24hodinovém číselníku. Taková 20 by taky nevypadala špatně. A termín už je reálnější Víš, kde bude Elton cenově za 10 let? To wole, to už bych neměl šanci zaplatit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) VS na to káp :D 22 by zase byla na místě, co 10, když na něm trváš. Trocha výdrže a nadhledu, chlape......... a budeš primák jako lusk! Ostatně ty 24 bych si vzal taky. Pro stav nouze je v zásobě minutová stupnice. Ale kdybych já dával manželce hodinky k jedenáctému výročí svatby (každé další výročí je větší svátek, než předchozí, že), tak otočím cifr o 30° aby byla 12 na jedné hodině a na 12 (svislou osu hodinek) dám véélikou 11. Takový výročí si bude jistě pamatovat :D Upraveno 24. února 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 O tom jsem uvažoval, ale zkus si to představit, prosím. Ta desítka by byla proporcionálně na ciferníku umístěna daleko lépe, ne? Kdyby tam byla jedenáctka, tak to bude vypadat divně. A navíc, není to kulaté číslo Ale no tak si tu jedenáctku nech namalovat na místo tý desítky, né ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) Víš, kde bude Elton cenově za 10 let? To wole, to už bych neměl šanci zaplatit Kup si Prim certifikát. Zhodnocení je tam 100% za rok, za těch 10 let si koupíš Kuwajt a i na Primky zbude. Asi začnu dělat finančního poradce. Važ si toho, máš to ode mne zadarmo. To za ty hezké cibule, kterými jsi mě zásobil Upraveno 24. února 2009 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) Kup si Prim certifikát. Zhodnocení je tam 100% za rok, za těch 10 let si koupíš Kuwajt a i na Primky zbude. Kuwajt by byl fajn. Jen abych nedopadl spíše jako Island. Upraveno 24. února 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Trochu se přidám. Taky nechápu proč to tak dlouho trvá? Když jsem byl v Eltonu tak jsem viděl spoustu ciferníků, pouzder, ručiček a další věci nadělaný dopředu na Igny. Muže to potvrdit i skalis. Nevím jak dlouho trvá to složit, vyčistit, odtlakovat a seštšlovat. Myslím si, že do dvou měsíců by to stihli bez problému. Tak kde je zakopanej pes? Nechával jsem dělat tři renovace a ta poslední sport II byla hrozná. Pořád jsem volal p. Bouškovi, až to na mě působylo jako by se jim ty starý sporty ztratily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Trochu se přidám. Taky nechápu proč to tak dlouho trvá? Když jsem byl v Eltonu tak jsem viděl spoustu ciferníků, pouzder, ručiček a další věci nadělaný dopředu na Igny. Muže to potvrdit i skalis. Nevím jak dlouho trvá to složit, vyčistit, odtlakovat a seštšlovat. Myslím si, že do dvou měsíců by to stihli bez problému. Tak kde je zakopanej pes? Nechával jsem dělat tři renovace a ta poslední sport II byla hrozná. Pořád jsem volal p. Bouškovi, až to na mě působylo jako by se jim ty starý sporty ztratily. Ono je mozny, ze cekaj, az se jim toho sejde hromada, pak vykrouzej pouzdra (aby nepreprogramovavali CNCcko kvuli kazdy renovaci) a udelaji zbytek. Ale to by mohli pockat pouze na dostatecne mnozstvi objednavek/zaloh a nechat si hodinky poslat az na tu posledni fazi. A majitel by je mel z domu treba jen mesic. Ale fakt nevim, tohle je jen domnenka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Ono je mozny, ze cekaj, az se jim toho sejde hromada, pak vykrouzej pouzdra (aby nepreprogramovavali CNCcko kvuli kazdy renovaci) a udelaji zbytek. Ale to by mohli pockat pouze na dostatecne mnozstvi objednavek/zaloh a nechat si hodinky poslat az na tu posledni fazi. A majitel by je mel z domu treba jen mesic. Ale fakt nevim, tohle je jen domnenka... Myslím, že pouzdra na Sport I a II by si mohli naflákat do zásoby, ne? Odhaduji, že minimálně 95% renovací jde právě na vrub Sportů. Ale třeba je to všechno jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Chlapi, mějte na paměti, že je to manufaktura. 1000 hodinek ročně. Řádově pár hodinářů ve firmě. Nestíhají. Věci nejsou systémově a koncepčně řešeny. Dělá se, jak to jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se