Přejít na obsah

Všeobecný signál chronomagu

Gorg

Doporučené příspěvky

Ja bych se primluvil za nejaky ten paradni kozeny privesek na klice. Klice nosime vsichni. Staci vytahnout, zacinkat nebo privesek "jako nenapadne" ukazat a protistrana hned vi o co jde.

S ozdnakem.....no nevim. Furt nekam stehovat odznak a derovat si obleceni :thumbsdown_anim:

Na druhem miste je pak u mne "Koza doji krev..." :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jasně a na přívěsku by mohl bejt třeba takovejhle erb.

post-1975-1235480875.jpg

To by bylo super. A jako pozdrav navrhuju nenápadně provedenýho prstovýho kozáčka na hraně popelníku za současného hvízdání žertovného popěvku "Frau Braun aneb juchuchu kolena dovrchu.... Teda chvilku mně trvalo než jsem tohle vlákno pobral... :o

Odkaz ke komentáři

To jsi vymyslel nebo je to z něčeho převzato?

Mohlo by to být pořekadlo "Je zle, koza dojí krev"...snad nám to Conrad prozradí...

Ovšem odpověď "Mám toho plnou kabelku..." bude čistě z Milisovy dílny :thumbsup_anim:

Faktem je, že oba výroky zněj hodně konspiračně... :thumbsup_anim:

Proběhnout tyhle fráze někde v některým díle Mjr. Zemana, asi by mi to ani nepřišlo v kontextu nepatřičný...

:thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Gorg
Odkaz ke komentáři

Mohlo by to být pořekadlo "Je zle, koza dojí krev"...snad nám to Conrad prozradí...

Ovšem odpověď "Mám toho plnou kabelku..." bude čistě z Milisovy dílny :thumbsup_anim:

Faktem je, že oba výroky zněj hodně konspiračně... :thumbsup_anim:

Proběhnout tyhle fráze někde v některým díle Mjr. Zemana, asi by mi to ani nepřišlo v kontextu nepatřičný...

:thumbsup_anim:

To je běžně používané pořekadlo,kdyby jste ho chtěli kompletní jako zvolání i odpověď- pro chronomag jako dělané

A oslovuje-- Bída třese kurníkem

B odpovídá-- Koza dojí krev

A poznáme se spolehlivě, možnost záměny se sběrateli fejků je vyloučena

Odkaz ke komentáři

Jak postupuje krize, roste nezaměstnanost, tak pořekadlo "bída třese kurníkem" nemusí v brzké době být až tak výjimečné. Navíc by takové oslovení v kombinaci s Omegami na ruce mohlo v mnohých krajích znamenat nakládačku od štamgastů za drzost.

No ,já jsem u nás v hospodě na rohu byl středem obdivu, jaké pěkné Zenithy jsem sehnal v tržnici za 420 korun-po tvrdém smlouvání z pětikila.

Odkaz ke komentáři

Tohle vlákno jsem nějak vynechal a je pravda že jsem se už dlouho tak nenasmál.

Navrhuji nechat si useknout malíček na levé ruce a vytrhnout přední zub. Už vidím ten sraz v hospodě.

A pokud by to snad někoho bolelo tak "Koza doji krev." - "Mam toho plnou kabelku." je perfektní náhrada.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...