bandicoot Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Pin do klopy (takovej ten odznáček se špuntíkem) by byl OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Ja bych se primluvil za nejaky ten paradni kozeny privesek na klice. Klice nosime vsichni. Staci vytahnout, zacinkat nebo privesek "jako nenapadne" ukazat a protistrana hned vi o co jde. S ozdnakem.....no nevim. Furt nekam stehovat odznak a derovat si obleceni Na druhem miste je pak u mne "Koza doji krev..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 přívěšky si můžem koupit u steinharta - ten jeho přeložený řemen s PRE-V sponou je fajn (jeden mám) - nikdo jiný než chronomagor to mít nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Tetování na ruce s hodinkami (nebo rovnou na obou) - nejlépe s nějakými chrono-motivy Něco na tenhle způsob... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 ...... u steinharta - ten jeho přeložený řemen s PRE-V sponou je fajn (jeden mám) - nikdo jiný než chronomagor to mít nebude Můžeš sem prosimtě dát odkaz? Kolik ten řemen stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...el_Cat_ID=6#126 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...el_Cat_ID=6#126 Ten vskutku není k zahození Upraveno 24. února 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Je to vlastně plnohodnotná horní část řemenu s plnohodnotnou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...el_Cat_ID=6#126 To je Supr!! Misto napisu "Steinhart" vygravurovat "Chronomag" a nebo "Koza doji krev" a je to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Nebo do hovoru nenápadně vplést heslo třeba--koza dojí krev To jsi vymyslel nebo je to z něčeho převzato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 já osobně budu používat heslo "koza dojí krev", ať to stojí, co to stojí... Dnes jsem to použil v Praze na Cybera a hleděl na mě jako z jara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 když na ten řemen-přívěšek tady čumim, tak při troše menšim fontu by se tam "koza doji krev" vešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 No jasně a na přívěsku by mohl bejt třeba takovejhle erb. To by bylo super. A jako pozdrav navrhuju nenápadně provedenýho prstovýho kozáčka na hraně popelníku za současného hvízdání žertovného popěvku "Frau Braun aneb juchuchu kolena dovrchu.... Teda chvilku mně trvalo než jsem tohle vlákno pobral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 ten erb je dobrej, ale už tu padlo, že zkřížené budou ručky, ne meč kata mydláře, a tu kozu bych prosil ne až do okraje erbu, možná tak jen do půlky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 24. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 (upraveno) To jsi vymyslel nebo je to z něčeho převzato? Mohlo by to být pořekadlo "Je zle, koza dojí krev"...snad nám to Conrad prozradí... Ovšem odpověď "Mám toho plnou kabelku..." bude čistě z Milisovy dílny Faktem je, že oba výroky zněj hodně konspiračně... Proběhnout tyhle fráze někde v některým díle Mjr. Zemana, asi by mi to ani nepřišlo v kontextu nepatřičný... Upraveno 24. února 2009 uživatelem Gorg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 no tak to vidím, že je hotovo. Koza dojí krev a Mám toho plnou kabelku... Tohle vlákno by se teda mělo asi od zítra přepsat textem, aby cizáci, špióni a nepřátelé hodinek tohle konspirační heslo nepřečetli- nezjistili, ne? A vůbec, od začátku se mělo psát neviditelným tajným fontem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Mohlo by to být pořekadlo "Je zle, koza dojí krev"...snad nám to Conrad prozradí... Ovšem odpověď "Mám toho plnou kabelku..." bude čistě z Milisovy dílny Faktem je, že oba výroky zněj hodně konspiračně... Proběhnout tyhle fráze někde v některým díle Mjr. Zemana, asi by mi to ani nepřišlo v kontextu nepatřičný... To je běžně používané pořekadlo,kdyby jste ho chtěli kompletní jako zvolání i odpověď- pro chronomag jako dělané A oslovuje-- Bída třese kurníkem B odpovídá-- Koza dojí krev A poznáme se spolehlivě, možnost záměny se sběrateli fejků je vyloučena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Jak postupuje krize, roste nezaměstnanost, tak pořekadlo "bída třese kurníkem" nemusí v brzké době být až tak výjimečné. Navíc by takové oslovení v kombinaci s Omegami na ruce mohlo v mnohých krajích znamenat nakládačku od štamgastů za drzost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Jak postupuje krize, roste nezaměstnanost, tak pořekadlo "bída třese kurníkem" nemusí v brzké době být až tak výjimečné. Navíc by takové oslovení v kombinaci s Omegami na ruce mohlo v mnohých krajích znamenat nakládačku od štamgastů za drzost. No ,já jsem u nás v hospodě na rohu byl středem obdivu, jaké pěkné Zenithy jsem sehnal v tržnici za 420 korun-po tvrdém smlouvání z pětikila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Tohle vlákno jsem nějak vynechal a je pravda že jsem se už dlouho tak nenasmál. Navrhuji nechat si useknout malíček na levé ruce a vytrhnout přední zub. Už vidím ten sraz v hospodě. A pokud by to snad někoho bolelo tak "Koza doji krev." - "Mam toho plnou kabelku." je perfektní náhrada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se