Lukyn77 Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 2. 4. 2025 v 17:06, matejcaha napsal: 5hz jako El Primero = 36 000 za hodinu Rozšířit řekl bych že si to teď vyzkouší na tříručce, ale primární účel bude vrátit se ke kořenům Daytona ... skvělý tah
steel Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Vtipna diskuze na hodinkee k zavedenym clum 31% na dovoz ze svycarska, samozrejme v kontextu rolex a prave probihajici w&w 1 2
AdaMoss Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 3. 4. 2025 v 6:47, lukassob napsal: A nespletl sis to s v roce 2024 vydanými Rolex Daytona Le Mans Yellow Gold? Rozšířit No mě obecně Daytony moc neberou....takže za mě když Full gold tak DD :-).
AdaMoss Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 3. 4. 2025 v 6:47, lukassob napsal: A nespletl sis to s v roce 2024 vydanými Rolex Daytona Le Mans Yellow Gold? Rozšířit No mě obecně Daytony moc neberou....takže za mě když Full gold tak DD :-).
Sarka Farka Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna https://www.chrono24.cz/rolex/land-dweller-127334--neu--2025--full-set--id39695061.htm?searchHash=cbe467d1_fwV2zB&pos=1 aspon ze za to poslani nic nechce 4
matejcaha Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna V 3. 4. 2025 v 6:47, lukassob napsal: A nespletl sis to s v roce 2024 vydanými Rolex Daytona Le Mans Yellow Gold? Rozšířit Yelllow gold, White Gold, Rose Gold. Uz maj trifectu. Kazdy rok jedna "barva" a tedka jeste vetsi off-catalogue "exclusivita". Za mne dobrej marketingovej tah. Dostupnost byla spatnej vtip tak jako tak.
Roland Sands Odesláno 13. dubna Nahlásit Odesláno 13. dubna Tak už má ten mutant oysterquartzu nějakou přezdívku? Jen pro zajímavost DD Olive Green Dial už je dostupný i ve 36mm . Dle mého asi nejzajímavější letošní přírustek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se