Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Čau osazenstvo, čím čistíte skvrnky na RW ? Mám 875 a místama na nich jsou tmavší fleky, ošoupnutý nebo takový kapičky třeba od džusu, neřešil jste to někdo  ?

Odesláno

nebo takový kapičky třeba od džusu,

kapicky od dzusu, hm ? :D musis davat lepsi pozor u pisoaru :D
Odesláno

Sedím a obědvám v mekáči, a u vedlejšího stolu dítě převrhne džus a jak to dopadne na zem a rolitne se to vsude tak to je na botách :D Fakt si na boty nechčiju a to ani ochcanej ...

Návštěvník Strocek
Odesláno

tve sem si to myslel, ale tak nějak v to nedoufal, že to tak je, ale ty dnešní dřusy, to bude dobrá chemická sračka, ještě, že to pijou děti a né já  :)  

Odesláno

No právě že mě to dost sere, kdybych si to zavinil sám tak si nadávám jakej jsem čur... Ale co budeš říkat 8mi letýmu děcku (na dnešní dobu ještě dost vychovaní co jsem koukal, byla to fakt blbá náhoda) Jeho maminka (moc hezká) se dost omlouvala a já jakože v klidu že se nic neděje ... A ted mě to sere :D Ale co jinýho dělat fakt nevím v takový situaci...

Návštěvník Strocek
Odesláno

měl si harantovi říct, a teď se votoč a zjistíš jak tvrdou maj špičku  :) . To se prostě stane, kdy kdy nikoho nepolil, že jo. Spíš se divim, že to po džusu nejde dolu. Zkusim tě uklidnit. Jakýkoliv fleky, odření a různé jiné šrámy to prostě k těm botem patří, takže lehce voda (možná mýdlová, ale to ať potvrdí někdo kdo má zkušenost) a kartáček a pak prostě přelíznout olejem, nic jinýho se nedá dělat. Šlo by to nakrémovat, ale já bych to nedělal, kdysi sem to chtěl zkusit, ale musel by si trefit přesný odstín a bacha na bílý prošití, to už by pak bílý nebylo a to už by si asi z toho nedostal.

Odesláno

Já mám zkušenosti s tímto:

https://www.gentlemanstore.cz/pece-o-obuv/kozene-boty/cistici-mydlo-saphir-saddle-soap-75-ml

Na běžné skvrny dobré. Pak mám ještě hloubkový čistič, ale ten co mám já už nemají. Místo něho jsem našel tohle:

https://www.gentlemanstore.cz/pece-o-obuv/kozene-boty/hloubkovy-cistic-saphir-reno-mat-100-ml

S tím v odkaze bohužel osobní zkušenost nemám.

Odesláno

Jo cozpak u normalnich kozenejch (rozumej voskovano kremovanejch) vezmu renovator, odstranim vrstvy nanese ( spolu odstrani i spinu a fleky) otru, vysusim, vyziva,posolichani kartacem, necham 2 dny vsaknout, lehce krem, vylestit, vosk-vylestit, vosk+voda =zrcadlo a moje spokojenost :D :D Ale tydle jen olejovky, bych nerad domrdal tim renovatorem aby to neudelalo fleky nebo tak neco to by mi bylo lito..

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsem si tohle téma tak pročítal,koukal na fotky a říkám si,že bych něco z toho mohl zkusit..Tak pošťák dnes přinesl 875post-20714-0-88088000-1493287327_thumb.jpgpost-20714-0-92805200-1493287515_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...