Vajt Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2017 Dobrá poznámka, zrovna dnes jsem běhal po návštěvách s 6" moc toe a pořád na mě někdo čekal, jak si rozvazuju/zavazuju boty . Ale stejně jsou pořád jsou na shoe listu...
Murphy97 Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2017 Hele kuci, daj se videt ruzny modely nekde nazivo? Nejaka kamenna prodejna? Nemuzu nic najit, tak asi jen internet, co? Dekuju.
Murphy97 Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2017 Mylujute. Dik a pekny svatky vsem tvejm kockam bez ohledu na to, kolik maj nohou :-)
jore1 Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2017 na https://www.countryattire.com -15% na RWhttps://www.countryattire.com/catalogsearch/result/?q=red+wing Diky Leviathan, dobrej tip, dnes přišly chukka 3141, místo obvyklých 269? mi to sežralo z kartičky pouhých 5041českých
Návštěvník Strocek Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 sem chtěl včera dát fotky, ale prej, že to neni vo hodinkách, tak chvíli hrozilo, že by se všechny nehodinkový témata smazala... myslim si že ty admini by vobčas neměly ty krámy dávat moc najevo... Ale k věci, včera jsem provětral svý červeňáky na docela dlouhý štrece a šlo se mi v nich parádně, až jsem to nečekal.
moco Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Já ty své vytáhl ze skříně a vyčistil, jen se na ně práší.Nechce je někdo zkusit za trojku? EU44,5
Návštěvník Strocek Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 A co to? Nesedí nebo jinej model v merku?
moco Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 (upraveno) A co to? Nesedí nebo jinej model v merku?Jak už jsem psal...nesedí mi jejich kopyto. Chodit v tom jde úplně v pohodě, ale co jsem koupil IR, které svým kopytem sedí parádně, tak mi ty 875 nevyhovují. Chci Rovery nebo 9111, a v merku mám i chelsea Upraveno 30. prosince 2017 uživatelem moco
dlubix Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Jak už jsem psal...nesedí mi jejich kopyto. Chodit v tom jde úplně v pohodě, ale co jsem koupil IR, které svým kopytem sedí parádně, tak mi ty 875 nevyhovují. Chci Rovery nebo 9111, a v merku mám i chelseaMám to úplně stejně, přišlo mi to OK, než jsem koupil IR. Dvoje IR zůstaly a Moc šly z domu.
Koza_c Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Už další na prodej? Skoda, ze jsou opět velký jinak bych si jeste jedny 875 na zahradu vzal. .
moco Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 (upraveno) tak 875 jdou z domu a objednán Rovery, rw nosím 44,5, rovery mají jen 44 nebo 45, takže to vidím spíše na 45, třeba 875 jsou úplně akorát Upraveno 1. ledna 2018 uživatelem moco
moco Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 První nasazení Roverů, první dojmy velmi kladné, boty jsem objednal 2.1., dnes kurýr (boty šly z Francie!) = paráda. Číslo jsem opět trefil správně :-)) (EU45, normálně nosím rw 44,5eu....na shopu nebyly,a ani nevím jestli je v ?půlkách? u tohoto modelu dělají). Hned jsem je máznul norkem...ztmavly o stupeň,ale postupem času zesvětlají jak se bude olej ztrácet. Podrážka paráda, díky struktuře a hustému vroubkování jsou o chlup příjemnější na došlapu než u podrážky 875. ?Těším? se na první puchýře při rozcházení, nechci tomu jít naproti, takže mažu, neutahuju, a dávám hrubou ponožku.
Návštěvník Strocek Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Mazat hned ze startu, hodně to pomůže. Jakej je rozdíl mezi těmahle a 9111? jenom v tý podrážce a v horním zapínání?
Vajt Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Jak už jsem psal...nesedí mi jejich kopyto. Chodit v tom jde úplně v pohodě, ale co jsem koupil IR, které svým kopytem sedí parádně, tak mi ty 875 nevyhovují. Chci Rovery nebo 9111, a v merku mám i chelseaCo to tady sleduju, tak na IR si ještě nikdo nestěžoval . Můžeš trochu rozepsat, v čem je jiný kopyto Moc Toe oproti IR? Osobně mi Moc Toe přijdou, že se nosí trochu jako gumáky, tuhý, široký po celé délce, ale nedám na ně dopustit. PS: Na spartoo decentní slevy...
moco Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Mazat hned ze startu, hodně to pomůže. Jakej je rozdíl mezi těmahle a 9111? jenom v tý podrážce a v horním zapínání?Co jsem koukal na netu tak to vypadá jak říkáš plus si myslím že kopyto bude širší, ale na noze jsem je neměl. Jinak ty Rovery mají uzkej vstup, u žen mi to kupodivu nevadí, ale tady i s mou ?avataří? nohou mam problem
moco Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Co to tady sleduju, tak na IR si ještě nikdo nestěžoval . Můžeš trochu rozepsat, v čem je jiný kopyto Moc Toe oproti IR? Osobně mi Moc Toe přijdou, že se nosí trochu jako gumáky, tuhý, široký po celé délce, ale nedám na ně dopustit. PS: Na spartoo decentní slevy...Jo přesně....v 875 jako v gumákách, a to mi vadilo, furt mi v nich ?kloktala? noha, šířka špičky v pohodě ale jinak nic pro mě. IR sedí o dva levely lépe, ale nejsou zase tak pohodlné (rozdíl v podražce). IR mi přijdou tužší.
Návštěvník Strocek Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 jako připadaj mi taky širší, asi to bude tim, že jak vycházej z pracovní boty, tak se počítá s tlustou fuseklí (IMHO). Zatim se mi v nich chodí dobře, ale nenosim do nich slabou fusekli
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se