Leviathan Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 na https://www.countryattire.com -15% na RWhttps://www.countryattire.com/catalogsearch/result/?q=red+wing
moco Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Pravidelná údržba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2017 Vypadají hezky prošláple. Ale dal bych černý (nebo červený?) tkaničky...
moco Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Vypadají hezky prošláple. Ale dal bych černý (nebo červený?) tkaničky...Tyhle dávám jen výjimečně, jinak furt černé. Je to jako guma na submarinerech...je to fajn osvěžení, ale tah je tah.
Moty Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 dej červený, budou to uplně jiný boty
skalis Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Mne se to takhle libi. Tkanicky jsou kontrastni, +- ladi s vnitrni podrazkou a zaroven to neni na silu. Borci otazka: Jak jste na tom s tkanickama pro RW obecne. Nemyslim barvu, ale typy, material, vyrobci atd. Mam puvodni fabricky na Moc-toe a fungujou, origo voskovany z Beckmanu naopak vydrzely asi tyden a pak jsem je pretrhl. Tak jsem dal nejaky vojensky (vydrzej), ale zase zadna extra estetika. Co treba kozeny tkanicky, mate s nima zkusenosti? Nepretrhnou se, kde kupujete, je to blbost?
dlubix Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Skalisu, nevim, jak vychazi delka, ale tkanicky z Ironu se kvalitou a vydrzi vyrovnaji tkanickam z Moc. Jestli je delka stejna (Google it), tak nevahej a budes spokojenej.
moco Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 (upraveno) Me RW tkaničky drží parádně už rok a půl častého nošení. Do jiných ?farmářek? jsem kupoval v obchodě s pracovními oděvy za 30kč, ale nebyly voskované a po par měsících dost ojeté.ALE objednal jsem tady a ty už jsou voskované a o chlup tlustější a měkčí než RW ale za ty prachy super kaufhttps://www.vseproboty.cz/katalog/osetreni-a-doplnky-pro-boty/tkanicky/kulate/tkanicky-farmarky-6003Edit: Jsou to ty co jsem fotil nahoře v postu. Upraveno 19. prosince 2017 uživatelem moco
organic Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 Tyhle tkaničky jsou hezký, ale nevím, jestli funkční.
jore1 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2017 K mým 1907 byly dodány kožené tkaničky, ale asi po týdnu nošení jsem je vyměnil za náhradní přibalené (černé voskované). Různě se koutily, měl jsem dojem, že pořádně nejdou dotáhnout a byly příliš dlouhé. Tak šli do krabice, kdyby někdy náhodou. Ty náhradní jsou trochu kratší, takže poslední dirku neprovlíkám a to mi vyhovuje. Po roce nošení (cca 1-2x týdně) stále jak nové.
moco Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Dlouhou dobu mi vadilo u 875, že při plném obsazení dírek tkanickami mi nejdou obout ani vyzout a proto jsem musel vždy jednu dírku vyvlekat....pak jsem objevil jednoduchý průvlek (obr.1)....vzniklým očkem lze při náročnějších/delších procházkách provliknout tkaničky a vznikne dost dobrá fixace jak kotníku, tak i paty. Teď už vyzouvám a nazouvám 2x rychleji:-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Já kupoval origo kožený Red Wing, maj 2m, takže upravíš dle potřeby a sem spokojenej, dobře držej, nerozvazujou se a k Beckmanum podle mě ideál Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem Moty
organic Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Dlouhou dobu mi vadilo u 875, že při plném obsazení dírek tkanickami mi nejdou obout ani vyzout a proto jsem musel vždy jednu dírku vyvlekat....pak jsem objevil jednoduchý průvlek (obr.1)....vzniklým očkem lze při náročnějších/delších procházkách provliknout tkaničky a vznikne dost dobrá fixace jak kotníku, tak i paty.Teď už vyzouvám a nazouvám 2x rychleji:-))Rocket science...Ale zkusim. Jinak nechávám horní díry volný...
skalis Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 Ja u moc-toe horni poctive vyvlikam pri zouvani a navlikam pri obouvani
Moty Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 s origo tkaničkama mi do horních dírek nevyjdou
moco Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2017 s origo tkaničkama mi do horních dírek nevyjdouTo máš tak vysoký nárt?
Vajt Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Vcera jsem v DH obdivoval 877... Mate je nekdo? Muzete napsat jak se nosi v porovnani s 875? Je to teda trochu moc, zvlast kdyz merim metr sedmdesat, ale ta bota je proste nadherna. 875 v primem srovnani trochu pokulhava... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Cau, mam oboje a 877 mam radeji. Jsou pohodlnejsi, da se v nich i lepe spacirovat, mas lepe fixlou nohu, muzes hloubeji brodit:). Prijde me, ze podrazka je mekci, kdyz jdes po tvrdym, tak jakoby vic pruzi. A prijdou me hezci, jak maj ten sef po cele delce boty.
Vajt Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Díky! : ) Podle fotek mi přišly už zbytečně vysoký, ale naživo to tak vůbec nevypadalo, naopak spíš 875 jakoby něco chybělo...
moco Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2017 Mě by u nich asi štvalo to rozvazování a zavazování, musíš rozebrat půlku boty, aby jsi do nich vlezl/vylezl. Jako ráno zavázat a večer rozvázat, tak v pohode, ale to mě se nestává
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se