Rybkin Odesláno 12. února Nahlásit Odesláno 12. února Classic Chelsea Hawtorne Muleskinner Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
johny357 Odesláno 13. února Nahlásit Odesláno 13. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Lobber Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února V 28. 12. 2025 v 10:32, Jeronimo napsal: Po roce už to chtělo Step by step: 1) Omlátit, vzít hrubým kartáčem. 2) Na mokro umýt kartáčem a sedlářským mýdlem Saphir. Do druhého dne nechat pořádně vyschnout. Pak zase nahrubo překartáčovat. 3) Mink oil Red Wing a překartáčovat jemným kartáčem. Nechat pár minut zavadnout. 4) Leather Cream Red Wing/kondicionér a překartáčovat jemným kartáčem, po pár minutách ještě jendou bez kartáčování. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Toto mám jako relaxační činnost … jako u Barbour a jiných kože/platno věci - vždy se na to opravdu těším :0) 1 1
HD_Bagger Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Vinted úlovek za 1500,- jsem spoko semišky jsem ještě neměl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Koza_c Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Cena hodně super. . Převzato z jinyho vlakna, ale líbí se mi ten text jak ho pokáral. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
horskjan Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Tak po nějakém čase už můžu (konečně) napsat, že i mé RW jsou teď (skoro) jak bačkory... Celý den běžně na noze, kancl, pochůzky, úplně bez problémů. Dal jsem s nimi v pohodě dva dny skoro v kuse v Glashütte, beru je i na 4 dny do Ženevy na WaW a jestli s nimi dám to, tak už všechno Zjistil jsem ale, že mi do nich sedí více nějaké tenčí, hodně elastické ponožky (opačně od většiny doporučení silných ponožek tady)... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
fijo Odesláno 4. března Nahlásit Odesláno 4. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
fijo Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března garazovka... hodne toho maj za sebou, mnohem vic pred sebou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
jore1 Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 10 hodinami, fijo napsal: garazovka... hodne toho maj za sebou, mnohem vic pred sebou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takhle nějak si představuji, že by RW měly vypadat a né žádné leštěnky.
Jeronimo Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Yes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
fijo Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se