Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 8:39, panedge napsal:

Tak když jsem do nich vklouznul doma,tak mi taky nic nevadilo,po 500 metrech venku to bylo trošku jinak:-)

Nesmis si do nich brat silonky :)

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 14. 3. 2016 v 8:47, CEGY napsal:

Nesmis si do nich brat silonky :)

organic je prej nosi naboso. Upraveno uživatelem panedge
Odesláno
  V 13. 3. 2016 v 20:19, TLD napsal:

Pouzivam je misto ,,pohorek", kazdej den cca 10-12km se psama,za kazdyho pocasi. Kdyz je naimpregnujes,mas nohy v suchu,strasne pohodlna boty. A pekna. Prijdes z lesa,otres je a muzes v nich vyrazit dal... :). Na snehu klouzou. Oproti vibramu cejtis vic, ale neni to tak hrozny. Podrazce lehce vratis belost,kdyz se umaze. Staci dva spaciry ve snehu a je jak nova. Super je ten jazyk,ze se tam nedostne voda ani vrchem. Diky tomu jak jsou vysoke lepe fixnes nohu nez 875. Vubec bech se jich nebal ani co se tyce Tveho planovaneho tripu. A jeste budes mit stajl:).

Tak tady si po zkušenosti z výšlapu v Jizerkách v 9111 dovolím nesouhlasit. Přes tu bílou podrážku je cítit každý šutr. V mém případě pak ochozená hladká podrážka klouže na každém mokrém podkladu. Minulý týden jsem v nich byl na sněhu a měl jsem problém se udržet na nohou :) Vodotěsnost je při správném ošetření super. Stajl určitě, ale na vandr ve skalách nebo horskou turistiku bych volil jinou obuv.

Odesláno

nedělám si iluze, že první kilometry na boso budou jako v papuči, ale první dojem byl fajn :-)

nicméně kombinace beskydská lesní cesta - šutry - asfalt a koberec v práci mi ta jejich guma přišla jako fajn volba. Na youtube je video s párem bot 875 osazených traktorem s vibramem. Takže plán je jasný - ochodit co nejříve gumu :clap: nepředpokládám, že by změna podrážky měla být pro boty problém...

Odesláno

Organic, taham je pole louky les, tak jsem v poho, moc kamenu neni. Po kamenity polnacce kameny citim, ale neni to nejak  hrozny. Za klouzou jsem psal. A do vysokej hor bych je nebral jeste z jednohu duvodu - bal bych se proriznuti. Loni jsem takto v podstate znicil zanovni pohorku, i pres obsazku kolem cele boty. Bota je furt v poho, ale staci vlhko a je nepouzitelna... :(  Na normalni turu treba na Snezku bych se toho nebal. Ja v podstate na turistiku i ve vyssih horach mam nejradsi trailovy boty, takze me rw vyhovuje.

Odesláno

Jasny TLD. Mě skutečně nemile překvapilo loni na podzim, že chodit v RW 9111 po kamenité stezce, tedy kameny 30 cm a více, je docela nepohodlné. Jako kdybych byl boso.

Navíc škoda každého ťukance na špici, nedejbože protrhnutí kůže o šutr. Ale na normální polňačky a na cesty do lesa samozřejmě jsou samozřejmě RW OK.

Odesláno

Jak na to tak koukám tak nejpohodlnější a pro boty nejbezpečnější je brát je jen do postele

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 14. 3. 2016 v 19:44, Conrad napsal:

Jak na to tak koukám tak nejpohodlnější a pro boty nejbezpečnější je brát je jen do postele

Conrade ty ses nakej zaujatej.

Odesláno

Jakoze vzhladovo sa mi pacia, toto vlakno nedockavo sledujem :eek: ale zatial skor nie. Ak opomeniem nie najnizsiu cenu tak boty ktore tlacia, smykaju sa a treba coskoro menit pozdrazku za (iba 1500 plus/minus dalsie naklady na posty etc.).

Ale nikdy nehovor nikdy, vlakno budem sledovat nadalej :clap:

Odesláno
  V 15. 3. 2016 v 6:48, CEGY napsal:

No jo, za 1500 jsou vlastne dvoje novy boty. Sakra, to jsem si neuvedomil..

Ve stánku u Čonga i troje. každý ti vydrží půl rok. Za cenu jedněch red wingů koupíš patnáctery tenisky lepený děckama v Bangladéži a aspoň na pět sedm let máš vystaráno.

Odesláno
  V 15. 3. 2016 v 9:44, organic napsal:

Ve stánku u Čonga i troje. každý ti vydrží půl rok. Za cenu jedněch red wingů koupíš patnáctery tenisky lepený děckama v Bangladéži a aspoň na pět sedm let máš vystaráno.

Plus 3 tuby pasty Canesten proti plísni, nejakej silnej deodorant za shnilé nohy a ctyri tucty ponožek :-)

Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 15. 3. 2016 v 9:44, organic napsal:

když k tomu nakoupíš povinnou sadu vteřinovýho lepidla a takovou tu mega pevnou textilní pásku, tak si myslím, že by se životnost vo krapet prodloužila  ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...