organic Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Ty vlnky na mých moc toes už skoro nejsou. Mám je cca rok.
organic Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) To ta podrazka teda moc nevydrziTo je furt dokola...Vydrží 4 roky, ochodí se, ale nepraskne, jak na Baťovkách. Když jí ochodíš, tak díky tomu, že to jsou rámovky, podrážka se vymění za cca 1500 korun a jedeš další 4 roky.... Edit: To se ale týká měkké podrážky na Moc-Toe typu bot. Třeba Chukkas mají na podrážce tvrzenou vrstvu, která po třech letech vypadá takto: I ta se dá samozřejmě vyměnit. Jak je to u Beckman nebo Iron ranger modelů s výdrží podrážky nevím, neměl jsem dostatečně dlouho nebo vůbec, abych je sedřel. Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem organic
moco Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) To ta podrazka teda moc nevydrziPodražka je dost měkká kvůli pohodlí a je to na úkor životnosti, na středu (na srdíčku) je už do hladka, na patě drží základní vzorek dobře a celkově si myslím, že ty čtyři roky vydrží a bude krásně ošoupaná Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem moco
ivan_989 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Podražka je dost měkká kvůli pohodlí a je to na úkor životnosti, na středu (na srdíčku) je už do hladka, na patě drží základní vzorek dobře a celkově si myslím, že ty čtyři roky vydrží a bude krásně ošoupanáco uz je krasne na osupanej podrazke ? Povedzme ze na topankach vidim patinu ktora moze byt krasna ale vyzor podrazky je asi zanedbatelny, nie ? Hlavne ked to nikto nevidi
organic Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Holt když se v botech chodí, šoupe se podrážka. Žádná raketová věda. Když jsem v dětství míval čínské konversky za 54 korun, prošlapal jsem je skrz.
Karlos Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Největší žrout podrážek jsou technické a zátěžové koberce. To jsou velmi hrubá vlákna a fungují trochu jako brusná vrstva na houbičce na nádobí, kterou se dá leštit nerez.Takže kdo celé dny šrondá jen po kancelářích, tak si podrážky ubrousí velice rychle.
organic Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 To jsem já, krysa kancelářská. Obvykle si obrousím hrany, jak šoupu nohama pod stolem
Karlos Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) Pro tyto účely se hodí toto.Tvarový rozdíl - zanedbatelný. Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem Karlos
organic Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2016 Asi půjdu to těchto 3151, jen ještě nevím, kde je seženu Red_Wing_Chukka_Black_F_1024x1024.jpgTak už několik dní hledám a ne a ne 3151 někde najít. 3150 charcoal jsou všude, ale 3151 jsem viděl jen na jednom americkém webu, co neposílá mimo US. Já vím, jsou přeposílací firmy, ale to fakt nikde v Evropě nejsou? Kdybyste náhodou někdo narazili, dejte link. Dík
moco Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Tak už několik dní hledám a ne a ne 3151 někde najít. 3150 charcoal jsou všude, ale 3151 jsem viděl jen na jednom americkém webu, co neposílá mimo US. Já vím, jsou přeposílací firmy, ale to fakt nikde v Evropě nejsou? Kdybyste náhodou někdo narazili, dejte link. DíkZkus napsat na Spartoo, možná ze by je někde sehnali
organic Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Zkusím, ale možná spíš přímo do RW Berlin nebo Amstr.
moco Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Zkusím, ale možná spíš přímo do RW Berlin nebo Amstr.Spartoo to tahá z Francie
vwtyp11 Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Největší žrout podrážek jsou technické a zátěžové koberce. To jsou velmi hrubá vlákna a fungují trochu jako brusná vrstva na houbičce na nádobí, kterou se dá leštit nerez.Takže kdo celé dny šrondá jen po kancelářích, tak si podrážky ubrousí velice rychle.Argument proti koženým podrážkám, u tý gumy bych tomu moc nevěřil
organic Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Tohle vypadá na fejky, tak bacha.http://www.eccowomensandals.com/red-wing-heritage-heritage-work-chukka-3140-black-p-655.html
teg Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 (upraveno) Uz dlouho se chci zeptat, ale nejak si na to vzpomenu vzdy mimo net :-). Jak je to s tema bilejma podrazkama? Mam iron ranger i moc toe. Iron ranger je podle me sitej klasika goodyear, protoze tam vidim na podrazce nite. Tzn. cela podrazka je prisita a pusobi to festovne. U moc toe vidim predel v tej bilej podrazce a predpokladam, ze prosita je jen ta uzka cast nahore a zbytek je prilepen (tepelne privaren - podobne jako u DM)? Nezaznamenal jsem tedy zadny pripad, ze by se to snad nekomu ukoplo, nicmene to evokuje klasicky lepenky :-). Jak to tedy je? A mate z toho stejny pocit? Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem teg
Návštěvník Strocek Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2016 Tak už několik dní hledám a ne a ne 3151 někde najít. 3150 charcoal jsou všude, ale 3151 jsem viděl jen na jednom americkém webu, co neposílá mimo US. Já vím, jsou přeposílací firmy, ale to fakt nikde v Evropě nejsou? Kdybyste náhodou někdo narazili, dejte link. DíkJá myslim, že když oslovíš DH v Praze, tak ti je zkusí objednat. Mě takhle objednávaly ty 8131 z Amstru
organic Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Psal jsem do Berlína, zkusím napsat i Standovi z DH.
organic Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2016 Tak už mám i odpověď od obou. Nelze zajistit, jsou pouze pro US trh. Jdu pohledat svou registraci na shipito...
Lakerss007 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Kdo sledujete serial Stranger things - serif a jeho RW 877. Screens. bohuzel nemam...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se