Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

To ta podrazka teda moc nevydrzi

To je furt dokola...Vydrží 4 roky, ochodí se, ale nepraskne, jak na Baťovkách. Když jí ochodíš, tak díky tomu, že to jsou rámovky, podrážka se vymění za cca 1500 korun a jedeš další 4 roky....

Edit: To se ale týká měkké podrážky na Moc-Toe typu bot. Třeba Chukkas mají na podrážce tvrzenou vrstvu, která po třech letech vypadá takto:

I ta se dá samozřejmě vyměnit. Jak je to u Beckman nebo Iron ranger modelů s výdrží podrážky nevím, neměl jsem dostatečně dlouho nebo vůbec, abych je sedřel.

Upraveno uživatelem organic
Odesláno (upraveno)

To ta podrazka teda moc nevydrzi

Podražka je dost měkká kvůli pohodlí a je to na úkor životnosti, na středu (na srdíčku) je už do hladka, na patě drží základní vzorek dobře a celkově si myslím, že ty čtyři roky vydrží a bude krásně ošoupaná

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Podražka je dost měkká kvůli pohodlí a je to na úkor životnosti, na středu (na srdíčku) je už do hladka, na patě drží základní vzorek dobře a celkově si myslím, že ty čtyři roky vydrží a bude krásně ošoupaná

co uz je krasne na osupanej podrazke ? Povedzme ze na topankach vidim patinu ktora moze byt krasna ale vyzor podrazky je asi zanedbatelny, nie ? Hlavne ked to nikto nevidi :)

Odesláno

Největší žrout podrážek jsou technické a zátěžové koberce. To jsou velmi hrubá vlákna a fungují trochu jako brusná vrstva na houbičce na nádobí, kterou se dá leštit nerez.

Takže kdo celé dny šrondá jen po kancelářích, tak si podrážky ubrousí velice rychle.

Odesláno

Asi půjdu to těchto 3151, jen ještě nevím, kde je seženu :)

attachicon.gifRed_Wing_Chukka_Black_F_1024x1024.jpg

Tak už několik dní hledám a ne a ne 3151 někde najít. 3150 charcoal jsou všude, ale 3151 jsem viděl jen na jednom americkém webu, co neposílá mimo US. Já vím, jsou přeposílací firmy, ale to fakt nikde v Evropě nejsou? Kdybyste náhodou někdo narazili, dejte link. Dík
Odesláno

Tak už několik dní hledám a ne a ne 3151 někde najít. 3150 charcoal jsou všude, ale 3151 jsem viděl jen na jednom americkém webu, co neposílá mimo US. Já vím, jsou přeposílací firmy, ale to fakt nikde v Evropě nejsou? Kdybyste náhodou někdo narazili, dejte link. Dík

Zkus napsat na Spartoo, možná ze by je někde sehnali

Odesláno

Největší žrout podrážek jsou technické a zátěžové koberce. To jsou velmi hrubá vlákna a fungují trochu jako brusná vrstva na houbičce na nádobí, kterou se dá leštit nerez.

Takže kdo celé dny šrondá jen po kancelářích, tak si podrážky ubrousí velice rychle.

Argument proti koženým podrážkám, u tý gumy bych tomu moc nevěřil
Odesláno (upraveno)

Uz dlouho se chci zeptat, ale nejak si na to vzpomenu vzdy mimo net :-). Jak je to s tema bilejma podrazkama? Mam iron ranger i moc toe. Iron ranger je podle me sitej klasika goodyear, protoze tam vidim na podrazce nite. Tzn. cela podrazka je prisita a pusobi to festovne. U moc toe vidim predel v tej bilej podrazce a predpokladam, ze prosita je jen ta uzka cast nahore a zbytek je prilepen (tepelne privaren - podobne jako u DM)? Nezaznamenal jsem tedy zadny pripad, ze by se to snad nekomu ukoplo, nicmene to evokuje klasicky lepenky :-). Jak to tedy je? A mate z toho stejny pocit?

Upraveno uživatelem teg
Návštěvník Strocek
Odesláno

Já myslim, že když oslovíš DH v Praze, tak ti je zkusí objednat. Mě takhle objednávaly ty 8131 z Amstru

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...