Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno

No vida, a jsou tady. A jsou super. Teď už správná velikost, pohodlný od první vteřiny a ta barva výborná. Jsou takový zaprášený a vizuálně vokopaný, patinka bezva :).

Překrásné, líbí se mi víc, než moje hnědáky.
Odesláno (upraveno)

Jasné, je to Dědeček. Mam ho rád, jeho desky jsou vtipné a originální. Já psát takové texty, tak nehučím do norských tupounů, aby pořádně hodnotili rizika, ale sedím v Těšíně v kavárně Avion s Borisem Urbánkem a děláme nový muzikál. Když uz jsme u toho Avionu...

Až budu starým mužem

pořídím si starý byt

a jedno staré rádio

až budu starým mužem

budu svoje místo mít

u okna kavárny Avion

koupím si pergamen

a štětec a tuš

a budu pozorovat lidi

kam jdou asi

a budu starý muž

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Tak moje první RW objednány a letí za mnou.....čert vezmi tohle fórum. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jaké jsi zvolil?
Odesláno

Jaké jsi zvolil?

Zrovna dorazily a musím přiznat, že sedí skvěle. Velikost jsem trefil ! :)

ccf371b7cec624a8516844f781e5b076.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník Strocek
Odesláno

Zrovna dorazily a musím přiznat, že sedí skvěle. Velikost jsem trefil ! :)

Taky gratulace, tak ať sedí stejně i po rozšlápnutí  ;)

Odesláno

Congratulations, Chose! Jinak já jsem hovnajs ambassador. Už měsíc v kuse nosím jenom Chukkas

attachicon.gifIMG_4057.JPG

Taky gratulace, tak ať sedí stejně i po rozšlápnutí  ;)

Kluci, moc děkuji. Trochu jsem měl strach objednat boty přes net, ale zatím je vše ok. Už jsem udělal  první výšlap a nikde nic netlačí. Jen žena se na mě dívá jak na blázna, že v tom teple vyrážím s bagánama :)

Odesláno (upraveno)

Kluci, moc děkuji. Trochu jsem měl strach objednat boty přes net, ale zatím je vše ok. Už jsem udělal první výšlap a nikde nic netlačí. Jen žena se na mě dívá jak na blázna, že v tom teple vyrážím s bagánama :)

Si k tomu vem sortky a bude to dobry :)

S detma do herny jedine v RW

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

Dneska jsem v Denim Heads ozkoušel Moc Toe a sedly mi výborně, takže další boty:-))

pak sem koukal, že tam maj zajímavý boty, kouknu na podrážku Swiss made, tak že si je po Moc Toe zkusím, a pan říká to je spolupráce s Lawartem za 15.000 protože použil na všechny kopyto co už měl, bota pěkná, měkká, ale to je vše, za 15.000 bych čekal, že líp sedne, je strašně široká, na nártu plave a velikost 43 odpovícá spíš reálným 45-46, takže za mě tedy nee

Lawart na botě zméněn není

Vyrobeny pro Denim Heads řadu The Age - české výrobky

http://www.denimheads.cz/shop/products/179/THE-AGE

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To teda nevím, jaká síla by mě přinutila nosit takovejdle svetr za skoro pětimámu. :D :D :D

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

tam je to všechno nějak drahý .... tam bych si moh koupit leda zvonek na kolo .... třeba tendle je dobrej http://www.denimheads.cz/shop/detail/167/1344/Crane-Bells-Mini-Suzu-Bell-Silver-AC#.V2GCP_mLQ2w

možná ještě tydle křápy ..... ty sem měl v armádě na rozcvičku .... i rok by vodpovídal http://www.denimheads.cz/shop/detail/170/1395/Spalwart-Special-1956-Black-Mid#.V2GCrPmLQ2w

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník Strocek
Odesláno

no já bych řekl, že to snad bude i ten výrobce co ti dělal ty zelený. Dneska se toho někteří nebojí si říct... Ale pobavila mě vysačka na jazyku SPALWART ATHLETIC :)  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...