organic Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 No vida, a jsou tady. A jsou super. Teď už správná velikost, pohodlný od první vteřiny a ta barva výborná. Jsou takový zaprášený a vizuálně vokopaný, patinka bezva .Překrásné, líbí se mi víc, než moje hnědáky.
tombed Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Organic: Mi taky, ale říkat mu to nebudu Ondatra je od Dědečka
Hasňa Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 (upraveno) Jasné, je to Dědeček. Mam ho rád, jeho desky jsou vtipné a originální. Já psát takové texty, tak nehučím do norských tupounů, aby pořádně hodnotili rizika, ale sedím v Těšíně v kavárně Avion s Borisem Urbánkem a děláme nový muzikál. Když uz jsme u toho Avionu... Až budu starým mužempořídím si starý byta jedno staré rádioaž budu starým mužembudu svoje místo mítu okna kavárny Avionkoupím si pergamena štětec a tuša budu pozorovat lidikam jdou asia budu starý muž Upraveno 2. června 2016 uživatelem Hasňa
Moty Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Tvorba Ddecka relativně v klidu, ale co dela ve vláken RW?
Hasňa Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Oživení v záplavě nepohodlných bot. A může za to Jágr.
organic Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Trocha lyriky, ať to tu není jen samá zpocená haksna
Chosef76 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Tak moje první RW objednány a letí za mnou.....čert vezmi tohle fórum. Sent from my iPhone using Tapatalk
moco Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Tak moje první RW objednány a letí za mnou.....čert vezmi tohle fórum. Sent from my iPhone using TapatalkJaké jsi zvolil?
Chosef76 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Jaké jsi zvolil?Zrovna dorazily a musím přiznat, že sedí skvěle. Velikost jsem trefil ! Sent from my iPhone using Tapatalk
organic Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Congratulations, Chose! Jinak já jsem hovnajs ambassador. Už měsíc v kuse nosím jenom Chukkas
Návštěvník Strocek Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Zrovna dorazily a musím přiznat, že sedí skvěle. Velikost jsem trefil ! Taky gratulace, tak ať sedí stejně i po rozšlápnutí
Chosef76 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Congratulations, Chose! Jinak já jsem hovnajs ambassador. Už měsíc v kuse nosím jenom ChukkasIMG_4057.JPG Taky gratulace, tak ať sedí stejně i po rozšlápnutí Kluci, moc děkuji. Trochu jsem měl strach objednat boty přes net, ale zatím je vše ok. Už jsem udělal první výšlap a nikde nic netlačí. Jen žena se na mě dívá jak na blázna, že v tom teple vyrážím s bagánama
dlubix Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 (upraveno) Kluci, moc děkuji. Trochu jsem měl strach objednat boty přes net, ale zatím je vše ok. Už jsem udělal první výšlap a nikde nic netlačí. Jen žena se na mě dívá jak na blázna, že v tom teple vyrážím s bagánama Si k tomu vem sortky a bude to dobry S detma do herny jedine v RW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. června 2016 uživatelem dlubix
moco Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Ženský jsou v tomhle úzkoprsé :-) U nas taky nenacházím podporu, ale jedu si to své...
Moty Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 Dneska jsem v Denim Heads ozkoušel Moc Toe a sedly mi výborně, takže další boty:-)) pak sem koukal, že tam maj zajímavý boty, kouknu na podrážku Swiss made, tak že si je po Moc Toe zkusím, a pan říká to je spolupráce s Lawartem za 15.000 protože použil na všechny kopyto co už měl, bota pěkná, měkká, ale to je vše, za 15.000 bych čekal, že líp sedne, je strašně široká, na nártu plave a velikost 43 odpovícá spíš reálným 45-46, takže za mě tedy nee Lawart na botě zméněn není Vyrobeny pro Denim Heads řadu The Age - české výrobky http://www.denimheads.cz/shop/products/179/THE-AGE
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 To teda nevím, jaká síla by mě přinutila nosit takovejdle svetr za skoro pětimámu. :D
Moty Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 viď, taky sem čuměl, prej merino a můžeš ho prát, ale cena úlet
Návštěvník Strocek Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 až na tu hvězdičku a křížek, tak nevypadá špatně. Cena je krapet větší, ale zase není to vyloženě, že by to jako nešlo dát, když bys ho jako jó chtěl muj favorit je tohle http://www.denimheads.cz/shop/detail/161/1117/Ten-C-Field-Jacket-Nero#.V2F_GfmLS9I
Návštěvník YPO Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 (upraveno) tam je to všechno nějak drahý .... tam bych si moh koupit leda zvonek na kolo .... třeba tendle je dobrej http://www.denimheads.cz/shop/detail/167/1344/Crane-Bells-Mini-Suzu-Bell-Silver-AC#.V2GCP_mLQ2w možná ještě tydle křápy ..... ty sem měl v armádě na rozcvičku .... i rok by vodpovídal http://www.denimheads.cz/shop/detail/170/1395/Spalwart-Special-1956-Black-Mid#.V2GCrPmLQ2w Upraveno 15. června 2016 uživatelem YPO
Návštěvník Strocek Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Odesláno 15. června 2016 no já bych řekl, že to snad bude i ten výrobce co ti dělal ty zelený. Dneska se toho někteří nebojí si říct... Ale pobavila mě vysačka na jazyku SPALWART ATHLETIC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se