Conrad Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Našel se zdefrajer že v těchto botkách odešel Prčíce?
dlubix Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Našel se zdefrajer že v těchto botkách odešel Prčíce? Nvm, ale s novejma, co mi dnes přišly, bych to viděl max na pochod Staromák - Václavák. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KFL Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Ehm ... další Iron Rangery na cestě, tentokrát Charcoal Rough/Tough (http://www.redwingberlin.com/artikeldetails-en/kategorie/shoes-classic-work/artikel/8116-iron-ranger.html) . Na tomhle shopu mají obří výběr, shipujou DHL a ceny podobný Spartoo, tak ho aspoň prubnu.
Koza_c Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Mate si kupovat velikosti jaky mate a muzete si prochodit treba celou Prahu i kdyz jsou uplne novy. .
dlubix Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 (upraveno) Mate si kupovat velikosti jaky mate a muzete si prochodit treba celou Prahu i kdyz jsou uplne novy. .Na delku bych si jinou velikost nevybral. Na sirku to pry trochu povoli. Mam pouzivat Mink Oil, tak jsem ho objednal. Budu si s nim teda mazat nohy kazdej vecer. Upraveno 23. května 2016 uživatelem dlubix
KFL Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Ehm ... další Iron Rangery na cestě, tentokrát Charcoal Rough/Tough (http://www.redwingberlin.com/artikeldetails-en/kategorie/shoes-classic-work/artikel/8116-iron-ranger.html) . Na tomhle shopu mají obří výběr, shipujou DHL a ceny podobný Spartoo, tak ho aspoň prubnu.No vida, a jsou tady. A jsou super. Teď už správná velikost, pohodlný od první vteřiny a ta barva výborná. Jsou takový zaprášený a vizuálně vokopaný, patinka bezva . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Já ti psal, že to chce tu správnou velikost, nějaké tlačení a rozcházení nesmí přicházet v úvahu.
Návštěvník Strocek Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 (upraveno) jo jasně... až povolí a sednou si tak si můžeš klidně půl čísla odebrat (vlastní zkušenost) a kdo čeká, že budou kožený botky stejně sedět v den nákupu a po roce tak je asi mimo... edit: prostě správnou velikost zjistíš až po půl roce nošení (když přesně nevíš) Upraveno 26. května 2016 uživatelem Strocek
wave ceptor Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 po dvou letech je vše ok, stejně jako při koupi.
Návštěvník Strocek Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 (upraveno) předražená bota, nic víc za RW nehledej V "Co nosíte (tentokrát na nohou)" sis nějak stěžoval. Ale jinak je škoda, že je taky neblejskneš, protože sem je tady ještě nezaregistroval Upraveno 26. května 2016 uživatelem Strocek
wave ceptor Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Odesláno 27. května 2016 Na tom že je to předražená bota trvám. Neblejsknu je, není jediný důvod, na forum nedávám žádné foto už aspoň 4 roky. Natož fotit pracovní boty .
tombed Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Jestli mne oko starocha neklame má Jarda na nohou 8111 (ořez z iDnesu), na ruce ani nehádám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 (upraveno) Jestli mne oko starocha neklame má Jarda na nohou 8111 (ořez z iDnesu), na ruce ani nehádám...Tome, Ty něco nevíš? To mě překvapuje:-)) už to tu bylo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83172-red-wing-boty-výběr/?p=1677093 Myslím, že to je z kampaně pro Klenoty Aurum, tomu odpovídají i ty hodinky Upraveno 2. června 2016 uživatelem Moty
Hasňa Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 (upraveno) Rychle všichni do patra, rychle do patra, řítí se sem ondatra, strašná ondatra, řítí se sem z finské sauny představitel svinské fauny, kdo zůstane v přízemí, skončí strašně zřízený. Rychle všichni do patra, rychle do patra, řítí se sem ondatra, strašná ondatra, každý ať je opatrný na ten rypák ondatrný, bijte dravce, a sice: ondatry a lasice Upraveno 2. června 2016 uživatelem Hasňa
tombed Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Tome, Ty něco nevíš? To mě překvapuje:-)) už to tu bylo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/83172-red-wing-boty-výběr/?p=1677093 Myslím, že to je z kampaně pro Klenoty Aurum, tomu odpovídají i ty hodinkyKua nevím Moťáčku
organic Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Odesláno 2. června 2016 Rychle všichni do patra, rychle do patra, řítí se sem ondatra, strašná ondatra, řítí se sem z finské sauny představitel svinské fauny, kdo zůstane v přízemí, skončí strašně zřízený.Rychle všichni do patra, rychle do patra, řítí se sem ondatra, strašná ondatra, každý ať je opatrný na ten rypák ondatrný, bijte dravce, a sice: ondatry a lasiceBoží. Co to je? Vlastní tvorba?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se