Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kuwa ty hnedy jsou prvni pekny RW  :lol2:

Ku.wa.Jedny sou hnědý a druhý tmavší.Tak který? Nepředpokládám, že jsou jedny z nich černý.

Odesláno

Organicu, dáš sem prosím odkaz, nenašel jsem přímo tyhle ale jiné z řady od Nigela, díky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Pánové kdyby jste ty světle hnědý nesehnali, tak zkuste jiný a pak mi je pučte. Já vám je umažu nějak podobně. :)

Odesláno

Vidíš, to sem si neuvědomil, že to bude za palici, no nic, pěkný sou, ale nejsem Ročílt

Odesláno

Výborně. Já ty černý taky pomalinku roztahuju. Už z nich nemám puchýře. Včera na noze (office, auto) celý den. Sice nohy, jak ve svěráku, ale VÝRAZNĚ lepší.

Mimochodem stejný jsem to měl s prvními Chukkas před 4 lety, přestože na délku jsou o číslo větší. Tento týden jsem v nich ušel 18km tůru a nožky jak v bavlnce. Chce to vydržet a nevzdat to :) 

Odesláno

To nevím, já je zkraje vždycky ponosil jen tak pár hodin a cajk. Teď jsem je měl celej víkend a asi s nima zatopím, nohy našrot, na patách puchejře, no mám já zapotřebí se takhle tejrat?

Odesláno

Red Wingy jsou nádherný boty, ale na mou mamutí nohu 38,5-49 je to docela problém, nevíte o nějaký alternativě s podobným designem? Nejlíp "moc toe" nebo něco jako 9111, každopádně s bílou plnou podrážkou. Nevíte o nějakým evropským eshopu, nebo značce co se v Evropě prodává? Cena max 4000.

Odesláno

Napadá mě třeba timberland, tam by jsi mohl pohledat něco s bílou podrážkou a jsou dostupné. Nebo google a ?brown boots white sole?

Návštěvník YPO
Odesláno

hele vometáci co si myslíte vo ballistolu ?

BALLISTOL a kůže

BALLISTOL efektivně chrání kůži proti vysušování, vodě a jiným poškozením. Zbytky činící kyseliny v kůži jsou neutralizovány. BALLISTOL regeneruje křehkou, suchou kůži, učiní ji měkkou a elastickou, dodá jí hedvábně matný lesk. Ideální na boty, sedla, uzdy a řemeny.

vobjednal sem si dvě flašky (někde sem čet, že to je zázrak na všechno) ..... že bych s tím polil ty svoje křápy ať se v tom dá chodit ..... nebo je to píčovina ?

Návštěvník YPO
Odesláno

Já tím mastím pistoli a hrozně to smrdí.

a všude píšou, že to voní .... ale ty seš divnej, takže žádný měřítko :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno

a všude píšou, že to voní .... ale ty seš divnej, takže žádný měřítko :D

Tak di do prdele. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...