Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele, chlapi, přestanou vůbec někdy ty paty dřít? Kdykoli to vobuju, končím s flastrama na patách a zpruzelej na duši. Nejradši bych ty křápy hodil do potoka, jenomže to stálo peněz a taky nevypadaj zle, tak co teda?

Odesláno

Hele, chlapi, přestanou vůbec někdy ty paty dřít? Kdykoli to vobuju, končím s flastrama na patách a zpruzelej na duši. Nejradši bych ty křápy hodil do potoka, jenomže to stálo peněz a taky nevypadaj zle, tak co teda?

Mě pomohlo hodně mazat Mink oilem. Sice jsou tím častějším a důkladnějším mazáním tmavší, ale výrazně měkčí. Nicméně jestli Tě dře pata, chce to taky silnější fusekli.

Odesláno

Nemate prosim tip, kde levneji poridit Beckmany? Je to asi takovej evergreen, ze to moc ve vyprodeji neni, co...

Jsem skoro rozhodnutej podstoupit to peklo pri rozchazeni :D.

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Odesláno

Taky si je chci už přes rok koupit, ale tenkrát v Denim Heads jsem je tam radši nechal, protože byli nějaký divný.

Na podrazce logo bylo nějak křivé a nitě na podrazce nepěkně prosite.

Nemusíš podstupovat žádné peklo pokud si koupíš velikost jakou mas (nerozebirej dal tu velikost jelikož je to tu už několikrát rozebráno). Já si vždy koupím stejnou velikost kterou mám běžně u všech bot a jsem spokojený (2x jsem bez vyzkoušení koupil RW na internetu a absolutně v pořádku). ;).

Nemate prosim tip, kde levneji poridit Beckmany? Je to asi takovej evergreen, ze to moc ve vyprodeji neni, co...

Jsem skoro rozhodnutej podstoupit to peklo pri rozchazeni :D.

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Sakra, ještě do 17.11. mám na Spartoo slevu -20% a žádný beckmany tam nejsou, chtěl bych ty fialový.. Tak kdybyste si tam někdo vybral z těch zbytků, můžu zakoupit s tou slevou.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Ja věděl, Zmizíku, že jsi dobrý člověk

Jediná podmínka je, že ta kavka vode mě musí koupit marinemastery za 45k.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tyjo, fakt ze jo. To sem nevedel, tak sorry. Tak ty MM zase zustanou doma.

Odesláno

Jak to tady čtu, tak tyhle boty, to je jako jezdit v Defendru,je to strašný, ale je to styl :lol2:

Mě baví, když do bot vlezu a jsou mi pohodlné, proto asi můj poslední příspěvek zde :lol2:

Odesláno

Ja som dnes dlho obzeral RW na CA. Reku hecnem sa a aspoň nejaké kúpim, vyskúšam a potom ich pošlem naspäť keď to bude fakt také zlé . Nevedel som si vybrať. Potom som uvidel Grenson a uvedomil som si aké sú RW škaredé a predražené (v mojich očiach) . Skrátka asi ostanem zbabelo bez RW. Skúsil som podľahnúť, no nejde to.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja som dnes dlho obzeral RW na CA. Reku hecnem sa a aspoň nejaké kúpim, vyskúšam a potom ich pošlem naspäť keď to bude fakt také zlé . Nevedel som si vybrať. Potom som uvidel Grenson a uvedomil som si aké sú RW škaredé a predražené (v mojich očiach) . Skrátka asi ostanem zbabelo bez RW. Skúsil som podľahnúť, no nejde to.

No vidis to. Ja bych zas nikde dobrovolne nepobihal v bunde ala Pytlák Říha a lezu vobden do vlakna Barbour abych to vsem sdelil? Nelezu a mam klid.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...