Cyber Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 GOOD !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 Taky jsem na ně v Itálii koukal a měl v ruce, ale dal jsem přednost jiným.. Ale taky moc krásný kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 tak tohle muzu. libi se mi vice v modre barve, ale parada. gratuluji. uzij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2009 No konečně pořádnej motor a ne jen koncernovka, ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Třída nejvyšší" wow, gratulace ke koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Jak rikaval profesor Matulka "To je ale velká krása!" .. nadherny stroje, velka gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 25. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 díky fšem za gratulace a podporu docela si jich užívám, co vám mam povídat akorát mě trošku děsí co si pořídim v rámci vývoje jako další jinaxe určitě můžete těšit na krátkou recenzi s podrobnejma detailama, fotkama a praktickejma zkušenostma... nejdříf přidaám nějaký fota z praxe na ruce a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Já bych se přimlouval k té fotce na ruce taky za fotku kalibru...otevřeš nám je? Připojuji se ke gratulacím, prostě paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira1.1 Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 akorát mě trošku děsí co si pořídim v rámci vývoje jako další Jo, nasadil sis laťku hodně vysoko :) Tohle je fakt mazec, proti tomu jsou ty naše Breitle, Paneraie a spol. pouhá konfekce... Upřímná gratulace a tichá závist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Tak to je jiná liga.. Co jiná liga... tohle je úplně jinej sport Užij je ve zdraví, JLC jsou páni hodináři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Upřímně.. moc čudlíků a písmenek. Ale proti gustu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straka Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Trochu moc komplikací na mně. Ale asi budou kvalitní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Už chápu , proč je neodbytně nutný svolat sraz !! paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Nádhernej kousek! Před půl rokem jsem se zbavil Jaeger LeCoultre Master Calendar v oceli a od tý doby se mi po týhle značce stejská - tohle je jeden z modelů, který mám v merku. Ještě se mi líbí "Polaris". Gratuluju-fakt nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Vyjímečná záležitost Gratuluji. Ale cestu "dalšího vývoje" vydím jako velmi problematickou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Velmi vyjímečné hodinky...... Gratulace, jsou nádherný !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 MASAKR! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 (upraveno) Chvíli jsem přemýšlel co napsat... Hodinky jsem okukoval už ve výloze Wempe a působily na mě dost avangardním dojmem Ale hodinky mají být vzdorným výkřikem individuality nositele! A to tyhle splňují na 1000% Jesli je vezmeš na nějaký sraz budu jen rád Upraveno 26. února 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 27. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 pořídil sem dle přání nějaký foto na ruce... nevěřil sem jakej je problem vyfotit hodinky na ruce aby to nějak vypadalo, ufff tagže, 46,3 mm f praxi gdyby to nebylo dost vypovidajicí, dokládám foto s porovnáním Omega Speedmaster Day-Date cca 40mm jináč srazu bych se rád účastnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 jináč srazu bych se rád účastnil sleduj vlakno "sraz v praze" a pak se jen zapis vlastne mozna ani nemusis. budes ocekavan. jinak jdes na to hezky. super hodinky, k tomu krasny "buben"... jen tak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se