Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 15 hodinami, Kostra napsal:

Ahoj, no klidně zkusím rozvést.

Co se týče mé konkrétní zkušenosti, tak jsem tu od zavedeného člena koupil 111 bez papírů. Historie 8 členů fóra přede mnou, nebyl důvod mít pochyby.  Každopádně ruční nátah nešel úplně dobře, tak jsem je vzal za Valisem, ten našel chybu, ale kvůli dlouhé čekačce na díl jsem je nakonec poslal do Onyxu. Tam mi volali za pár dnů, že mají podezření na fejk. Na to jsem je vzal do Carollina, kde je jejich expert zkoumal asi půl hodiny aby jeho verdikt byl, že jsou cajk. Čísla v databázi neseděla, ale paní říkala, že u určitých ročníků Pamů je to skoro standard. Nabídli odeslání do Mnichovského servisu na finální verdikt, který zněl fejk. U těch dekorovaných unitasů se to asi holt blbě rozpozná. No a takových příběhů jsou plné internety. Poslední konkrétní co mě napadá je třeba toto. Tolik má osobní zkušenost, proto se do vod 111 a podobně, ačkoliv se mi ty hodinky strašně líbí, prostě nevrátím.

Aaaa co bylo dal? :)

Odesláno
před 1 hodinou, Spongebob napsal:

Aaaa co bylo dal? :)

A pak je v tom Mnichově rozmlátili kladivem:-)

No a člen, který mi je prodal dal dohromady všechny původní majitele na fóru a ukázalo se dokonalé gentlemanství, kde se všichni (až na nejmenovaného člena, který je na fórum dotáhl) složili aby zmenšili moji finanční ztrátu, z celé té taškařice. Konec příběhu.

• Like 10
  • Díky 2
Odesláno
před 2 hodinami, Kostra napsal:

A pak je v tom Mnichově rozmlátili kladivem:-)

No a člen, který mi je prodal dal dohromady všechny původní majitele na fóru a ukázalo se dokonalé gentlemanství, kde se všichni (až na nejmenovaného člena, který je na fórum dotáhl) složili aby zmenšili moji finanční ztrátu, z celé té taškařice. Konec příběhu.

Sem tady patnact let, rukama mi take neco proslo, ale tohle byl opravdu silny moment, kde se ukazaly charaktery (v drtive vetsine pozitivni) a pospolitost clenu fora. Velke pouceni..

• Like 3
Odesláno
Sem tady patnact let, rukama mi take neco proslo, ale tohle byl opravdu silny moment, kde se ukazaly charaktery (v drtive vetsine pozitivni) a pospolitost clenu fora. Velke pouceni..

Je to tak, dodnes si pamatuju, jak jsem byl tenkrát dojatý a hrdý na zdejší komunitu
  • Like 2
Odesláno

111 maj průhled ne? To musel bejt hodně dobrej fík a palec nahoru Onyxu za bystrý oko.

Že zrovna první článek, který to sem do komunity fouknul, se od toho distancuje, je k zblití.

Odesláno

Ja bych zase docela rád jmenoval ty gentlemany, ale dohoda tenkrát byla, že to necháme bez komunikace.

No otevřeli jsme staré rány, které naštěstí už přebolely (minimálně mě) a pojďme zpět k veselému tématu výběru prosím;-)

P.S. Když jsme u těch gentlemanů, Kofolka se mi nabídnul, že mi pošle příští týden na pár dnů své ušaté 42 na odzkoušení. Nikdy jsme se neviděli ani spolu neobchodovali, to se fakt může stát jen tu

• Like 2
Odesláno (upraveno)
před 11 hodinami, Kostra napsal:

Ja bych zase docela rád jmenoval ty gentlemany, ale dohoda tenkrát byla, že to necháme bez komunikace.

Asi tak.

Snad jen muzeme rict, ze vsichni ti, kteri se k tomu tenkrat postavili celem jako pravi gentlemani tady nadale na foru jako pravi gentlemani vystupuji. Jsou to vsichni vic nez fer chlapi, a za to jim patri velky dik. 

Howgh.

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno
před 11 hodinami, Kostra napsal:

P.S. Když jsme u těch gentlemanů, Kofolka se mi nabídnul, že mi pošle příští týden na pár dnů své ušaté 42 na odzkoušení. Nikdy jsme se neviděli ani spolu neobchodovali, to se fakt může stát jen tuemoji106.png

..sorry za pleveleni vlakna, ale chvalit tady @KFL Karla?

Do Zakavy na sraz aut te nevezme, starenou te nezveze, novy kolo po manzelce ti proda za 20% ceny (zlodej jeden), vo psech si s tebou nevymeni jedinou esemsku, ..ale vo parfemech, vo tech by tady rozdaval rady vsem smradochum vo sto sest!

co je todle za cloveka?!

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 7 hodinami, Murphy97 napsal:

co je todle za cloveka?!

Podivín... takovej ten týpek co chodíš kolem jeho chalupy po špičkách, aby se nepodíval z okna a když vykoukne, tak utíkáš.

Upraveno uživatelem YPO
  • Haha 2
Odesláno

Jak se v tom tak hrabu, možná by šly i Submersible 44 nebo 42 mm s bílým cifrem 2233, 1223, 1595 nebo černým 683.

No lítám v tom hezky, musím se pochválit:-)

Odesláno

Asi jsem taky metrouš, 42 sedí parádně, díky za zápůjčku kofolko;-) Teď budu ještě uvažovat, jaké by byly bílé Submersible v téhle velikosti. Ale na první dobrou myslím, že fajn.

656e2d87de87e541fd6ff5c48c42df7c.jpg
857d26d133e5cae9bef03bf196ef9269.jpg

Odesláno (upraveno)

Bílé Suby ve 42mm jsou: 1590, 1575 z aktuální kolekce :) a budou ti slušet 😜

Upraveno uživatelem LovecK
Odesláno

Díky kucí, taky mám pocit, že je to fajn
Škoda, že nedělají nějaký luminor s bílým cifrem v této velikosti, to by mohlo být ono.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...