Radek1 Odesláno pondělí v 07:05 Nahlásit Odesláno pondělí v 07:05 (upraveno) Přemýšlím, že bych na svoje Rolex Deepsea dal nějakou ochranu. Koukal sem na keramiku a nebo mě napadla PPF folie. Máte někdo s tímto zkušenost?Popřípadě kde folii instaluji? Dekuji za odpoveď Radek Upraveno pondělí v 07:08 uživatelem Radek1 1 1
Frantik Odesláno pondělí v 07:25 Nahlásit Odesláno pondělí v 07:25 Pockej, jako že bys volepil Deepsíčka nejakou folií, abys je nevodřel? Neeeeeee
Harwey Odesláno pondělí v 07:56 Nahlásit Odesláno pondělí v 07:56 no, to je ako s DO, predsa si to nedoskrtas:) 2
Fade Odesláno pondělí v 08:00 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:00 Já ty vole asi nikdy nepochopím proč si někdo koupí hodinky, u kterých si nemůže dovolit je bez obav nosit jen tak. V tu chvíli jsou prostě pro toho člověka moc drahé To bych si raději koupil nějaké Tudory nebo Seiko a nosil to bez obav. 9 1
vonmisses Odesláno pondělí v 08:41 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:41 před 28 minutami, Fade napsal: Já ty vole asi nikdy nepochopím proč si někdo koupí hodinky, u kterých si nemůže dovolit je bez obav nosit jen tak. V tu chvíli jsou prostě pro toho člověka moc drahé To bych si raději koupil nějaké Tudory nebo Seiko a nosil to bez obav. Co je na tom k nepochopení. Každý má k dané věci svůj vztah. Když si koupím novou 911 taky se ji snažím používat , abych ji nepoškrábal. Já třeba teď už hodinky taky tolik neřeším. Ale zpočátku jsem si koupil například folii na mobil, kterou jsem dal na sponu ořezal skalpelem a nepoznáš nic. Obalovat celé pouzdro, aby to nešlo poznat to bude asi oříšek a i za mě zu viel. 1
Monkey Odesláno pondělí v 08:53 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:53 před 10 minutami, vonmisses napsal: Co je na tom k nepochopení. Každý má k dané věci svůj vztah. Když si koupím novou 911 taky se ji snažím používat , abych ji nepoškrábal. Já třeba teď už hodinky taky tolik neřeším. Ale zpočátku jsem si koupil například folii na mobil, kterou jsem dal na sponu ořezal skalpelem a nepoznáš nic. Obalovat celé pouzdro, aby to nešlo poznat to bude asi oříšek a i za mě zu viel. Ono není třeba cokoli vyrábět doma. Na spoustu modelů je možné koupit sety fólií již nařezaných, danému modelu na míru.
vonmisses Odesláno pondělí v 09:12 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:12 před 14 minutami, Monkey napsal: Ono není třeba cokoli vyrábět doma. Na spoustu modelů je možné koupit sety fólií již nařezaných, danému modelu na míru. Já si jednou takové koupil z Německa .Byla to celá sada na suby a musím říct že to stálo za …… se svým jsem byl spokojenější. Netvrdím, že to někde neumí líp.
honza12 Odesláno pondělí v 09:44 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:44 Známej má PP, k tomu fake klon kterej nosí po pracovní době. Jako zajímavá strategie. 1 1
Bert Odesláno pondělí v 09:49 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:49 před 4 minutami, honza12 napsal: Známej má PP, k tomu fake klon kterej nosí po pracovní době. Jako zajímavá strategie. Honzo, nevěřím tomu, že borec, kterej nosí pravé PP vezme na ruku jejich fake. 1
Frantik Odesláno pondělí v 14:46 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:46 To je pohádka kokotu, kteří "tvrdí ze mají doma pravé, ale aby si je nezničili, nosi místo nich fejky" 1 1 10
honza12 Odesláno pondělí v 17:50 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:50 Klidně nevěřte, ale divili byste se co se děje a dělá na úrovni top lidí v bankovnictví. Evidentně na to tady není publikum.
bandicoot Odesláno pondělí v 17:59 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:59 Jezis nebuď uraženej. Jeden ex borďák ma plnou garáž aut včetně Porsche, ale u hodinek se vždycky bavil tim, že má fejky z pobytu v Číně. Ale fakt nestřídal pravý a levý podle období dne… Ale vlastně máš pravdu, publikum tu na fejky opravdu neni.
honza12 Odesláno pondělí v 18:13 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:13 Nejde o fejky, jde o přístup. Nedávno někdo na facebooku brečel, že mu ukradli cestou z baru hodinky za milion. Tak tomu můžeš předejít. Ale v poho, každej není Mirek Dušín. 1
warann Odesláno pondělí v 18:18 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:18 Tomu se da nepochybne predejit i jinak, nez ze se dotycnej bude chovat jako kreten.
bandicoot Odesláno pondělí v 18:40 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:40 před 24 minutami, honza12 napsal: Tak tomu můžeš předejít. Ale v poho, každej není Mirek Dušín. Tak buď lezu machrovat na buchty do blue lightu nebo vim že jsem bezedný zvíře bez záklopky a pak si beru seika nebo géčka. 1 3
Bert Odesláno pondělí v 18:50 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:50 před 42 minutami, honza12 napsal: Nejde o fejky, jde o přístup. Nedávno někdo na facebooku brečel, že mu ukradli cestou z baru hodinky za milion. Tak tomu můžeš předejít. Ale v poho, každej není Mirek Dušín. Jak kurva že nejde o fejky? I kdybych nakrásně té dementní historce věřil, tak už tím, že si borec koupil fejky, podpořil zmrdy, kteří je vyrábějí. Takže znova a vážně opakuji: jde o fejky. P.S. pokud i nadále budeš razit heslo, že nejde o fejky, zvaž opuštění Chronomagu. Nebudeme Tě tu mít vůbec rádi. 2
Frantik Odesláno pondělí v 19:06 Nahlásit Odesláno pondělí v 19:06 Počkat. Vraťte to zpět k tématu. Ja chci vidět video, jak tady někdo lepí tu folii na Rolády Prosiiiiiim 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se