Chuckie Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) Zdravím,mám necelý rok TIMEX T49986 a jsem s nimi vizuálně i jinak velmi spokojený, ale... zespodu se mi oloupala povrchová úprava. Kupované jsou přes šedého dovozce a tak teď čekám na vyjádření k reklamaci. Co si o tom myslíte vy a mám šanci s reklamací uspět? Děkuji za názory Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem Chuckie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 (upraveno) hm, to je stav, který se u tohoto materiálu dá očekávat při provozování v jistých podmínkách, rozhodně to není překvapivé. U těchto modelů je důležitá výdrž strojku /bo CR 2016/ a Indiglo. Ostatní je drek, takže pot i případné plavání později vykoná své. S reklamací bych to moc neviděl, ale třeba ti dají nový pouzdro. Je to loterie jako každý spotřební zboží přeju hodně štěstí a dej vědět. Upraveno 6. dubna 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuckie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 To jsou Timexy tak špatné? Osobně jsem je považoval za lepší hodinky jak Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 "Osobně jsem je považoval za lepší hodinky jak Casio."Tak to tě vítám zpět v realitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 (upraveno) Mám Timexy Intelligent, PVD povrch cca 5 let. Byly se mnou v moři, v termálech, v bazénu a bez problémů. Takže bych je šmahem nezatracoval... Upraveno 7. dubna 2018 uživatelem Heini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 co novýho v reklamní sekci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Jak čtu tady v diskuzi, mluvíte o mosazi, a tady píšou že ocel. Tak co to teda je?https://www.hodinky.cz/timex-expedition-scout-43-tw4b06500.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Jak čtu tady v diskuzi, mluvíte o mosazi, a tady píšou že ocel. Tak co to teda je?https://www.hodinky.cz/timex-expedition-scout-43-tw4b06500.htmlTy ale odkazuješ na jiné hodinky, než řeší kolega výše.Obecně- ano, Timex má modely v oceli, v mosazi, v kombinaci s PVD, ale stejně tak i v plastu. A nebo i kombinaci ocel / plast stejne jako Casia u G shocků. Chce si to pořádně projít konkrétní model u více zdrojů.Při této cenové hladině se s přesným popisem a reálnými fotkami moc nepáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuckie Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Takže - reklamace zamítnuta. prý jsem se v hodinkách potil nakoupeno u Luxustimes.czpo konzultaci s hodinářem a poradnou dtest budu reklamaci řešit přes ČOI. Ještě tedy počkám, jestli se hodináři, taky prodejci Timex, nepodaří jiným kanálem to pouzdro reklamovat, řekl že to zkusí.Po poradě s dtestem mi vyšlo že prodávající porušil informační povinnost podle paragrafu9 zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele.V zásadě tím. že mne neupozornil, že se ve sportovích hodinkách nesmim potit...Protože jsem nebyl upozorněn na zvláštní podmínky údržby a použití, měla by věc mít vlastnosti běžné s ohledem na povahu zboží. Vzhledem k tomu a vzhledem k jejich vyjádření se tak jedná o vadu na jakosti podle paragrafu 2161 odst 1 písmeno a občanského zákoníku 89/2012 sbírky. Mimochodem jedná se o sportovní hodinky u kterých se předpokládá, že se v nich člověk bude potit...I toto luxustimes rozporují, tudíž půjdeme na ČOI... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2018 tvl, , no lepší výsledek jsem ani nečekal, prodejní firma je póvl, ale s tím už nic nenaděláš. Mohls jim tam klidně vypotit rovnou jednu mezi voči, aby bylo o tom pocení jasno. No ale v každém případě to potvrzuje to, že firmy s dovětkem Luxus jsou jen škodící šmejdi. Nakonec - doufám, že ti to další řízení vyjde a vrátí alespoň prachy. *** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 (upraveno) Timex Expedition - Dolní Rakousko/Wienalpen. Upraveno 13. července 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 jedna vrcholovka bez detailu... ,** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 a pak už se jen stačit kochat... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef777 Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 Jeětě bych doma někde vyhrabal Expeditiony co se vyhrávali od Marlboro tak před deseti léty :-)Prodal bys je za rozumnou cenu? Případně foto.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Já mám tyhle a mám je rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 dám je i sem , timex vlákno moc nežije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 (upraveno) měl jsem je zase na běžkách týden na sněhu, ale jsem je nevyfotil, jsem byl nastaven na přírodní záběry, na hodinky nebyl čas, tohle panorama mi přijde více výmluvné a lepší, snad jen to, že Timexy u toho byly na ruce. Upraveno 4. března 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Heinimi se ty světlé barvy na Timexu obecně nezdají moc extrovní, v tmavých verzích to jde, mám to jako levnou zálesovku do českých treků, hor i lesů. Ale jinak dobrý každý kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 dnes mám na Expedition zase čárku, už ležely dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 žádná Timex-expedice, nic nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se