Frantik Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Asi 10 let čtu formáty mobi a zadnej problém. Posílám si je na kindle e-mail odkudkoli a ty se pak synchronizuji přímo do čtečky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin61 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 A kde kupuješ knihy? To je jedno? Já teď kupoval něco u Dobrovského a jak to není pdf tak příšerný. Musím se s tím naučit, to posílání na mail zní lákavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 No kupuju nebo stahuju kdekoli. Buď rovnou ve formátu mobi nebo prekonvertuju a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Dobrý shop je ulozto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 (upraveno) Mám asi 3000 eknih, kdyby někdo něco chtěl... epub, mobi, pdb, word (a přes 400 audioknih) Kdyžtak SZ Upraveno 23. července 2020 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 před 20 hodinami, mikymik napsal: Dobrý shop je ulozto Nejlepší shop je Trance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Tak bych si to taky dovolil oživit uvažuji o nové čtečce zase po letech - prakticky váhám mezi pocketboox 740 pro a boox poke 2, kindle mi přijde už příliš uzavřený (po tech letech) opomenul jsem něco, nebo ještě nějaký tip na co mrknout? diky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Pocket Book Touch HD3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 díky, počtu recenze... jinak jsem psal sz @Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 V 29. 7. 2020 v 7:45, Lynx12 napsal: Pocket Book Touch HD3 Umí Pocket Book členění souborů do složek nebo to taky nacpe všechno na jednu hromadu a přejmenuje, jako Kindle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 V 31. 7. 2020 v 9:40, VS napsal: Umí Pocket Book členění souborů do složek nebo to taky nacpe všechno na jednu hromadu a přejmenuje, jako Kindle? Právě, že PocketBook to umí, přesně ve stylu PC a to mám rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 PocketBook Touch HD3 632 je doma, ale nemůžu hnout s nastavením grafu podsvícení. Šoupátkama na jas a barvu se dá hýbat, ale kurzor v grafu je nastavený podle aktuálního času a nejde s ním hnout. Co dělám blbě? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 17. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2020 Zohledňujete někdo, jestli si můžete půjčovat e-knihy z knihoven? Já jsem si vybral PocketBook Inkpad 3 a zjistil jsem, že si nemůžu půjčovat e-knihy z knihovny. Nějak mne to zviklalo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 18. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2020 z tohohle důvodu jsem uvažoval o booxu... nakonec jsem šel do pocketbooku a nelituju :)) knihy mám některé ještě z kdysi..a nové si kupuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Pouzivam jeste stary Pocketbook Sense 630 a aktualne jsem resil, jak do nej koupit anglicke knizky, ktere nelze sehnat v ceskych vydavatelstvich. Nakonec jsem se rozhodl pro koupi knizek na Amazonu (Kindle format) a resil jsem, jak z toho odstranit jejich DRM, aby to Pocketbook sezral. Zjistil jsem, ze to lze resit pomoci Kindle PC aplikace, Calibre + DeDRM + KFX_input pluginu. Knizky jsem uspesne prevedl do epub formatu a uz louskam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 11. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2020 Nejlepší shop je Trance Trance je co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 12. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2020 před 7 hodinami, sta napsal: Trance je co? Databáze odkazů ke stažení e-booků. Více na http://ebookforum.sk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerven87 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2020 Používám PocketBook touch a jsem moc spokojený. Lehká, skladná, vejde se i do kapsy. Jinak někde stahuju zdarma, občas koupím na Palmknihách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Panove, pojdme udelat lehky kolektivni natlak na Pocketbook, aby uz konecne zacali pouzivat USB-C... chtel jsem koupit novou ctectu, ale Touch HD3 ma stale Micro USB a to podporovat nehodlam. Napsal jsem tedy na podporu, kdy zacnou v 6" modelech pouzivat USB-C. Odpoved byla, ze pozadavek predala na vyvojove oddeleni a tim to skoncilo. Pokud vas take stve mit doma X kabelu, tak jim napiste, at se neflakaj. Treba vetsi mnozstvi dotazu urychly "vyvoj". Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2021 Pánové už se to tu určitě řešilo, ale co používáte u Kindla za program na správu knihovny? Nemám sice žádný velký zásoby, takže jen knihy, co jsem četl a pár v zásobě, ale i tak už tam začínám mít poněkud bordel. Různý duplicity a tak. Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se