Klotzman Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Nevíte, jestli se dají někde v Praze ty čtečky ošmatat ? Myslím nějaký obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lefty Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Nevíte, jestli se dají někde v Praze ty čtečky ošmatat ? Myslím nějaký obchod V Alze je mají vyložené (kindle a spol), a v Datartu (na andlěu) jsem je také viděl. Nook si u nás nikde neosaháš, ale já vím, že jsem exot :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Ja mam kindle dx a jsem docela spokojenej, daji se na tom cist docela dobre i pdf ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 Mám čerstvě Kindle Touch, naprostá spokojenost a spolu s db o 10 000 knihách od místního člena, kterému děkuji, mi to vrátilo chuť ke čtení. Zatím jsem v té okresní knihovně našel úplně všechno! (mimo posledního roku). Jediné varování - na pdf je to nepoužitelné, pouze nativní velikost, zvětšit se nedá, jestli jsem něco přehlédl, budu vděčný za radu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 10. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2012 pevo, nechces se o tu knihovnu podelit? sice pocitam, ze 90% budou pro me nezajimave knizky, ale rad se tim proberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 ... a spolu s db o 10 000 knihách od místního člena,No jo, ale když to tam nase.eš všechno tak je v tom guláš, že jo ? To mě ještě pořád odrazuje, že si nemůžu prostě zkopnout adresáře. Každou knihu musím až ve čtečce zvlášť šoupnout někam do colections, jestli jsem to správně pochopil. Nebo je na to nějaká ficůra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Existuje rada elektronickych knihoven - napriklad Calibre, kam se da nahrat par desitek knih, seradit a ty mit na ctecce. To ti vystaci na dlouhou dobu. A potom z disku prubezne doplnovat nebo jednoduse posilat treba emailem, apod. Pohodicka. neni nutne cpat na ctectu 10000 knizek, na co. Mam je normalne na prenosnym disku a jednou za 3 mesice tam mrknu. Ale vetsinou stahuju nejnovejsi kousky z webu, podle toho, na co mam aktiualne chut a ten den si to vzdycky poslu z prace do ctecky a vecer se na to vrhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Mám klasickej Kindle 3 už skoro rok a jsem naprosto spokojenej- za celou dobu se sekl jen jednou, baterka drží parádně. Z eBaye jsem za pár šušňů koupil pouzdro a ledkovou baterku a čtu snad úplně všude. A nákup bych znovu řešil přes amazon.com - bez cla a rychlá doprava UPS. Škoda jen, že u nás ebooky v eshopech ještě pořád tolik nefrčí- hlavně novinky je někdy probél sehnat. Ale pomalu a jistě se to lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Mám klasickej Kindle 3 už skoro rok a jsem naprosto spokojenej- za celou dobu se sekl jen jednou, baterka drží parádně. Z eBaye jsem za pár šušňů koupil pouzdro a ledkovou baterku a čtu snad úplně všude. A nákup bych znovu řešil přes amazon.com - bez cla a rychlá doprava UPS. Škoda jen, že u nás ebooky v eshopech ještě pořád tolik nefrčí- hlavně novinky je někdy probél sehnat. Ale pomalu a jistě se to lepší. Presne tak, pres amazon jsem kupoval taky, byla tady za 3 dny. A pouzdro s lampickou je bomba. Baterka vydrzi tejdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Presne tak, pres amazon jsem kupoval taky, byla tady za 3 dny. A pouzdro s lampickou je bomba. Baterka vydrzi tejdny Jenom nesmíš mít smůlu jako já a nesmí ti to pouzdro neustále Kindla neustále restartovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Presne tak, pres amazon jsem kupoval taky, byla tady za 3 dny. A pouzdro s lampickou je bomba. Baterka vydrzi tejdny Přes jakej Amazon - USA ? Že by to na celnici nelapli ? Teď jsem koukal na amazon.com kolik by stálo poštovný a nechtějí mi to vůbec mimo USA poslat - můžete to upřesnit, jak a odkud jste objednávali ? Na německém i britském Amazonu už to vyjde stejně draho, jako koupit u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Přes jakej Amazon - USA ? Že by to na celnici nelapli ? Teď jsem koukal na amazon.com kolik by stálo poštovný a nechtějí mi to vůbec mimo USA poslat - můžete to upřesnit, jak a odkud jste objednávali ? Na německém i britském Amazonu už to vyjde stejně draho, jako koupit u nás. Z usa to obednat jde a prijde to vskutku behem tri dnu ... ale dph a tech opicek okolo se samozrejme nevyhnes ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Jenom nesmíš mít smůlu jako já a nesmí ti to pouzdro neustále Kindla neustále restartovat. Ty vole jak to? Jak restartovalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Přes jakej Amazon - USA ? Že by to na celnici nelapli ? Teď jsem koukal na amazon.com kolik by stálo poštovný a nechtějí mi to vůbec mimo USA poslat - můžete to upřesnit, jak a odkud jste objednávali ? Na německém i britském Amazonu už to vyjde stejně draho, jako koupit u nás. Ja ho kupoval uz loni a jeste jsem se vesel do staryho limitu, takze to vyslo fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Ty vole jak to? Jak restartovalo? Vesele jsem si četl (týdny, spíš měsíce), pak jsem Kindla vyndal jednou z tašky a nebyl nastaven na poslední stranu, kterou jsem četl před vypnutím, ale na seznamu knih. Nevěnoval jsem tomu pozornost. Pak se mi to stávalo skoro pokaždé, když jsem Kindla pustil, pak se mi to restartovalo i když jsem četl, takže jsem vlastně nemohl vůbec číst, protože během 15 minutové jízdy v metru se to restartovalo klidně 2x, pak najít tu knížku, kterou jsem měl rozečtenou a začít číst - no, na to jsem neměl nervy. Když jsem problém googlil, tak jsem našel (nevím, jestli na tvém oblíbeném českém kindle fóru, nebo na nějakém zahraničním), že některé Amazon obaly s lampičkou to dělají. Mají kovové ty úchytky, které se dávají dovnitř a prostě to dělá neplechu. Novější futrály už prý mají úchytky plastové. Tak jsem Kindla vyndal z obalu a v pohodě. Pak jsem se někde dočetl, že když se úchytky oblepí izolepou/zalepí lakem na nehty, tak už nemůžou tu neplechu dělat, zkusil jsem to oblepit izolepou (lak mi zrovna došel), ale nepomohlo to, takže jsem Kindla zase vyndal a nosím ho v tom futrále spolu s igelitovejma kancelářskejma deskama (je to moc hezký a praktický), když čtu, tak úplně bez futrálu a funguju s tím celkem dobře. MAtně si pamatuju, že když to s Amazonem řešíš, tak snad vrací peníze, nebo ti pošlou nový futrál. Asi obal prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 (upraveno) já mám starou trojku, manželce jsem koupil novou čtyřku a s tou klavesnicí je to příjemnější, akorát na čtení v leže je dobrý u trojky, že ta klávesnice udělá ideální zvýšení displaye, že se to dá položit na prsa, ten malej bez klávesnice je potřeba držet a u čtyřky je i šíkovnější lampička a svítí doprostředka, ne z rohu jako u trojky Jo a kamarádka mi říkala, že si na kindla vylila kafe, byl mrtvej, napsala to na amazon, dle pravdy, a poslali ji novej, akorát jen záruka je 12 měsíců Upraveno 11. května 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2012 Přes jakej Amazon - USA ? Že by to na celnici nelapli ? Teď jsem koukal na amazon.com kolik by stálo poštovný a nechtějí mi to vůbec mimo USA poslat - můžete to upřesnit, jak a odkud jste objednávali ? Na německém i britském Amazonu už to vyjde stejně draho, jako koupit u nás.Já jsem ho kupoval loni v červnu, tudíž už jsem jel podle nového limitu, a nic jsem nedoplácel- v tomto případě to totiž řešil přímo amazon. U dražší 3G verze už člověk doplácel DPH (ale přímo u amazonu), moje verze se ale vešla bez, takže jsem skutečně platil pouze kindle + poštu. Ale zjistíš to opravdu jednoduše- hoď to do koše a při checkoutu ti to napíše zdali budeš doplácet nebo ne. Jak jsem již psal amazon to totiž u zboží vždy řeší dopředu- ty to clo a dph zaplatíš jim a oni si to už s celnicí vyřídí sólo. A Kindle by ti poslat měli- jen ne tu verzi s reklamou. Ale možná se pletu a už to přes americkou doménu nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Tak jsem si zničil Kindle. Lehce mi upadl na zem (v obalu) a prasknul displej (někde vespod, povrch byl nepoškozen). Hledal jsem na netu co s tím a našel 2 možnosti. Výměna displeje za 1900 Kč v ČR nebo nový Kindle od Amazonu. Vyzkoušel jsem druhou možnost a vypadá to takto. Přes chat jsem se spojil s podporou Amazonu, popsal problém. Nabídli mi nový Kindle za 65 USD, když jim pošlu ten poškozený. Nový Kindl dorazil za 4 dny (bez cla, zasláno DHL) starý pošlu UPS (zaslali předtištěný čárový kód s adresou). Takže zatím zkušenost se servisem Amazonu velmi dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Nabídli mi nový Kindle za 65 USD Tomu se říká parádní jednání- některé české značky a shopy by se taky měly trochu inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2012 Update - dnes jsem poslal ten poškozený - na účetpříjemce (Amazon). Nový již mám registrovaný, knížky "naloudovány".. zákaznickému servisu Amazonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se