Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 mengelis napsal: levis má nezanedbatelnou výhodu, že šije úplně na všechny (hubené, tlusté, malé i velké) - jak by ne, když šije pro Ameriku... stačí si najít svůj model a a velikost a pak už jen pravidelně objednávat z jeans-online.pl pak se ale nediv, že na sebe gatě neseženeš, protože levis šije na všechny a je dostupný kdekoliv Hmmm... A ty jako chudý student, který se může přetrhnout aby našetřil na studia (tak se tady totiž prezentuješ) nosíš gatě šité na míru?
mengelis Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 (upraveno) Tada napsal: Hmmm... A ty jako chudý student, který se může přetrhnout aby našetřil na studia (tak se tady totiž prezentuješ) nosíš gatě šité na míru? než abych si co půlroku kupoval nové jeansy v New Yorkeru, tak je pro mně výhodnější koupit na dva roky jedny levisky, protože ty dva roky v nich žiju každý den a vydrží to. samozřejmě nechodím nonstop v jedněch 501, mám jich povícero a střídám je a tím se dostávám k zlatému hřebu: 501 jsou pro každého, protože se najdou v každém sekáči, za své poslední 501 sem dal 150Kč a to se vyplatí :-D Upraveno 10. března 2009 uživatelem mengelis
Návštěvník Tada Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 To potom jo študente, jen si pamatuj, že buzerovat lidi se nemusí také vyplácet...
mengelis Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 základ je znát velikost, pak vyjdou nové na 1500, když je dobrý kurz
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 mengelis napsal: http://www.jeans-online.pl/product_info.ph...c552eddb38d70c0 jinak já osobně neustále kupuju tenhle model a barvu, protože je nesmírně univerzální, je neustále v nabídce (vždycky byl a bude) a tak nemusím nic nového vymýšlet... krom toho je perfektní i do advokátní kanceláře, protože jsou to velmi elegantní jeansy a nepůsobí nepatřičně k saku, kravatě a manžetovým knoflíčkům takovýhle roury bych nesnesl... to není nic pro mne mengelis napsal: než abych si co půlroku kupoval nové jeansy v New Yorkeru, tak je pro mně výhodnější koupit na dva roky jedny levisky, protože ty dva roky v nich žiju každý den a vydrží to. samozřejmě nechodím nonstop v jedněch 501, mám jich povícero a střídám je a tím se dostávám k zlatému hřebu: 501 jsou pro každého, protože se najdou v každém sekáči, za své poslední 501 sem dal 150Kč a to se vyplatí :-D Si myslíš, že mi džíny z Yorkeru nebo z kenvela nevydrží 2 roky? Minimálně ob-týden střídám džíny, abych nevypadal že mám jen jedny.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Odesláno 10. března 2009 Vím že se mi nějak snažíš říct, že Levisky jsou DA BEST. Jenže jsem nějak nepochopil proč! Prostě mám svý hadry, mám svý značky. Snad si nemyslíš, že TY řekneš že Levisky jsou nej a všichni se tu z toho okotěj!? Snažím se tě ignorovat, ale někdy to prostě nejde, neustále máš něco proti mě... co kdybys mi napsal co proti mě máš? Do SZ, ať to tady už víc nezaplevelujem!
Patrik Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 No vidíš a já byl teď o víkendu v OC Letňany (akce filmy za 5 Kč) a tak nějak náhodou jsem zabrousil do Tesca. Koukám akce - džíny za 150. A přesně ten typ, co jsem sháněl - jednoduché, tmavě modré, žádná "cinkrlátka", žádné nášivky, rozparky, prodřeniny, jak je dneska tak děsně "in" (nechápu co kdo vidí na tom nosit džíny, který vypadají, jak kdyby byly vytažený z popelnice a předtím je nosil bezdomovec). No nic, vyzkoušel jsem a padly mi (docela mě překvapilo jak dobře). Otázka je, jak dopadnou po prvním vyprání. Ale co, už jsem měl i džíny za 250 Kč z OBI a taky jsem s nima byl spokojenej
budo Odesláno 11. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Hammer_Time: tak tos ted s tema louzema prosvihl u nas vylitou Sazavu, to by se ti asi libilo :-) Btw pri shlizeni toho tvyho videa tam bylo - stoji za podivani. Uf! Jinak díky za tipy
Frantik Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Muj nazor - Levisky jsou sracka. U me velice spatna zkusenost!!! Leta jsem kupoval 501 a mnoho dalsich modelu a nevydrzeli nic. Navic v Cechach znacne predrazene, daleko horsi material, spatne strihy, mnoho kazů, malé velikosti, omezený výběr, apod. Nesrovnatelna kvalita je treba Marlboro Classic nebo Wrangler (vyšší řady). Takze Levis nikdy!!!
Pavlos Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Letos jsem 501 vystřídal za 506. Taky skvělé. Za plnou cenu, protože kupuju věci když je potřebuju. 501 jsem měl 4 roky a nosil bych je dál, kdybych nezhubl deset kilo, a to jsem s něma projel kus Evropy na motorce. Neříkám že by to džíny za dvě stovky nezvládly (nejspíš se), ale proč zkoušet které ano a které ne, když Levis je pro mě zárukou kvality...
spiderer Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Koukam, ze Livis tu ma skoro kult.. abych rekl pravdu, parkrat jsem tam na vyber jeansu zavital a nikdy jsem neodchazel s tastickou v ruce, prijde mi, ze drtiva vetsina jeansu jsou si podobne jak vejce vejci - nudne, bez napadu.. coz nutne nemusi byt na skoda, ale nevyhovuje mi to.. obcas maji alespon hezky tricka nebo mikiny, ale kalhoty od nich mit asi nikdy nebudu.. Bohuzel v poslednich letech se tak nejak zmenil sortiment u Pepe jeans, coby me drive nejoblibenejsi znacky na solidni kalhoty, takze nezbyva nez hledat jinde, coz me pekne stve.. na druhou stranu, nektery kalhoty od nich mam i 3-5 let a porad jsou naprosto v pohode, naopak mi nekdy prijde, ze jsou cim dal tim lepsi.. Kazdopadne poznatek ze jeansy z Kenvela nutne cloveka musi degradovat az k uplnymu dnu me opravdu pobavil v KV nebo NY bych si jeansy nekoupil pokud by me k tomu nekdo nenutil s pistoli u hlavy, ale neprijde mi, ze by to nutne musel byt odpad, treba jsou solidni (kdo nezkusil neoceni..)
nAscA Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Ac nerad, musim se zastat Kenvela ale jen co se jeans tyka (s nicim jinym nemam zkusenosti). Koupil jsem tam 2x a prekvapila me jejich kvalita. Takrka neznicitelne. Taky rad nosim kvalitnejsi hadry, ale soudit nekoho podle jeho obleceni, ucesu..... spis svedci o jiste omezenosti.
Návštěvník Snow Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Jeansy jsem kupoval od 70. let v Tuzexu a vystřídal pár značek. Nosil jsem Wranglery, Lee, Levis, Montany, Mustangy a nejraději jsem měl značku, u které si paradoxně nepamatuji přesný název, byly to buď Rifle nebo Super Rifle, pamětníci mě určitě opraví. Protože jsem Rifle a Montany drahnou dobu neviděl, zůstal jsem u Levis, Wranglerů a Mustangů, z těhlech značek nedokážu vypíchnout tu, která by byla nějak výrazně lepší.
Návštěvník tolja Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Snow napsal: Jeansy jsem kupoval od 70. let v Tuzexu a vystřídal pár značek. Nosil jsem Wranglery, Lee, Levis, Montany, Mustangy a nejraději jsem měl značku, u které si paradoxně nepamatuji přesný název, byly to buď Rifle nebo Super Rifle, pamětníci mě určitě opraví. Protože jsem Rifle a Montany drahnou dobu neviděl, zůstal jsem u Levis, Wranglerů a Mustangů, z těhlech značek nedokážu vypíchnout tu, která by byla nějak výrazně lepší. Nahnals mi do oka nostalgickou slzu. Bony vole? Nechceš ňáký bony? Já si pro gatě jezdil na Spořilov, v té horní prodejně jeden čas dělal kamarád. Super Rifle pamatuju, nosily to máničky, gatě i bundy měly klasickej rovnej střih. Rifle byly spíš modní věci - "plesnivý" gatě, mrkváče a tak. Ještě si vzpomínám na na značky Pace a Lee Cooper.
Hasňa Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Me Tuzex zasoboval dzinama Wild Cat. Existuje to jeste vubec? Rad bych si je zase nekdy z nostalgie poridil. Ale leta jsem je nikde nevidel. Pak jsem se obloukem pres OP Prostejov a Levis dostal k Big Star z Polska a Levisky mi ted lezi ve skrini. Vubec je nevytahnu. Ty Big Stary uz mam dvoje uplne stejne a za chvili jsi jdu pro treti. Toz tak.
Viktor Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 "Vildkaty" a kazeťák "džívísí" z Tůzu. Vrcholy, na který jsem bohužel nedosáh . Ta touha. Ty zklamání, přesně jako s těma botama pod stromečkem v Pelíškách .
Hasňa Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Otec byl muzikant a v tech kruzich bony docela kolovaly. Vsichni v tuzu nakupovali elektroniku a casto i nastroje. Takze sem tam kaplo neco i nam detem. Moc toho nebylo, ale i to malo byla bomba spica.
Conrad Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 (upraveno) Jestli má v hrobě připojení na net , tak se tenhle krejčík musí mlátit hlavou o víko rakve smíchy jaké emoce pracovní kalhoty dodnes vyvolávají. Vyrobit snýtované kalhoty byl nápad krejčího Jacoba Davise, který šil v Nevadě kalhoty pro horníky. Ti si ukládali vzorky horniny do kapes a nosili je do střediska k ohodnocení nákupčími. Jejich kapsy byly silně namáhány a trhaly se. Říká se, že Davis na myšlenku zpevněných kalhot přišel při pohledu na snýtovanou koňskou houni Na značkové zboží kašlu-konec konců Ferdinand Kropáček to je také značka.Vezmu jeansy, na značku nekoukám, zkusím,jsou mi na těle příjemné, koupím, nesedí kouknu se po jiných. A na takovéhle reklamní kecy tu chybí blicí smajlík i když připouštím, že pro značnou část publika zní William and Delvin lépe než gaťky z Prostějova Značka WILLIAM & DELVIN původně navazovala na tradici klasických amerických jeansů. Její story je spojeno s oslavou a úctou k lidem, kteří v předminulém století stavěli železnici napříč americkým kontinentem a přinesli tak pokrok. Slovo WILLIAM v názvu značky symbolizuje partu lidí, kteří při stavbě postupovali z východu na západ, DELVIN potom ty ze západu na východ. Setkání potom znamenalo obrovský úspěch Upraveno 11. března 2009 uživatelem Conrad
Hasňa Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Ted jsem Wildcat googlil. Tu znacku ma ted ceska firma? Sije u nas, nebo na vychode?
nAscA Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 tolja napsal: Nahnals mi do oka nostalgickou slzu. Bony vole? Nechceš ňáký bony? Já si pro gatě jezdil na Spořilov, v té horní prodejně jeden čas dělal kamarád. Super Rifle pamatuju, nosily to máničky, gatě i bundy měly klasickej rovnej střih. Rifle byly spíš modní věci - "plesnivý" gatě, mrkváče a tak. Ještě si vzpomínám na na značky Pace a Lee Cooper. Plisnaky Lee Cooper jsem nosil asi v sedmicce na zakladce a byl jsem nejvetsi king OMG jak jsem to vubec mohl dat na sebe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se