odjinud Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Ahoj, musim zitra rano na sedmou do nemocnice (Bulovka v Praze). Mam nohu v sádře a berle, takže taxík, viz asi jeden z tech vyse. Potřebuju tam byt vcas, ale zase nechci zbytečně vstavat brzo. Cesta cca 3 km, takze v te dobe cca 10-15 min. Co z tech vyse lze doporucit?; aby kdyz tedy neco objednam v appce, s časem přistavení treba cca 10 min., to skutečně prijelo; ne ze to borec zrusi tesne pred příjezdem pro lepší rito. Co jsem tak slyšel, tak pry vychazi nejlip to Liftago (vyssi selekce ridicu), u Uberu a Boltu je to spis tak trochu "best effort" a kdyz uz, tak nebrat ty jejich nejlevnější základní tarify (služby).
Frantik Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Tak Liftago je jistota, to je normální profi české taxi na úrovni. Mame ho například jako firemní taxi. S Boltem ja problem nemám a nikdy jsme neměl. Jezdi tak kdekdo, ale v noci s kalby nalitej za pár šupů domu je to pohoda. Nemel jsem nikdy problem. To jsem mel u Uberu a proto ho uz nepoužívám, ale spis jsem mel jen pech, protože stejny "vychodnaci" jezdi tam i tam
Frantik Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Navíc na sedmou to kolem Bulovky ještě jakžtakž jde
HN_R200 Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Já mám rád Bolt, nikdy jsem neměl problém, ale podle některých jsou u Boltu řidiči z východních zemí a ti jezdí jako by neznali předpisy (nevím, nezažil jsem). Liftago je taky ok, Uber v zahraničí jo, ten český mi nějak nedal důvod jej používat, že bych si řekl že je nejspolehlivější, nebo nejlevnější, nebo lepší auta, nebo něco jiného. Jinak nevím jak Liftago, ale Bolt si můžeš objednat už teď s tím, že vyjedete v XX:XX (stanovíš si čas) a už dneska ti to někdo potvrdí a zítra tam v ten čas bude. Aspoň v zahraničí to funguje skvěle, když vím, že musím třeba ve 3-4 ráno vyjet na letiště a chci mít jistotu že mě tam někdo včas odveze.
ensi Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Já jezdím Bolt a Uber. Od té doby, co mám obě aplikace a porovnávám ceny, tak je témeř permanentně aspoň v jedné z nich nějaká sleva. Jinak Bolt je za mě spolehlivější a rychlejší, Uber občas hledá řidiče na druhé straně Prahy a nebojí se dohodit řidiče co je 10km daleko na 5km cestu. Liftago jsem používal dřív a byl jsem spokojený, řidiči vědí kam jedou a nebloudí, ale cenově jsou dražší.
odjinud Odesláno 30. září Autor Nahlásit Odesláno 30. září (upraveno) před 27 minutami, HN_R200 napsal: Já mám rád Bolt, nikdy jsem neměl problém, ale podle některých jsou u Boltu řidiči z východních zemí a ti jezdí jako by neznali předpisy (nevím, nezažil jsem). Liftago je taky ok, Uber v zahraničí jo, ten český mi nějak nedal důvod jej používat, že bych si řekl že je nejspolehlivější, nebo nejlevnější, nebo lepší auta, nebo něco jiného. Jinak nevím jak Liftago, ale Bolt si můžeš objednat už teď s tím, že vyjedete v XX:XX (stanovíš si čas) a už dneska ti to někdo potvrdí a zítra tam v ten čas bude. Aspoň v zahraničí to funguje skvěle, když vím, že musím třeba ve 3-4 ráno vyjet na letiště a chci mít jistotu že mě tam někdo včas odveze. To jsem prave četl různé story, jak se to ne vzdy povedlo a lidi pak nestihli letadlo atd... Upraveno 30. září uživatelem odjinud
dtx Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září (upraveno) V Praze jsem dřív používal Uber, protože jsem na něj byl zvyklý ze zahraničí. Teď v ČR používám spíš Bolt a z čistě subjektivního pozorování časy dojezdů jsou u Boltu spolehlivější. Liftago nepoužívám protože z hloubi duše bytostně nenávidím "oficialní" taxi služby v Praze. Upraveno 30. září uživatelem dtx
ragu Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Jeden východní řidič často jede pro Bolt i Uber. Pokud někde potřebuju bejt v čas a je špička, kouknu na dojezd podlé waze dopředu abych cca věděl jak vyjet. Uber nebo bolt je celkem jedno, naklikam cestu do obou zároveň a vyberu dle dojezdu a ceny. Liftago je bezkonkurenčně nejprofesionálnější.
HN_R200 Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září (upraveno) před 48 minutami, odjinud napsal: To jsem prave četl různé story, jak se to ne vzdy povedlo a lidi pak nestihli letadlo atd... Mi to naštěstí vždycky vyšlo, tak budu doufat, že to tak bude i nadále. Ale dělám to přes to objednání dopředu a hlavně toho objednání využívám tak jen 1x-2x za měsíc, takže za dobu existence jsem to použil jen v desítkách případů. Nejsem tedy tak reprezentativní vzorek jak někdo kdo fakt cestuje hodně. Upraveno 30. září uživatelem HN_R200 překlep
odjinud Odesláno 30. září Autor Nahlásit Odesláno 30. září Tak to mas dobré. To užs štěstí skoro vyčerpal, rekl bych 1
odjinud Odesláno 30. září Autor Nahlásit Odesláno 30. září btw, u toho Liftaga je, koukam, nejaka moznost prislibit v appce predem dýško, 50 nebo 150 Kč, pro zvýšení sance, že Vas nabere. Vyuzivate to nekdo?
HN_R200 Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Mi přijdou ty dýška předem takové zvláštní, takže to nepoužívám a s tímto bohužel neporadím, ale asi bych chápal jak píšeš.
gunman Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Na takovouhle akci bych asi poprosil někoho z rodiny nebo kamaráda. V mobilu mám Bolt, ale ten bych na přesné doručení nedoporučil, v Praze nás nevzal, že nás neviděl, pak dojezd ze 2 minut na 20 a jednou přijel řidič na koksu a byla to jedna z jeho posledních jízd.
Tittus Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září Jestli chceš mít fakt jistotu, tak Modrý anděl. Je to sice dražší, ale normální taxi, s česky mluvícími řidiči a jsou spolehliví.
odjinud Odesláno 1. října Autor Nahlásit Odesláno 1. října Tak prga Vyuzito Liftago s prislibenym dýškem 50 Kč a prijel za 5 min. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se