tenge Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Mam rx100 verzi 1 a musím potvrdit ze makro je horší ale zase když ho potřebuju, vyfotim v Raw a vytáhnu to v PC.Jinak fotky parádní, ale ma to kupu nastavení a ještě jsem nevyzkousel ani půlku. Já jsem maximálně spokojen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Mam rx100 verzi 1 a musím potvrdit ze makro je horší ale zase když ho potřebuju, vyfotim v Raw a vytáhnu to v PC.Jinak fotky parádní, ale ma to kupu nastavení a ještě jsem nevyzkousel ani půlku. Já jsem maximálně spokojen..Diky za rychlou reakci. Takze pro občasné focení makra na hodinkach použitelné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 To urcite ano..zitra najdu nějaké foto a dam ho sem..moc jsem toho zatim nezkousel ale něco jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 S eventuálním výletem za velkou louži jsem se díval na ceny 70-200 f2.8 non IS od Canonu. Je možný že v BH photo je za 1450$ a u nás za 33tis? To bylo před pár lety přece úplně naopak!Je to mozne, ale pozor - Canon (i Nikon) maji slevy, ale jen do konce mesice... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Ok diky. Mam dva favority - RX 100 nebo Fuji x100s tak jdu jeste číst další recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Tady jsou z té rx100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Ok diky. Mam dva favority - RX 100 nebo Fuji x100s tak jdu jeste číst další recenze Panasonic lx100 nezvazujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Panasonic lx100 nezvazujes? No,v prvním výběru nebyl. Nicméně díky za tip. Proletěl jsem recenze a vypadá hodně dobře...Tak to budu mít složitější ) Který y těchto tří bys doporučil ty a proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Ondrej71 - mám RX100III, makro lze fotit bez problémů, "horším" makrem rozumím spíš srovnání s většími přístroji. RX100III ostří od několika centimetrů na jakoukoliv ohniskovou vzdálenost, hloubka ostrosti může být v těchto případech i několik milimetrů. Světelnost objektivu je skvělá, šum do poměrně vysokých ISO minimální a v interiéru s ním fotím radši než s větším Sony A77II. Přeji šťastnou volbu. Upraveno 30. března 2015 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Hodně těžká volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Určitě si je skoč Ondro někam osahat. Mě neseděl Soňák v ruce. Bál sem se že mi vypadne. Pořídil sem si Fujinu X30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Na tu jsem taky koukal, je o neco nize nez x100t ale vypada taky moc dobre.Jak jsi s ni spokojeny.Co ovladani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 ja sem s ni spokojenej. Ergonomie pro mě dobrá. I přes malej čip je výstup pro mě dostačující, ujasnil sem si že nejsem žádnej Šibík Pohyboval sem se v cenovém rozmezí 15tis. Kdybych měl větší budget a držel bych se názoru že nepotřebuju výměnej objektiv, tak bych šel do LX100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 U me Fuji X30 vyhral taktez diky ergonomii. Limit jsem mel taky do 15000. Vybiral jsem dlouho a i mezi papirove lepsimi, ale v ruce mi nejlip sedelo Fuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Absence dotykoveho displaye tam nevadi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Absence dotykoveho displaye tam nevadi?mě teda rozhodně ne. Přijde mi že vše co potřebuješ si nastavíš rychle přes tlačítka. A iritoval by mě upatlanej displej Pokud si to na nějakém foťáku měl a seš teda zvyklej to používat tak ti to bude chybět.Jo a je tam dobrá výdrž baterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Uz mi ze vsech prectenych recenzi hrabalo Objednal jsem Fuji x30 u Skody - 13990 vcetne dopravy + 16g karta + 1400 Cash back (akce Fuji ktera dnes konci ) A bude se fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 takže si odteď budu při koukání na tvoje fotky říkat: "kdybych se k tomu dokopal a vyfotil je, tak bych to měl stejně pěkný" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 To bude trvat nez se s tim naučím dělat dobre fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 (upraveno) A pak to naucis nas Edit: recenzi na X30 mam nejradeji od Neffa...je takova pozitivni Upraveno 31. března 2015 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se