Přejít na obsah

Digi fotaky, foceni a vsechno kolem toho..

odklizec

Doporučené příspěvky

Mam rx100 verzi 1 a musím potvrdit ze makro je horší ale zase když ho potřebuju, vyfotim v Raw a vytáhnu to v PC.

Jinak fotky parádní, ale ma to kupu nastavení a ještě jsem nevyzkousel ani půlku. Já jsem maximálně spokojen..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam rx100 verzi 1 a musím potvrdit ze makro je horší ale zase když ho potřebuju, vyfotim v Raw a vytáhnu to v PC.

Jinak fotky parádní, ale ma to kupu nastavení a ještě jsem nevyzkousel ani půlku. Já jsem maximálně spokojen..

Diky za rychlou reakci. Takze pro občasné focení makra na hodinkach použitelné?

Odkaz ke komentáři

S eventuálním výletem za velkou louži jsem se díval na ceny 70-200 f2.8 non IS od Canonu. Je možný že v BH photo je za 1450$ a u nás za 33tis? To bylo před pár lety přece úplně naopak!

Je to mozne, ale pozor - Canon (i Nikon) maji slevy, ale jen do konce mesice...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ondrej71 - mám RX100III, makro lze fotit bez problémů, "horším" makrem rozumím spíš srovnání s většími přístroji. RX100III ostří od několika centimetrů na jakoukoliv ohniskovou vzdálenost, hloubka ostrosti může být v těchto případech i několik milimetrů. Světelnost objektivu je skvělá, šum do poměrně vysokých ISO minimální a v interiéru s ním fotím radši než s větším Sony A77II. 

Přeji šťastnou volbu.

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odkaz ke komentáři

ja sem s ni spokojenej. Ergonomie pro mě dobrá. I přes malej čip je výstup pro mě dostačující, ujasnil sem si že nejsem žádnej Šibík  :)  

Pohyboval sem se v cenovém rozmezí 15tis. Kdybych měl větší budget a držel bych se názoru že nepotřebuju výměnej objektiv, tak bych šel do LX100

Odkaz ke komentáři

Absence dotykoveho displaye tam nevadi?

mě teda rozhodně ne. Přijde mi že vše co potřebuješ si nastavíš rychle přes tlačítka. A iritoval by mě upatlanej displej  :whistle:

Pokud si to na nějakém foťáku měl a seš teda zvyklej to používat tak ti to bude chybět.

Jo a je tam dobrá výdrž baterie

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...