Přejít na obsah

Digi fotaky, foceni a vsechno kolem toho..

odklizec

Doporučené příspěvky

Mě někdy připadá, že se mnoho fotografů utápí v představách o důležitosti technikálií, ale to hlavní, jako zachycení jedinečnosti momentu (fotografie je ve své podstatě zachycení minulosti) či objevný pohled na realitu, jim uniká. A přitom především tyto dva faktory stojí za největšími díly fotografie. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě někdy připadá, že se mnoho fotografů utápí v představách o důležitosti technikálií, ale to hlavní, jako zachycení jedinečnosti momentu (fotografie je ve své podstatě zachycení minulosti) či objevný pohled na realitu, jim uniká. A přitom především tyto dva faktory stojí za největšími díly fotografie. 

Myslím že jen zpočátku, později na to přijdou. Mně trvalo jen pár měsíců, než jsem přestal zkoumat pixely a začal se soustředit na jiné věci.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Mě paradoxně nejvíc bavila fotografie, když jsem o ní až tak moc nevěděl a fotil jen podle citu. Pár fotek z toho období kdy nebylo nic jiného než film a já se soustřeďoval jen na to co vidím...

attachicon.gifmalá dlažba.jpg

attachicon.gifPláž.jpg

attachicon.gifVlásky.jpg

ano, o tom som pisal.

( fotky mas zaujimave! )

Odkaz ke komentáři

Zdravím vás pánové :) už mě nebaví fotit jen rychlovky nakousnutým jablkem a tak jsem se , témeř fotografováním nepolíbený, rozhodl pořídit mojí první zrcadlovku a začít tak s novým koníčkem :-) něco jsem pročetl a rozpočet jsem stanovil max 15 tisíc. Momentálně přemýšlím nad pořízením Nikonu D5100 a setový objektiv 18-105mm. Nemáte s ním někdo zkušenosti? Je to dobrá volba pro amatéra? Fotit s ním hodlám všehochuť, výlety, portréty, v červnu dokonce i svatbu :-D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Zdravím vás pánové :) už mě nebaví fotit jen rychlovky nakousnutým jablkem a tak jsem se , témeř fotografováním nepolíbený, rozhodl pořídit mojí první zrcadlovku a začít tak s novým koníčkem :-) něco jsem pročetl a rozpočet jsem stanovil max 15 tisíc. Momentálně přemýšlím nad pořízením Nikonu D5100 a setový objektiv 18-105mm. Nemáte s ním někdo zkušenosti? Je to dobrá volba pro amatéra? Fotit s ním hodlám všehochuť, výlety, portréty, v červnu dokonce i svatbu :-D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Každý Ti bude radit něco jiného, ale podobný D5200 má přítelkyně a je spokojená, takže pokud chceš opravdu zrcadlo a bude se Ti dobře držet, proč ne?

Odkaz ke komentáři

Neviem cim to je ale pri pohlade na tu fotku podvedome zaostrujem zrak na rozmazane stromy / travu a kvietky v popredi mi skor prekazaju. Snad nemam na modzgu nejaky nador alebo co.

Ak obsah nasledovných fotiek pôsobí na Teba rozmazaným dojmom, nejaký problém s Tebou bude :)

post-957-0-83319500-1429370773_thumb.jpg post-957-0-23475300-1429370774_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...