klobadysek Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Mě někdy připadá, že se mnoho fotografů utápí v představách o důležitosti technikálií, ale to hlavní, jako zachycení jedinečnosti momentu (fotografie je ve své podstatě zachycení minulosti) či objevný pohled na realitu, jim uniká. A přitom především tyto dva faktory stojí za největšími díly fotografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 11. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2015 Mě někdy připadá, že se mnoho fotografů utápí v představách o důležitosti technikálií, ale to hlavní, jako zachycení jedinečnosti momentu (fotografie je ve své podstatě zachycení minulosti) či objevný pohled na realitu, jim uniká. A přitom především tyto dva faktory stojí za největšími díly fotografie. Myslím že jen zpočátku, později na to přijdou. Mně trvalo jen pár měsíců, než jsem přestal zkoumat pixely a začal se soustředit na jiné věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Mě paradoxně nejvíc bavila fotografie, když jsem o ní až tak moc nevěděl a fotil jen podle citu. Pár fotek z toho období kdy nebylo nic jiného než film a já se soustřeďoval jen na to co vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Mě paradoxně nejvíc bavila fotografie, když jsem o ní až tak moc nevěděl a fotil jen podle citu. Pár fotek z toho období kdy nebylo nic jiného než film a já se soustřeďoval jen na to co vidím... malá dlažba.jpg Pláž.jpg Vlásky.jpgano, o tom som pisal.( fotky mas zaujimave! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Zdravím vás pánové už mě nebaví fotit jen rychlovky nakousnutým jablkem a tak jsem se , témeř fotografováním nepolíbený, rozhodl pořídit mojí první zrcadlovku a začít tak s novým koníčkem :-) něco jsem pročetl a rozpočet jsem stanovil max 15 tisíc. Momentálně přemýšlím nad pořízením Nikonu D5100 a setový objektiv 18-105mm. Nemáte s ním někdo zkušenosti? Je to dobrá volba pro amatéra? Fotit s ním hodlám všehochuť, výlety, portréty, v červnu dokonce i svatbu :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Zdravím vás pánové už mě nebaví fotit jen rychlovky nakousnutým jablkem a tak jsem se , témeř fotografováním nepolíbený, rozhodl pořídit mojí první zrcadlovku a začít tak s novým koníčkem :-) něco jsem pročetl a rozpočet jsem stanovil max 15 tisíc. Momentálně přemýšlím nad pořízením Nikonu D5100 a setový objektiv 18-105mm. Nemáte s ním někdo zkušenosti? Je to dobrá volba pro amatéra? Fotit s ním hodlám všehochuť, výlety, portréty, v červnu dokonce i svatbu :-DSent from my iPhone using TapatalkKaždý Ti bude radit něco jiného, ale podobný D5200 má přítelkyně a je spokojená, takže pokud chceš opravdu zrcadlo a bude se Ti dobře držet, proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Za mne totéž, pokud chceš zrcadlo a budeš se s tim ochoten tahat tak tenhle nikon a tenhle objektiv je dobra kombinace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Dobře díky :-) v ruce se mi drží dobře a s nošením nebude problém.. Tak já ho asi vezmu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Dobře díky :-) v ruce se mi drží dobře a s nošením nebude problém.. Tak já ho asi vezmu Sent from my iPhone using TapatalkSám používám 18-105mm na D7000 a pro zacatecnika urcite dobra volba. Pokud te to chyti tak sam uvidis jaky potrebujes jiny skla, treba pevny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Ahoj, tak mazel už je doma :-) je to tedy ten D5100 a setový objektiv 18-105mm. Teď se nabijí baterie, tak netrpělivě čekám :-)) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 blahozelam a pekne svetlo!dobre si kupil, malokedy potrebujes lepsi stroj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 no každopádně k tomu zoomu ještě 35mm 1,8 za pár korun a máš to, také se připojuji k přání dobrého světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2015 Díky chlapi :-) Je to parádní stroj, dnes jsem s ním byl venku a dělá krásné fotky! Až nastuduju a nějak pochopím základy, tak to bude ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 ..rx 100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 ..rx 100Neviem cim to je ale pri pohlade na tu fotku podvedome zaostrujem zrak na rozmazane stromy / travu a kvietky v popredi mi skor prekazaju. Snad nemam na modzgu nejaky nador alebo co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Neviem cim to je ale pri pohlade na tu fotku podvedome zaostrujem zrak na rozmazane stromy / travu a kvietky v popredi mi skor prekazaju. Snad nemam na modzgu nejaky nador alebo co. Ak obsah nasledovných fotiek pôsobí na Teba rozmazaným dojmom, nejaký problém s Tebou bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Ak obsah nasledovných fotiek pôsobí na Teba rozmazaným dojmom, nejaký problém s Tebou bude Ja to fakt vidim rozmazane. Tipujem to na tumor sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Ja to fakt vidim rozmazane. Tipujem to na tumor sakra Ak prečítaš ŠPZ na aute, nie je to tumor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Je to dobre, ja to mam ostre jako britva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2015 Ak prečítaš ŠPZ na aute, nie je to tumor.Precital som, uz som kludny.......takto ma vystrasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se