hejdik Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 (upraveno) Motam se v tom, vybrat kompakt je silenost ... Hele Gasi,tak to je dobrej důvod vyprdnout se na to a koupit si opravdickej foťák Upraveno 25. března 2013 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Já vím, že se opakuju, ale můj nejoblíbenější foták ze všech co jsem kdy měl je Ricoh GXR. Je k němu spousta doplňků a výměnné objektivy (včetně čipu) a nebo redukce na Leica objektivy. Čip má buď velikosti 1/2,3" nebo APS-C (možnost HD videa). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 jj, GXR mam, mam k nemu APS-C 28ku pevnou a 50ku pevnou a vetsinou fotim na tu 50ku, fotky z toho lezou docela slusny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Ta 50tka je makro a dělá pěkný fotky - nakonec všechny fotky hodinek dělám právě s ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 tak tak, a portrety dela taky dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 (upraveno) Co Nikon coolpix P7700 ? Akurat to nema hladacik jak Canon G-rada. Upraveno 25. března 2013 uživatelem lac1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Co Nikon coolpix P7700 ? Akurat to nema hladacik jak Canon G-rada. na tohle jsem taky cumel, libi se mne, libi se mne i G12 za 9t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 takze jedno nebo druhe, diky cene se priklanim ke canonu http://www.megapixel.cz/canon-powershot-g12 http://www.megapixel.cz/nikon-coolpix-p7700 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Já zase k Nikonu pro světelnější a delší optiku(na megapixelu mají špatné informace) a vyskakovací blesk,ale prý je i s rychlou kartou šnek na ukládání. Hledáček jsem u kompaktu nikdy nepotřeboval, asi to bylo tím, že jsou v 90% případů malé a pokrytí je taky bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 LX7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 http://www.megapixel.cz/panasonic-lumix-dmc-lx7 dobre rozmery, jak to foti v mizernem svetle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Já zase k Nikonu pro světelnější a delší optiku(na megapixelu mají špatné informace) a vyskakovací blesk,ale prý je i s rychlou kartou šnek na ukládání. Hledáček jsem u kompaktu nikdy nepotřeboval, asi to bylo tím, že jsou v 90% případů malé a pokrytí je taky bída. snek na ukladani ? to by mne zase tak nevadilo, radeji lepsi svetelnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Tak četl jsem jen to co psali na dpreview.com. : http://www.dpreview.com/articles/2367736880/roundup-enthusiast-zoom-compact-cameras"With a standard SD card installed, it takes around 3 seconds after capturing a JPEG (fine) image before the camera is ready to take another. Switch to Raw + JPEG mode, and this delay increases threefold. Even with a fast UHS-I card installed, shot to shot time in Raw+ JPEG mode is still around 4 seconds, but this drops to a much more reasonable ~1 second in JPEG (fine) capture." Vybírání ti nezávidím. Před 3/4 rokem jsem to taky zažil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 bez do ty S110ky. je dobre skladna a foti stejne jak G12.. ja G12 mel a i kdyz foti skvele, sralo me, ze je to velky a pritom jen kompakt. proto mam ted P300 + GXR. nicmene proti P300 sem zvazoval S100 a kdybych nebyl chudej, ale bohac jak ty, tak bych si misto P300 koupil toho Canona.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Ty si jitrnica pujdu si to osahat do kseftu, snad to nekde bude, at vyzkousim mhotnost a ohmatam rozmery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 http://www.megapixel.cz/panasonic-lumix-dmc-lx7 dobre rozmery, jak to foti v mizernem svetle ?Nevim mam 5, ale u 7 zacina svetelnost na 1,4 a to asi jen tak nekde nenajdes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 LX7 má výbornou světelnost, ale RX100 má větší snímač. Ani u jednoho neuděláš chybu. LX řada je legenda. Spousta profíků ji používá místo zrcadlovky jako foťák do kapsy.Ještě k tomu RX100.V téhle velikostní kategorii nemá sony konkurenci, cokoliv lepšího je prostě větší (ala Canon G...). Pokud Ti nevadí velikost, jdi do Canonu G, pokud chceš aktuální technologickou jedničku (v kategorii kompaktů do 20000,- Kč) kup si Sony. Určitě ale neuděláš chybu ani s Canonem S110. Koukni sem. Je tam skupinový test všech, o kterých se tady bavíme a je tam na konci i doporučení podle jednotlivých kategorií. http://www.dpreview.com/articles/2367736880/roundup-enthusiast-zoom-compact-cameras Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 http://www.dpreview.com/articles/2367736880/roundup-enthusiast-zoom-compact-cameras Dik za link, pekne porovnanie. Akurat ta cena za CMOS snimac u RX100 je uz fakt premiova. Vadi mi na Sony, ze nema normalne ovladacie prvky jak G-cko/P7700 a tak isto nechraneny display. P7700 strcis do kapsy bez puzdra a srat sa s nejakym puzdrom pripadne odlepovaciou foliou z LCD.S tym pomalym zapisom u P7700 bolo len v pripade zapisu v RAW a RAW+JPEG formate a kartou s CL4, s lepsou kartou CL10 a Extreme HD video co ma 45MB zapis neni problem. Za tu cenu Sony uz asi radsej Ricoha.Porovnanie vyrezov u RX100, P7700, G15 a par dalsich. V plnej velkosti tam je v texte link na fotku. ISO porovnanie, Resolution porovnanie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 lac1 Foťák samotný do kapsy nepatří. Vede to potom k podstatně rychlejšímu zaprášení celého foťáku včetně vnitřností. Sám to vím, takle totiž tahám P310 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 lac1Foťák samotný do kapsy nepatří. Vede to potom k podstatně rychlejšímu zaprášení celého foťáku včetně vnitřností. Sám to vím, takle totiž tahám P310 Snad to neco vydrzi ked to ma High quality body with magnesium alloy cover. Este som zabudol dopisat, ze vstavany blesk dokaze odpalovat pridavne blesky/Speedlighty v pripade nejakeho hrani v studiu, alebo osvetleni "v boxu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se