Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 protože s tím neumí Proc ne lx7 ?wo.e Protoze je neco mezi. Malej, ale ne tak jako S110, skoro kvuli vsemu musim do menu a rozsah zoomu je slabota. Takze zbyva N. a C. Vzdycky jsem preferoval Gecko, par jsem jich taky mel. Ale co jsem zkusil Nikona, je to ma jednoznacna volba. EDIT: Taky jsem zkusil Fuji X-S1 s vetsim cipem a NEX-5 s jeste vetsim. Fuji me nepresvedcil a Sony foti nadherne (aby taky ne se zrcadlovkovou velikosti snimace), ale taky kvuli vsemu musim do menu a je neskladnej, takze ho dostala dcera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Objdnal jsem p7700. Mel jsem p300 a byl jsem s tim spokojeny, tak myslim, ze si polepsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Tak co uz to mas doma ? Ja zhanam redukci na US zasuvku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 pravě vybaluju a ctu manual Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 nice, ja nemam nabitu baterku a adapter zatial neni sakra skus daco nacvakat potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 s tim nez se naucim fotit ... jedna rychlovka z ruky pod zarivkama v mizernem svetne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 gas-hele na rychlovku dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 uz jsem na treti strane navodu, bude lip dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Čech čte návod jenom v krajní nouzi a když už nic nepomáhá ani soused či přítel na telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Já si taky čtu návody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Chlapi a jak si stoji Fuji X20 proti te p7700.Nechybi v praxi (u obou) precijen obcas nouzovy integrovany blesk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 Jsem majitelem X10 a ta stejně, jako X20 integrovaný blesk má...Chlapi a jak si stoji Fuji X20 proti te p7700.Nechybi v praxi (u obou) precijen obcas nouzovy integrovany blesk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2013 A P7700 ho má taky. Nesmíš se dívat jen na obrázky a když ano, tak na víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Tak konecne kompakt s DX APSC senzorom. Nikon A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 (upraveno) A co takovy Canon EOS M, ten jsem tu nezaregistroval. Neni to slepa cesta?Nevim, jestli by mi nechybely HW cudliky...Diky za info. Upraveno 7. dubna 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Taky to nemusí být špatná volba, akorát mi tam nesedí to přemegapixelování (18Mpix). Jinak je to APS-C formát, tedy v tomto směru plnohodnotná náhrada DSLR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Tak konecne kompakt s DX APSC senzorom. Nikon A Asi by mi vadil pevny a moc siroky objektiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Já bych se vykašlal na kompakty a koupil nový Canon D 100. Malý, lehký (žádný plast) - velikostí, jako kompakt, rozdíl v kvalitě a obslužnosti obrovský a cena víc než slušná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 A který to je Jiří? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2013 Canon D 100.To existuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se