WatchFan1 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) Panerai Radiomir - GMT Alarm - PAM00098 Rolex Daytona 116518 Ball Engineer Master II Classic - NM1020C-L1 + BALL - ENGINEER HYDROCARBON - DM1036ASAJBK Patek Philippe - 5960P Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem WatchFan1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 ze svých nočních mám nejradši tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) Takové tři moje bývalky Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 já mám jenom tuhle, neumím to, je vůbec poznat co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Chovej se k nim hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 budu... když tak na to koukám, je vidět, že v Krmelíně máte čistčí vzduch, u nás v OV je 10x limit polétavého prachu v ovzduší... tím to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 u nás v OV je 10x limit polétavého prachu v ovzduší... tím to bude... chytej to do pytlů, prej se s tím dá topit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 chytej to do pytlů, prej se s tím dá topit soudě podle toho smradu na to už někteří přišli YPO, recyklují popílek na popílek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Chovej se k nim hezky SUPER fotka !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2010 První pokus o nightshot: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2010 První pokus o nightshot: pěkný, zkus prosím ještě nějaký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 Taky přidám nějaký noční šoty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Pokusil jsem se o nějaké noční fotky, ale pořád to nějak není ono... Fortis Pilot - ve skutečnosti sice svítí méně než ostatní, ale ne zase o tolik. Spíš mi přijde že se tolik nenasvítí, ale přes noc to docela ujde. Zajímalo by mne ovšem, proč to tak je... Fortis Flieger - jo, ty svítí jako blázen B-42 Chrono - svítí také super, ale co mne nepřestává bavit je jak svítí oranžový pásek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=342289 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2010 poslední přírůstek do rodiny Seiko automatů.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 4. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2010 Mám absolutně mizerný foťák, ale taky jsem zkusil udělat noční foto. (příště přizvu kamaráda s opravdovým foťákem ) Potápky: swatch vs. seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
griga Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 Moje nove Fortis Flieger GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 Rychlej pokus;-)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se