Horhe Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) .samuráje nad šporákem A to jsou fakt samuraje jó? Mám na nich úplně jinou lumi. KUK Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) Stano: Dík, škoda že z té fotky není cítit ten smrad palící se plechovky, abyste si to užili naplno... Horhe: To jsou totiž limitovaný voranžády,ty maj jinej cifr Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Gulas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Horhe: To jsou totiž limitovaný voranžády,ty maj jinej cifr Stejně je to divný, páč tý limitce by měla svítit hodinová ručka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Stejně je to divný, páč tý limitce by měla svítit hodinová ručka. .tu jsem umně zakamufloval pod vteřinovku...přidám fotku za světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 .tu jsem umně zakamufloval pod vteřinovku...přidám fotku za světla Tak to jó, to je přesně ta 300 ks limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 ...a pozerám, že Gulas fandí Canucks. Na kartičkách ešte s logom, ktoré pužívali snáď 20 rokov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 (upraveno) ...a pozerám, že Gulas fandí Canucks. Na kartičkách ešte s logom, ktoré pužívali snáď 20 rokov. .to nejsou kartičky, ale lístky. Kartičky jsou už pár let na hůře:) Jinak teda slaví 40 let, tak proto ta stará fotka na vstupence. Canucks nějak nefandím, ale na zápas jsme prostě museli, když už tady jsme. Celý město tím neuvěřitelně žije. Po tom co vyřadili Blackhawks bylo celý centrum naprosto zaplavený lidma, policajti pouzavírali ulice a kalilo se...to by se u nás stalo tak maximálně po olympijské zlaté a ne po postupu do 2. kola play-off. Jestli ten pohár vyhrajou, tak to bude marast Upraveno 30. dubna 2011 uživatelem Gulas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 ach tááák, lístky.... Užij si to, NHL play off a ak ešte priamo v Kanade, rozhodne stojí za to! A podobne aj Samuraje, aby sme sa takto pekne dostali späť k hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 .tu jsem umně zakamufloval pod vteřinovku...přidám fotku za světla Ta luneta ti perfektně ladí barvama ke košili. To tak nosíš pořád? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Ta luneta ti perfektně ladí barvama ke košili. To tak nosíš pořád? .jasně, módní policie totiž nikdy nespí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 20. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2011 A Watch.., co jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Ty Sejka sou fakt šílený.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2011 Vintage lumi (po 10ti sekundách není téměř žádná..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 (upraveno) a další.. Upraveno 2. června 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 a další.. Ale tak to teda jo, to se moc povedlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 (upraveno) Pár méně tradičních (a ano, je to led a ano, nechal jsem hodinky zmrznout v mražáku a ano jsem magor.. (m.j. i chrono)) Upraveno 3. června 2011 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2011 Uf, tak to máš už len jednu cestu - hodinky ešte prevariť Fotky sú veľmi pekné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2011 Tak to byl tvrdý test! Velmi pěkné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2011 Pár méně tradičních (a ano, je to led a ano, nechal jsem hodinky zmrznout v mražáku a ano jsem magor.. (m.j. i chrono)) Ty dvě s bublinkami nemají chybu, řekl bych nejlepší fotky co tady kdy byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2011 gougy - dobrý nápad, parádní fotky, takovýhle já můžu. dovedl bych si to představit jako zvětšeninu na stěně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se