Jakubisko Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Jiz dlouhou dobu jsem shanel cosi, co by mi v pokoji ukazovalo cas i v noci. Probiral jsem se internetem a narazil na znacku Elektronika. Pametnici jiste znaji Nazhavil jsem aukro a podarilo se mi jedny vydrazit. Dnes mi prisly, a protoze jsem nejaky nachcipany a doma se kopu do prdele, tak jsem je hezky vycistil, pripajel novou snuru, vylestil sklo a trochu potapetoval. Muzete se podivat, jak hodiny prokoukly
bandicoot Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Digičísla a dřevěná "tapeta" dělají docela zajímavý kontrast. Něco jako porcelánový kelímek na kafe :-)
Jerryl Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Mají něco do sebe, nechal bych je býval bílý. Teď mi připomínaj umakartový jádro z paneláku. Ale záleží na vkusu každého soudruha.
Rudina Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Tak jsem právě uronil slzu, děda s babičkou se podle nich pár desítek let budili. Bohužel tu už nikdo z nich není, ani prarodiče ani budík (ten skončil někde na smetišti dějin).
Návštěvník YPO? Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 tyhle hodiny jsou vymakaný - někde je tu ještě mám - příkon jako žehlička a v noci na ně musíš hodit trenýrky aby ti to nevypálilo sítnici i když to má myslím dvě osvitové polohy
honza1 Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Pěkné, na desce je vidět cosi jako záložní knoflíková baterie. Je tam nebo se mi to zdá,měl jsem totiž tenhle budík doma a po výpadku proudu se vždy zresetoval. Ty segmenty čísel mi ale svítily mizerně,ty je máš pěkně čitelné.
rmx Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Pěkné, na desce je vidět cosi jako záložní knoflíková baterie. Je tam nebo se mi to zdá,měl jsem totiž tenhle budík doma a po výpadku proudu se vždy zresetoval. To je "bzučák" vydávajíc ten líbezně nakřáplej zvuk
mischa Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Kubo, já jsem asi před dvěma týdny téměř totožné koupil v jednopm bazaru za 100 Kč. Mám docela vymakanej model, když vypne síť, je možné jako záložní zdroj použít 4 kusy 9V baterií... Svítí jako krávy, k sexuálním hrátkám je to docela príma osvětlení.
Jakubisko Odesláno 19. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2009 (upraveno) honza1: to velke kulate je bzucak. 9V baterie, resp. vyvod na ni je hozeny bokem. Pri odpojeni drzi cas - vyzkouseno. YPO: naopak jsem rad, ze tolik zari. Koukam na ne ze 4m a se svymi 4mi dioptriemi je to v noci akorat Mas pravdu, dve intenzity svetla, dale budik a nejaka tajemna funkce, kterou jsem zatim nerozkodoval. Prikon jsem zatim nezjistoval, ale oproti hodinam s digitrony, ktere tu mam take na opravu, to bude asi prd... misha: 4x 9V? Ty kraavo, to je skoro autobaterie Kilo zato je moc dobra cena, v Praze jich ale bude asi dostatek po bazarech. Ja v KH prolezl tri zastavarny a dva bazary a koukali na mne jak na blazna, kdyz jsem chtel rusky budik ... a tapeta je samolepici, takze az me omrzi, tak si ji sundam nebo nahodim jinou ... a pridavam foto pokoje v noci, najdete, ktery svitici bod jsou hodiny? Upraveno 19. března 2009 uživatelem Jakubisko
Karlos Odesláno 19. března 2009 Nahlásit Odesláno 19. března 2009 Hmm, svítí ti toho doma dost Téda ale přïpomněli jste mi léta mýho mládí, kdy mě tyhle hodiny každý den budily svým nesnesitelným pípáním a tak jsem musel vlítnout do sklepa, vyhrabat je a zapnout... Jakou funkci jsi nerozkódoval? Který tlačítko? Zkusím hádat - třetí odshora? Reset na nula nula minut nula sekund?
Jakubisko Odesláno 20. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Hmm, svítí ti toho doma dost Téda ale přïpomněli jste mi léta mýho mládí, kdy mě tyhle hodiny každý den budily svým nesnesitelným pípáním a tak jsem musel vlítnout do sklepa, vyhrabat je a zapnout... Jakou funkci jsi nerozkódoval? Který tlačítko? Zkusím hádat - třetí odshora? Reset na nula nula minut nula sekund? hehe, to bude asi ono... jen s tim, ze mne to resetuje na 08:00
ramon Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Po dlouhé době jsem našel chvilku a rozchodil legendární sovětský budík Elektronika. Tímto mnohokrát děkuji váženému členovi VS za poskytnutí druhého budíku na náhradní díly. Jak je z fotek vidět, kombinoval jsem nejen uvnitř, ale i vně. Budík je opět plně funkční a jde přesně
Jakubisko Odesláno 24. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Ramone to je pecka! Taky ma tak nesnesitelny zvuk budiku, ze by to vzbudilo i mrtveho? P.S. design mi pripomina stare dalkove ovladace k televizim Tesla.
ramon Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 To Jakubisko: No to zase ne, vzbudí to ale je to takové normální pípání. Takový grády jako ten Tvůj budík na síť 220V to určitě nemá. Taky jsem ho kdysi měl, ale prodal jsem ho, protože tak svítil že jsem se budil ze spaní...
ramon Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Ten můj moc nežere, je na jednu tužkovou a vydržel dost vždy dlouho. Ale pak se tam splašil oscilátor nebo co to je, a běželo to jako blázen, dělal za hodinu i dvě.
nAscA Odesláno 24. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2009 Ty jo, tento budik jsem nevidel tak sto let. SIlene to pipalo, alespon ten nas.
PepaSFI Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 hehe, to bude asi ono... jen s tim, ze mne to resetuje na 08:00 mám mlhavý pocit že některé ty hodiny měly funkci count down timeru tedy minutky. Už si to moc nepamatuju ale mám pocit že se jedno tlačítko podrželo a druhým se nacvakal čas do výbuchu :-)
falkkon Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 honza1: to velke kulate je bzucak. 9V baterie, resp. vyvod na ni je hozeny bokem. Pri odpojeni drzi cas - vyzkouseno. YPO: naopak jsem rad, ze tolik zari. Koukam na ne ze 4m a se svymi 4mi dioptriemi je to v noci akorat Mas pravdu, dve intenzity svetla, dale budik a nejaka tajemna funkce, kterou jsem zatim nerozkodoval. Prikon jsem zatim nezjistoval, ale oproti hodinam s digitrony, ktere tu mam take na opravu, to bude asi prd... misha: 4x 9V? Ty kraavo, to je skoro autobaterie Kilo zato je moc dobra cena, v Praze jich ale bude asi dostatek po bazarech. Ja v KH prolezl tri zastavarny a dva bazary a koukali na mne jak na blazna, kdyz jsem chtel rusky budik ... a tapeta je samolepici, takze az me omrzi, tak si ji sundam nebo nahodim jinou ... a pridavam foto pokoje v noci, najdete, ktery svitici bod jsou hodiny? Kolik tam je? 2: 23 min?
Jakubisko Odesláno 26. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Kolik tam je? 2: 23 min? No ted momentalne je na hodinach 12:09 nebo co jsi myslel?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se