skalis Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Pokud mám pěkné a drahé hodinky, je v mém zájmu si k nim vzít například pěkné a drahé boty. A nestacilo by nahodou, kdyby byly jen pekne. A hlavne vkusne a ciste? Proc musi byt i drahe? A co jsou vlastne drahe boty? A drahe a pekne hodinky? Zkus pouzivat hlavu. PS: Kdyz na neco nasetrim, tak na to pak i mam, ne?
Skalamander Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 bandicoot: Myslím, že není větší projev maloměšťáctví, než když je na první pohled znát, že jsem kvůli Breitlingům na ruce poslední tři roky jedl suchý chleba a koupal se v potoce. Kdo má hodinky opravdu rád, pečlivě dbá i o jejich "stojan" a prostředí
bandicoot Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 skalamander: No když myslíš, že brajtle si tu kolegové kupují na vytahování. Hele já byl s Omegama v džínách s dírou ve vysočanském Lidlu. Jsem malomešťák?
jktibet Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 tohle je nejlepší příspěvek co jsem tu četl - vystavte to pls někam ať to nemusím strkat do záložek....hele, ty nejsi zlý člověk, JSI NAIVKA :..jen si chtěl prubnout znalosti a postřeh členů chronomagu, no a kdyby ti to náhodou vyšlo udělal by jsi z někoho vola,že nerozezná ŠROT od originálu.Můžu jen dodat..POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....
Návštěvník YPO? Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 ....hele, ty nejsi zlý člověk, JSI NAIVKA :..jen si chtěl prubnout znalosti a postřeh členů chronomagu, no a kdyby ti to náhodou vyšlo udělal by jsi z někoho vola,že nerozezná ŠROT od originálu.Můžu jen dodat..POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... ???
lolohh Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 ... Kdo má hodinky opravdu rád, pečlivě dbá i o jejich "stojan" a prostředí Tak to abych se oholil, abych nedělal hodinkám ostudu.
Návštěvník YPO? Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 ....hele, ty nejsi zlý člověk, JSI NAIVKA :..jen si chtěl prubnout znalosti a postřeh členů chronomagu, no a kdyby ti to náhodou vyšlo udělal by jsi z někoho vola,že nerozezná ŠROT od originálu.Můžu jen dodat..POMÓÓÓÓÓÓÓÓÓC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... nepochopil jsem ani tvojí soukromou zprávu - pokud mi chceš něco sdělit tak to napiš srozumitelně a neblábol
NIGHTinGALE Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 horologyje, midlochu, jako hygyjena !! horologie >> nauka o měření času a hodinářství A vím to proto, že hygieně moc nedám
PhoeniX Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Na druhou stranu: všechno nebyly zase takové bláboly. Hodinky mají být vkusným doplňkem celkového stylu, ne tím prvním, čeho si na člověku všimnu, když ho potkám. Pokud mám pěkné a drahé hodinky, je v mém zájmu si k nim vzít například pěkné a drahé boty. Vždyť někdo tady má dokonce i v podpisu ono známé: "Na některé věci se nešetří....". Podívej, tady jsou hodinky především hobby. Na hodinkách si členové zakládají, ale ne tím způsobem aby prvoplánově ukázali, že na to mají - aby je okolí obdivovalo.
filo-boxer Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 nepochopil jsem ani tvojí soukromou zprávu - pokud mi chceš něco sdělit tak to napiš srozumitelně a neblábol Jam mam pocit YPO, ze jsi byl sice ocitovan ty, ale text pak byl urcen tomu individuu jemnem "Bred".
Návštěvník YPO? Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Jam mam pocit YPO, ze jsi byl sice ocitovan ty, ale text pak byl urcen tomu individuu jemnem "Bred". tak to joooo --- málem jsem dostal infarkt
jktibet Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 nepochopil jsem ani tvojí soukromou zprávu - pokud mi chceš něco sdělit tak to napiš srozumitelně a neblábol ...nebyl to blábol,ale nedorozumění!!!Můj příspěvek patřil tomu dobrodruhovi s těma fejkama.A to dík do soukromé pošty...,že se ti líbil můj příspěvek.jinak se omlouvám...
Návštěvník YPO? Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 ...nebyl to blábol,ale nedorozumění!!!Můj příspěvek patřil tomu dobrodruhovi s těma fejkama.A to dík do soukromé pošty...,že se ti líbil můj příspěvek.jinak se omlouvám... OK - už jsem sundal studený obklad
Filini Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 to zas bol topic ale ked uz k teme, tak k teme: Mam 21 rokov a idem kupovat svoje prve Omegy (ak sa podari), pred domom mi momentalne stoji Fabia I pretoze mam "pucenou" firemnu Oktafku II. Hram sa tym padom na nieco? Mozem sa hrat na nieco ak to nieco platim svojimi zarobenymi peniazmi?
bandicoot Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Filini: Si piš, třeba já mám taky Omegy, ale byt jen 56m. Do bytu mi ale nikdo nevidí, takže těmi Omegami se snažím nabudit dojem, že mám vilu v Jevanech.
filo-boxer Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 to zas bol topic ale ked uz k teme, tak k teme: Mam 21 rokov a idem kupovat svoje prve Omegy (ak sa podari), pred domom mi momentalne stoji Fabia I pretoze mam "pucenou" firemnu Oktafku II. Hram sa tym padom na nieco? Mozem sa hrat na nieco ak to nieco platim svojimi zarobenymi peniazmi? Prosim te, neres to a kup si ty Omegy...
midloch Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 horologyje, midlochu, jako hygyjena !! To bylo schválně, gdyž už sme u těch feků
cali Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 No ja myslim ze hodinky su tak nejak doplnok dotvarajuci celkovy vyzor a teda aj obraz nositela v ociach ostatnych....... a tak ako so vsetkym tak aj s hodinkami sa to nesmie prehanat.....a to ani na jednu stranu .... Riaditel narodnej banky s MPM Q. by vyzeral rovnako divne ako bezdomovec s Roladami. Pokial ide o pocty a meritka tak napriklad ja uznavam pravidlo, ze cena hodinkiek by nemala u bezneho chronomagiou moc nepostihnuteho jedinca presiahnut vysku hrubeho mesacneho platu.... tym sa zaisti ze tie hodinky nebudu nad ani pod jeho pomery..... alebo inak mali by byt tak drahe aby ked mu ich na plavarni ukradnu ho to sice zamrzelo, ale nezruinovalo.
XXXfazerXXX Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Kdo má hodinky opravdu rád, pečlivě dbá i o jejich "stojan" a prostředí Mam rad hodinky..taky brejle,zapalovace,pera...taky prachy,ale nedbam peclive o stojanek a o jejich prostredi---mam je nacpany v tajnym supliku,aby to ty kurvy zlodejsky nemely tak jednoduchy
Filini Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 No ja myslim ze hodinky su tak nejak doplnok dotvarajuci celkovy vyzor a teda aj obraz nositela v ociach ostatnych....... a tak ako so vsetkym tak aj s hodinkami sa to nesmie prehanat.....a to ani na jednu stranu .... Riaditel narodnej banky s MPM Q. by vyzeral rovnako divne ako bezdomovec s Roladami. Pokial ide o pocty a meritka tak napriklad ja uznavam pravidlo, ze cena hodinkiek by nemala u bezneho chronomagiou moc nepostihnuteho jedinca presiahnut vysku hrubeho mesacneho platu.... tym sa zaisti ze tie hodinky nebudu nad ani pod jeho pomery..... alebo inak mali by byt tak drahe aby ked mu ich na plavarni ukradnu ho to sice zamrzelo, ale nezruinovalo. Plne suhlasim len "hruby plat" menim na "mesacny vydelek", ono to nieje jedno a to iste
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se