Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 622
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Byla by ještě jedna šedá volná?

Počkej tak 2 - 3 dny. Zatím se mi totiž neozvali všichni přihlášení zájemci. Obešlu je SZ a pokud se neozvou...

Odesláno

Omlouvám se, ale jelikož jsem byl přes víkend v práci, neměl jsem čas zjistit, jak jsou na tom ostatní zájemci, kteří se ještě neozvali. Každopádně k výše psaným členům, kteří již zaplatili a čepice jim byla odeslána, přibyl další - railmaster.

Odesláno

Takže, dneska dorazila platba od "pato31681", děkuji. Ozvali se mi již dříve frkin a Bert, ale platba stále nedorazila. KGrobovi a Davidu Neckarovi napíši, zda mají o čepice zájem. Pokud ne, zveřejním zde počet volných kusů.

Jinak další várka by byla možná zhotovit někdy od půlky ledna 2010 - podmínkou je ovšem (jako dříve) minimální množství 25 ks.

Odesláno

Všichni původně přihlášení se ozvali, od Berta už i dorazila platba. Takže případní zájemci musí počkat na další várku...

Odesláno

Takže hotovo - platba od všech je na účtu, zítra nebo v pondělí odesílám. Tímto děkuji za účast, ať vám kšiltovka sedne.

Odesláno (upraveno)

Dnes čiapka v poriadku došla, je úplne super, veľká vďaka ricousovi :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem pato31681
Odesláno

Jen poprosím až se budou dělat další kusy o zviditelnění vlákna. Rád bych taky jeden kus, bohužel jsem přišel pozdě a nerad bych to propásl. :( Nebo pokud by se někdo chtěl zbavit svého kusu .... ale to je asi mimo porcelán. :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak ja jsem si ksiltovku vyzvedl na poste az dneska - nejak mi zapomneli sdelit, ze tam na me ceka, a tak se na to dnes prislo nahodou, kdyz jsem si sel pro jiny balicek - aspon jsem mel o to vetsi prekvapeni :) Diky moc, vypada skvele.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...