jožko Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Ahojte, v pozostalosti po dedovi som našiel nefunkčné naťahovacie Primky s rozbitým sklíčkom. Našťastie ich hodinár dal dokopy. Nemáte nejaké info o modele? Je mi jasné, že to nebude nič extra. Dedo investoval hlavne do piva a borovičky a aj v tom uprednostňoval kvantitu pred kvalitou :-D Budem vďačný za kažú informáciu.Ahoj.Je to model 68 520 1-vo výrobe od r.1985
Skarohlid Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Odesláno 14. října 2017 Ahoj, viděl jsem je dneska na burze a zajímalo by mne jestli je to bastl? Neviděl jsem v nich armovací kroužek a datumové okénko na 3 ? Díky za rady Škaro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skarohlid Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Odesláno 14. října 2017 O.K. a díky za info, taky mne to mohlo trknout :-D
macmz Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 Přátelé, dovoluji si poprosit o radu. Nejsem žádný sběratel, ale nedávno u mě přistály tyto exportní primky. Jsou v bezchybném stavu s nálepkou a fólií. Bohužel jsou dámské - průměr i s korunkou 30 mm. Tak se teď rozhoduju, zda je poslat dál, nebo se jim mám pověnovat, vyměnit řemen a vnutit manželce, nebo odložit na dalších deset let pro dceru... Má o nich někdo nějaké informace? Číslo modelu jsem nikde na internetu nenašel, vypadá to na kalibr 66? Díky moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
macmz Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 Cislo modelu mas na dynku. ;-) Ano, píšu, že se mi o něm na internetu nepodařilo nic najít Ale třeba jen blbě hledám.
macmz Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 A co bys o čísle chtěl najít? Např. rok výroby, zda existuje prim varianta... Ale rád se nechám poučit, pokud to zjistit nelze, nedá se nic dělat.
Hardslimer Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 1981 a existuje Prim varianta .....Co te zajima dale?
Karlos Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 Ukázková nelež Není to s jistotou pravda, není to s jistotou lež. Nelež
macmz Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 Můžu tedy vědět, proč 81, 2, nebo 3? Nebo mi něco uniká?
Karlos Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 (upraveno) Protože u primek se rok výroby (až na pár výjimek) nijak určit nedá. Dík práci a knize pana Hovorky se ví ve kterém roce byly jednotlivé modely zařazeny do výroby, a to je vše. Ty tvoje byly zařazeny do výroby v roce 1981 a vyráběly se pravděpodobně po několik let. Mohou tedy být z roku 81, nebo třeba 85. Jak kdo chce.Takže jsme ti říkali pravdu i lež zároveň Nebo hezčí je: Nelhali jsme ti, ale nedá se říct, že je to pravda. Upraveno 16. října 2017 uživatelem Karlos
Petr.S Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 Jak jsem již psal v jiném vlákně, měl jsem to štěstí, že jsem dnes dostal Primky viz foto. A jelikož nemám Bibly( tedy tu Prim), tak bych rád požádal, jestli mi dle fotky může někdo říct, co je to za model a kdy se tak cca dělal? Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 AhojJe to model-66 267 3-vo výrobe od r.1974
Petr.S Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Odesláno 25. října 2017 Ahoj Jožko, děkuji za informaci, myslel jsem, že jsou mladšího data. Tak to mě mile překvapilo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se